- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.861
İnşallah veririm ya çünkü acayip kafaya taktım.şartlandırdım kendimi.darısı başınıza :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy guzel birseye benziyoo:)))) valla deniceminsallah icimden birses verdin diyorr:))
bebek pudralısı nasıl bişeyyyy
bak yumurta akını iyice çırp bunu burnuna ve siyah nokta olan yerlerine sür tuvalet pecetesinin katlarını ayır mesela 3 katlıysa üçünüde ayır 3 tane incecik peçete olacak bunu yumurta akını sürdügün yerlere yapıştır fön makinesiyle kurut yada kendi kurusun alcı gibi olucak o peceteyi yavasca cıkar harika siyah nokta temizliyo bu yöntem ama alerjim olunca ben yapamıyorum yüzüm şişiyotaktim zatennn
bebek pudrasida 2 cay kasigi bebek pudrasi 2 cay kasigi limonla macun yapip siyah nokta yada sivilce olan yere surup bekleniyormus... 15 dk felan peeling yaparak ov sonra yika.. ...bende pudra yok .. bebegim var ama pudra sakincali diye almadim.. alinca denicem netten baktim etkili gibi gibi.. birkac gun takiben yapicakmissin...birde karbonatla elma sirkesini karistirip tonik yapip suruluyo onuda denicem
bende taktim bu aralar maske olayina bir kac tarif buldum yapicam..
insallah icimden birses verdin diyorr:))
bebek pudralısı nasıl bişeyyyy
bak yumurta akını iyice çırp bunu burnuna ve siyah nokta olan yerlerine sür tuvalet pecetesinin katlarını ayır mesela 3 katlıysa üçünüde ayır 3 tane incecik peçete olacak bunu yumurta akını sürdügün yerlere yapıştır fön makinesiyle kurut yada kendi kurusun alcı gibi olucak o peceteyi yavasca cıkar harika siyah nokta temizliyo bu yöntem ama alerjim olunca ben yapamıyorum yüzüm şişiyo
kornetçi dilvin soyulan maskeler o bölgedeki ince sarı tüyleride yoluyormuş ve o tüyler sonra güçlenip çıkıyormuş maskelerinizi soyarken dikkat etin yada soyulmayan maskeleri tercih edin
aminnnn canimmmm:112:
send aramiza katil istersen motivasyon icin cumalari kilo bildirim gunumuz yani yarin tablo olusturuyorummm karilirsan seviniriz
sirkeye ben dayanamıyorm ki mutlaka oda faydalıdırayyy guzel birseye benziyoo:)))) valla denicemtaktim zatennn
bebek pudrasida 2 cay kasigi bebek pudrasi 2 cay kasigi limonla macun yapip siyah nokta yada sivilce olan yere surup bekleniyormus... 15 dk felan peeling yaparak ov sonra yika.. ...bende pudra yok .. bebegim var ama pudra sakincali diye almadim.. alinca denicem netten baktim etkili gibi gibi.. birkac gun takiben yapicakmissin...birde karbonatla elma sirkesini karistirip tonik yapip suruluyo onuda denicem
sivilce lekesi ve güneş lekesi için eneyipte sonuç aldığınız maske var mı???????
biliyorum canım ben alerjim yokken denedim bişey olmadı banakornetçi dilvin soyulan maskeler o bölgedeki ince sarı tüyleride yoluyormuş ve o tüyler sonra güçlenip çıkıyormuş maskelerinizi soyarken dikkat etin yada soyulmayan maskeleri tercih edin
adım kornetçi Dilvine çıktıı ahaha
send aramiza katil istersen motivasyon icin cumalari kilo bildirim gunumuz yani yarin tablo olusturuyorummm karilirsan seviniriz
ayyy guzel birseye benziyoo:)))) valla denicemtaktim zatennn
Ya bişi sorabilirmiyim ben telefondan giriyorum ve bu sitede biraz acemiyim. Bu üstteki yazıyı ben yazmadım ama bnm rumuzum yazıyo ne alaka? Bilen arkadaşlar beni aydınlatırmısınız?
sirkeye ben dayanamıyorm ki mutlaka oda faydalıdır
sivilce lekesi ve güneş lekesi için eneyipte sonuç aldığınız maske var mı???????
biliyorum canım ben alerjim yokken denedim bişey olmadı bana
adım kornetçi Dilvine çıktıı ahaha
Buarada tabiikide katılmak isterim.bmm içinde güzel olur :)
annemde biraz çil var bende üzülüyorum bende de olsun çil diyeeemusmutlu bazen olur ole .. birde alintilarin aralarina yazma yuhaf bisey cikiyo ortaya imgecten sonra yaz...
