hedef 50 kilo olmak.. :)))

Günaydın kızlar, dün benim için çok kötü geçti duygusal olarak ve hemen çözülebilecek bir durum değil. neyse tost falan da yedim saat 10da, bu sabah kesin kilo alırım diye düşünüyordum o yüzden detoks yapmaya karar vermiştim. 400 gr vermişim meğerse. sıkıntıdan herhalde. neyse yine de detoks çorbası yapıcam.
1 kabak, 4 salatalık, dereotu, yoğurt, karabiber ile. güzel olursa tarifini yazarım, soğuk çorba olucak, havalr ısınınca da rahat içilir.

tamam annemede yapayım kendimeede yapayım kahvem bitsin :KK1:
bende sinir oldum tartıya sinirden yorgunluktan kıkırdıyom kusuruma bakma sen geldiler bana yinee:KK1:
bide odama girerlermiş bende odamın yerlerini degistirmiştim daha düzenimi oturtamadım bide odamla ugrasıcam bugun işler bir sürü olunca gelmemeleri imkansız ablammm:KK1:

ne kusuru kiz cingan saka yapiyomm.. :KK1: cay koy gozune betanin dedigi gibi patateste iyi oluyo...

Günaydın kızlar, dün benim için çok kötü geçti duygusal olarak ve hemen çözülebilecek bir durum değil. neyse tost falan da yedim saat 10da, bu sabah kesin kilo alırım diye düşünüyordum o yüzden detoks yapmaya karar vermiştim. 400 gr vermişim meğerse. sıkıntıdan herhalde. neyse yine de detoks çorbası yapıcam.
1 kabak, 4 salatalık, dereotu, yoğurt, karabiber ile. güzel olursa tarifini yazarım, soğuk çorba olucak, havalr ısınınca da rahat içilir.

gunaydin camambercimm... sorinun icin uzuldumm :KK43:( umarim cozulurr.. cozulmesede umarim seni cok etkileyecek bisey degildir... ne oldugunu bilmiyorum ama...

tarifi aliriz sonra bende yogurt lu ayran diyeyimi yapsam pazaryesiden baslayip offf...

soğuk sallama yeşil çay poşeti olabilir, çiğ patateste göz şişliklerine iyi gelirmiş ( abimler öğrenciyken atöyye derslerinde kaynak falan yapmayı öğretirlermiş kaynağa bakınca akşam gözleri hem ağrır hem şişermiş patetes koyarlarmış.) soğuk salatalık dilimi olur ama ne yaparsan yap ovuşturma daha fena olur
yüzümde maske var gelde ovuşturma betam şimdi bol suyla yıkadım ellemiyorum çay koycam birazdan dün evde börek yapınca patates kalmadı salatalıgıda annem almıyo burdakiler daha hormonlu diye

OY OY OYYYY ABLALARIM BENİ NE GÜZEL MOTİVE EDERMİŞŞŞŞ :KK54::KK54:
valla bugun kaç kere bulaşık yıkadım kaç kere mutfagı topladım bilmiyorum sabah tartılınca umarım şok olurum -'ler le
ya şaka bi yana spor sayılıyo dimi ?

dilvincim temizlik yapmak bölgesel yag yaktirmaz ama enerji harcamana yardimci olur.temizlikle bir tasla iki kus vuruyorsun hem isin halloluyor hem de kilo gidiyor.bunu ben de cok yapiyorum sirf enerji harcamak için daha istahli temizliyorum her yeri.ama sen spora da baslarsin bu gidisle..

esinin misafirlerinde yememistin.. kahvaltiya gelenlerde sanirim ole abartmadin.. sen 1 kilo veriyodun... insalah vermissindir.. en azindan 200 300 gitsinnn

evet canim ilkinde yemedim hatta gun icinde birsey yiyemedigim icin metabolizmam durdu.ikincide de abartmadim ama bu hafta cok spor yapamadım inşallah vermisimdir.

bende taktim bu aralar maske olayina bir kac tarif buldum yapicam..
ben avonunkini yapıyorum şimdi
peeling olarak banyoda turk kahveli yapıyorum yapıyodum kaç haftadır unutuyorum
dilvincim temizlik yapmak bölgesel yag yaktirmaz ama enerji harcamana yardimci olur.temizlikle bir tasla iki kus vuruyorsun hem isin halloluyor hem de kilo gidiyor.bunu ben de cok yapiyorum sirf enerji harcamak için daha istahli temizliyorum her yeri.ama sen spora da baslarsin bu gidisle..
başladım zaten dans türü yüksek tempolu videolar yapıyorum ama dün sabah ne yaptıysam onunla kaldım bugunde evde gece misafir dolu olucak yapamam bizde nerdeyse 2 yıldır pek msafir gelmiyo öyle anormal bi sitede oturuyoruz ki herkez birbirine hava atıyo niyeyse:KK20:
eee önceden misafir eksik omazdı evden öyle zayıftım o zamanlar vucut unuttu 2 yıldır temizliği mutfak telaşesini o yüzden yapmam bugun hareket zaten cok yoruldum baya işler gördüm:KK1:

Elacım hedefim 49 aslında, ama 49 olunca bakacağım duruma göre. Çünkü üst bedenim zaten 34 ama alt bedenimde bir sıkıntı var bacaklarım biraz kalın diz çevremde bir yağ birikimi var filan... Onlar gitsin istiyorum ona göre 49 olunca baktım gitmedi belki biraz daha zayıflarım. Ama ne olursa olsun 47nin altına da inmeyeceğim abartmayacağım yani...

