- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
adet öncesi ve adet ödemini nasıl engelliyorsunuz benimde yaklaştı iştahım açılıyor
haklısın canım tesekkür ederimBenim pek odemim olmuyor. Istahin onune gecemiyorum ama. Inanilmaz bir yeme istegim oluyor adet donemi. O yuzden sık sık atistirmak en iyisi sanirim adet zamani.
bitki çayı içsemde engel değil kuru meyve ii fikir sagol kuzumiştahın açıldıkça atıştırmalık yersin kuru meyve kuru yemiş gibi. ödemini engellicek bişey yapmıyorum
güzel taktikmiş :)Kuzlar aksam yarim tabak yesil fasulye.3kasik pilav ve bol salata...
Bazen tabagima aldigim yemekler gozume az geliyor. O zaman catalla yemekleri minik minik aliyorum...sandi iki tabak yemek suresi kadar yemis oluyorum..kendimi kandiriyorum...
Hangi dondurmadan yedin? Her dondurma kalorili olmuyor cunku. Cerez olarak ne yedin? Kuruyemis mi yoksa cips falan mi?eşim dondurmayla çerez alıp geldi
bişey yemicektim güya. aç da değilim he böyle günü bitirebilirdim
daha yemedim yicem. dondurma el yapımı hakiki. kabak çekirdeği ve fıstık. fıstığı az yicem çok yağlıHangi dondurmadan yedin? Her dondurma kalorili olmuyor cunku. Cerez olarak ne yedin? Kuruyemis mi yoksa cips falan mi?
Yemediysen yeme bosver ben yedin sandimdaha yemedim yicem. dondurma el yapımı hakiki. kabak çekirdeği ve fıstık. fıstığı az yicem çok yağlı
yedim ki:) 200 gram kadar dondurma diğerleriinden de biraz.Yemediysen yeme bosver ben yedin sandim
Verdigimizde ne yapip edip kiloyu korumamiz sart, resmen kendimize iskence ediyoruz bu sekildeOff al ver al ver nereye kadar ya bunaldım bu durumdan ideal kiloya inip ordan hiç çıkmayasım var