Kantinden protein bar ya da tadimin kuruyemis barlarindan alabilirsin kalorisi de dusukÖğlen için yanımda hiç birşey yok ve şekerim düştü iyice ne yapacağımı bilmiyorum
çorba içebileceğin bi yer var mıÖğlen için yanımda hiç birşey yok ve şekerim düştü iyice ne yapacağımı bilmiyorum
Her zamanki gibi bizim kantinde yokKantinden protein bar ya da tadimin kuruyemis barlarindan alabilirsin kalorisi de dusuk
Bir tane yer var canım ama oradan bir kere yedim begenmedimçorba içebileceğin bi yer var mı
Tü tü tü maşallahhala bişey yemedim ve aç değilim yemicem.
çok iyi yapmışsın harika fikir.Kızlar kuruyemislerimi aldım hazirladim şimdiden haftaya için küçük cıtcitli poşetlere koydum
Hergun bir tanesini cantama aticam
İçine 10 tane badem 10 tane fındık 2 tane gün kurusu koydum cevizden de koyacaktım ama genelde kahvaltıda yiyorum diye koymadım
eşimin zoruyla tantuni yedim ama sadece 3 lokma:) bide yarım kutu ayran.Tü tü tü maşallah
çok güzel olmuş menü afiyet olsunEvet aksam 3 kasik y.fasulye3 kasik pilav salata ve 2 bardak ayran
Arada ikindi yarim havuc.
Biraz oncede 6.7 tane findik attim..
Bol bol su ictim simdide saat basi tuvalete gidiyorum
ayaralara bak bakayım?Kizlar ya bana bildirim gelmiyor. Sayfayı tek tek ariyoruorum her seferinde . Neden acaba ?