Ben bu hafta iyi gittiğimi düşünüyorum ebrucum inşallah 500 gr fark görebilmeyi umuyorum tartıda, benim için 500 gram çok iddialı bir rakam ben çok yavaş veriyorum çünkü :KK1:

esracim sen zaten cok kararlisin inşallah bu hafta iyi kilolar verirsin de daha mutlu olursun.sen tartida goremesen bile eminim vucudun cok sıkılasmistir

Kızlar merhaba çalıştığım için çok sıkı takip edemiyorum ama şuan bnmde hedefim 50 kilo olduğu için yazmak istedim.ben 56 kiloydum kilomdan rahatsızdım ama o mağazadanın soyunma kabinine girince o pantolana sığamayınca öyyyle bir psikolojim bozulduki anlatamam.hemen diyete başladım.kendime bir liste yaptım bol yürüyüşlü sporlu,az yemeli ve günde 2.5 lt su içmeli :) çayda şekeri,yemeklerde ekmeği, tatlıları, pastaları, börekleri 1 ay boyunca ağzıma sürmeyeceğime yemin ettim resmen :) 8 nisanda başladım ve bugün ayın 17 si tam 54.30 kiloyum :) kendimi öyle bir şartlandırdımki 1 taneden birşey olmaz deyip yemiyorum. Azim lazım arkadaşlar benden tavsiye bol bol yürüyün ve mekik çekin bol bol. İnşallah 50 kiloya ineriz ben kendime 2 ay verdim kaldı 4 kilo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canim ilkinde yemedim hatta gun icinde birsey yiyemedigim icin metabolizmam durdu.ikincide de abartmadim ama bu hafta cok spor yapamadım inşallah vermisimdir.

insallah icimden birses verdin diyorr:))

bende kahve seker baldan peeling yapiyorum... yeni buldugum ise bebek pudrasi ve limondan maske yapiyormus bekleyip yikiyorsun peeling yaparak ...digeride yumurta aki bir digeride elma sirkesi karbonat siyah noktalara taktim bu ara...

Kızlar merhaba çalıştığım için çok sıkı takip edemiyorum ama şuan bnmde hedefim 50 kilo olduğu için yazmak istedim.ben 56 kiloydum kilomdan rahatsızdım ama o mağazadanın soyunma kabinine girince o pantolana sığamayınca öyyyle bir psikolojim bozulduki anlatamam.hemen diyete başladım.kendime bir liste yaptım bol yürüyüşlü sporlu,az yemeli ve günde 2.5 lt su içmeli :) çayda şekeri,yemeklerde ekmeği, tatlıları, pastaları, börekleri 1 ay boyunca ağzıma sürmeyeceğime yemin ettim resmen :) 8 nisanda başladım ve bugün ayın 17 si tam 54.30 kiloyum :) kendimi öyle bir şartlandırdımki 1 taneden birşey olmaz deyip yemiyorum. Azim lazım arkadaşlar benden tavsiye bol bol yürüyün ve mekik çekin bol bol. İnşallah 50 kiloya ineriz ben kendime 2 ay verdim kaldı 4 kilo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

..selam hosgeldinn...:KK3: 2 ayda 4 kiloyu verirsin bu tempoyla...

bende kahve seker baldan peeling yapiyorum... yeni buldugum ise bebek pudrasi ve limondan maske yapiyormus bekleyip yikiyorsun peeling yaparak ...digeride yumurta aki bir digeride elma sirkesi karbonat siyah noktalara taktim bu ara...
bebek pudralısı nasıl bişeyyyy
bak yumurta akını iyice çırp bunu burnuna ve siyah nokta olan yerlerine sür tuvalet pecetesinin katlarını ayır mesela 3 katlıysa üçünüde ayır 3 tane incecik peçete olacak bunu yumurta akını sürdügün yerlere yapıştır fön makinesiyle kurut yada kendi kurusun alcı gibi olucak o peceteyi yavasca cıkar harika siyah nokta temizliyo bu yöntem ama alerjim olunca ben yapamıyorum yüzüm şişiyo :KK1:

başladım zaten dans türü yüksek tempolu videolar yapıyorum ama dün sabah ne yaptıysam onunla kaldım bugunde evde gece misafir dolu olucak yapamam bizde nerdeyse 2 yıldır pek msafir gelmiyo öyle anormal bi sitede oturuyoruz ki herkez birbirine hava atıyo niyeyse:KK20:
eee önceden misafir eksik omazdı evden öyle zayıftım o zamanlar vucut unuttu 2 yıldır temizliği mutfak telaşesini o yüzden yapmam bugun hareket zaten cok yoruldum baya işler gördüm:KK1:

olsun ev isini ne kadar az yaparsan o kadar iyi.evlenince zaten bikiyor insan.sen dans et hem eglen hem kilo ver.wv isini de mecbur kalirsan yaparsin.

bebek pudralısı nasıl bişeyyyy
bak yumurta akını iyice çırp bunu burnuna ve siyah nokta olan yerlerine sür tuvalet pecetesinin katlarını ayır mesela 3 katlıysa üçünüde ayır 3 tane incecik peçete olacak bunu yumurta akını sürdügün yerlere yapıştır fön makinesiyle kurut yada kendi kurusun alcı gibi olucak o peceteyi yavasca cıkar harika siyah nokta temizliyo bu yöntem ama alerjim olunca ben yapamıyorum yüzüm şişiyo :KK1:

benim de siyah Noktalarim baya fazlalasti gecen cilt bakimi yaptirdim ama hepsi guzel temizleyemiyor bu ise yarar mi gerçekten?

X