betiskom ben yas maya maskesi yapiyorum. biraz yogurt katiyorum cay kasigi kadar.. bazende yine cay kasigi kadar bal ... degisimli.. bundan memnunum..haftada birde tos seker turk kahvesi ve balli yuzume surup bekletiyorum( gerci yeni basladim) sonra ovuyorum bastirmadan . ovduktan sonra yikiyorum.. ovarak yikayinca seker biraz ciziyo o yuzden yuzumdekken az ovuyorum sonra yikiyorum.. peeling oluyo.. ama sen sadece turk kahvesi telvesini de yapa bilirsin .. banyodada bazen turk kahvesi limon karistirip vucuda masaj yapiyorum.. kan dolasimi selulut ve catlaklar icin iyi geliyomus ama ben zaman bulamadigim icin.. yikanip cikmak zorundayim.. duzenli yapamadim cilt yumusacik oluyo... gunes lekem yok ama pirincle yapilan maskeler var netten bak bir... pirincin beyazlatma etkisi var..
annemde biraz çil var bende üzülüyorum bende de olsun çil diyeee
cidden nasıl yapabilirim çil yüzümde olsun çok istiyorum
kafadan uydurdum ama belki ise yarar dene bi istersen....
yuzune sprey sisede tuzlu su sık sonra gunese cik bunu baya bir yap ...su taneleri mercek etkisi yapar orayi daha iyi yakar belki olur
ikinci onerimde acik kahve tonlarinda dövme( tattoo )yaptira bilirsinn
ne alemsinnnn dilvinnn napcam cili)))
ayyy çok teşekkürlerrrrr deniycemmkafadan uydurdum ama belki ise yarar dene bi istersen....
yuzune sprey sisede tuzlu su sık sonra gunese cik bunu baya bir yap ...su taneleri mercek etkisi yapar orayi daha iyi yakar belki olur
ikinci onerimde acik kahve tonlarinda dövme( tattoo )yaptira bilirsinn
ne alemsinnnn dilvinnn napcann cili)))
bence çillerine dokunmaaaaaa betammm
kornetçi dilvinnnn çilli olan kurtulmak ister sende çilli mi olmak istiyorsunbenim elmacık kemiklerimin tepelerin güneş lekesi ile çil arasında lekelerim var tam gözlerimin bittiği yerin biraz aşağısında bu kış cildiyeye gittim çil onlar dedi pürüsüz bir cildimin olmasını istiyorum dr bi krem verdi 3 ay her gece sürücen dedi tam bi eziyete döndü bana sürüp kuruyunca yatıyordum sabah bi kalkıyordum pul pul olmuş yıkayınca sabunsulaşıyordu ama arınmıyordu durulamak için 5 dk su vuruyordum yüzüme 1 aydan fazla kullandım bi değişiklik olmayınca yine dr a gittim devam dedi bende daha fazla dayanamadım bıraktım çünkü güneşe kesinlikle çıkmamam lazımdı çoksa artardı havalarda malum kaş yapıyım derken göz çıkarmıyım dedim
insallah yarina kadar veririm biraz ama seni merak ediyorum dogrusu ebruyu bide btayi..Kızlaaaaar yarın tartı günü heyecan var mı heyecan
kızlar ben o detoks çorbasını yaptım ama detoks yapmadım, bulgur pilavı falan da yedim
ama çorba güzel oldu baya, daha doğrusu kabaklı cacık oldu. bi kere daha yapıcam onda tam olarak detoks yapıcam.
tarif şöyle: kabakları hafif haşlayın az suyla, suyunu süzmeden soğutun. sonra o suyun ve kabakların içine salatalık ve dereotu doğrayın. blenderdan geçirin. yoğurt, karabiber, başka baharatlar, isterseniz bi diş de sarmısak ekleyin. ne kadar soğursa o kadar güzel oluyor bu arada.
bunun dışında çiğ kabaklı havuç ve salalıkvar, şu resim kötü ama böyle oluyor spagetti gibi.Eki Görüntüle 1074894
bunun içine annem mısır, kornişon ve soya sosu da koyuyor, kendiniz de deneyebilirsiniz. bütün olay sebzelerin doğranışında zaten, tadı muazzam oluyor.
bir de yeşil mercimek salatası yapıcam haftaya
insallah yarina kadar veririm biraz ama seni merak ediyorum dogrusu ebruyu bide btayi..
guzel ve degisik gozukuyo eline saglik bende pazartesi ayran detoksu yapicam.. hafta sonu yapamamda 2 gunluk
selam kızlar aranıza katılabilirmiyim yaşım 32 2 kızım var boyum 1,58 kilom 63 destek olursanız sevirim kendimi kötü hissediyorum bu kiloyla hiç bişiyi yakıştıramıyorum :26:
hoşgeldiniz :) sporunuzu, diyetinizi belirlediniz mi ana hatlarıyla?