hedef 50 kilo olmak.. :)))

vazgeçmeyeceğiniz kurallar koyduktan ve bunlara uyduktan sonra kilo vermemek imkansız. başarılar :)

emzirmiyorum ...ya ben 300 400 vermekten biktim bazen hic veremiyorum.. iki gunluk denemk istiyorum sadece kahve seven biriyim ondan erteledim
sole bir detok
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

Son düzenleme:
selam kızlar aranıza katılabilirmiyim yaşım 32 2 kızım var boyum 1,58 kilom 63 destek olursanız sevirim kendimi kötü hissediyorum bu kiloyla hiç bişiyi yakıştıramıyorum :26:

hosgeldinn
neguzel 2 kizin var ve 63 kilosun ben bitane dogurdum darma duman oldum.. Allah bagislasin kizlarini..tabiki destek oluruzzzzz :112: yarin tarti gunumuzzz... yediklerini kacamaklarini sporlarini payladirsan cok motive olursunn.. insallah vericeksin ...

amin çok sağol canımm ALLAH cümlemizin çocuklarını bağışlasın korusun yarından itibaren yazıyorum yediklerimi:))

Son düzenleme:

elacim bu detoksu deneyen var mi sanki güzel gibi geldi hem cok doyurucu.

Ben de çok merak ettim gerçekten işe yarayıp yaramadığını :44: Ben dukan mı yapsam diyordum ama bir bakayım siz bunu yapacak mısınız kızalr? Ela?

Benide alabilirmisiniz araniza ben ust ustte denebilecek tarzda 4 gebelik gecirdim boyum 1.68 53 kiloyum ve bir turlu gram veremiyorum bazilarina cok iyiyim bazilarina gore zayif ama bana kalirsa baya kilom var biraz takintiliyim sanirim hep 45 ile 48 arasindaydim simdi bu fazla geliyor bana ...

tşk ederim sanada başarılar canım inşallah el birliğiyle olucakk
insallahh canimmm :112:
alemsin dilvin ne yapacaksin çilleri? benim burnumun uzerinde de senelerdir var gecirmek icin denemedigim sey kalmadi.
bta yada yazdim pirincle yapilan maskeler var.. birde pirinci suya koyuyorsun geceden sabahada suzup suyunu pamukla suruyorsun bir hafta belki ise yarar sonucta dogal yontem denemekte fayda var netten bak bir
elacim bu detoksu deneyen var mi sanki güzel gibi geldi hem cok doyurucu.
ben pazartesi baslaya bilirimm
Ben de çok merak ettim gerçekten işe yarayıp yaramadığını :44: Ben dukan mı yapsam diyordum ama bir bakayım siz bunu yapacak mısınız kızalr? Ela?
pazartesi baslarim hafta sonu esim evde pazartesi dusunuyorumm

hosgeldinnnnn aramiza

Son düzenleme:
kızlar pirinç ununu gül suyuyla sürülebilecek krem kıvamına getirin ve bunu yüzünüze sürün sonra kurusun ve ılık suyla dairesel hareketler çizerek yüzünüze yıkayın süper oluyooo
birde cilt tonunu açmak için bildigimiz sodayı-maden suyunu buzluk kalıplarında dondurun her gün yüzünüzde eritin onu 20 gün devam edin sonra yapmayın ben düzenli yapamıyorum ama yüzümü gerçekten güzelleştirdi kızlar cilt rengini eşitliyo benim gözüm yorgunluktan koreliler gibi oluyo göz kapaklarımı bile toparlıyo bilginizeee

bence de cok guzelmis elos'un annesi, hep beraber mi yapsak?

helal olsun valla 4 cocuga 53 kg 168 boy. hosgeldiniz :)

Bugün yediklerim: Sabah 1dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, arada 3 kuru kayısı, öğlen 1 kase mercimek çorbası yarım kase yoğurt, arada 5 badem, akşam yağsız bol salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…