HEDEF: ** haftada 1 kilo **

09.00
2 yumurtadan tereyağlı omlet. domates zeytin peynir. küçük bi parça börek. yeşil çay

Gunaydin kizlar anlik bir kararla yurtdisi kacamagi yaptik arkadaslarla, dun aksam dondum istanbula. Bu hafta onemli bir isim yoktu, biraz kafa dinlemis oldum. Diyet gitti tabii :)) pariste pek abarti bir sey yemedim, sabah ve ara ogunlerde kruvasana dadandim biraz o kadar ama italyada makarna pizza tatli bir suru sey tikindim yarin tartilicam ve kaldigim yerden devam edicem, kac kg oldugumu bilmiyorum. 65.9dum en son, max. 1 kilo almisimdir cunku her ne kadar cok yemis olsam da cok fazla alisveris yaptik, hareket halindeydim. Sizde ne var ne yok, nasil gidiyor

hoşgeldin canım merak ettik seni:) oh ne iyi yapmışsın değişiklik gibisi yok:) devam edersin diyete ya boşver yememek olmazdı.
biz aynı diyet yapmaya çalışıyoruz bildiğin gibi:)

hoşgeldin canım merak ettik seni:) oh ne iyi yapmışsın değişiklik gibisi yok:) devam edersin diyete ya boşver yememek olmazdı.
biz aynı diyet yapmaya çalışıyoruz bildiğin gibi:)
Herkes yerken yememek imkansizdi valla :) bugun dikkat edicem yediklerime ama reglin son gunu, o yuzden tatli bir seyler yiyebilirim ama yarin yine tam gaz devam :)

Hosgeldin seni merak ettik..ama bol bol enerji toplamissin..super

reglime 1 hafta var. Bakalım nasıl etki edecek.
bu arada tamam istediğiniz zaman yazın da ama daha aktif olsanız arkadaşlar? birbirimize destek oluruz motive oluruz.
Çok haklısın canım ben bu hafta kendimi çok halsiz hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok birazda mutsuz hissediyorum nedense

Bizde bu kız nerde diyoruz :)
İyi yapmışsın sana çok iyi gelmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…