- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.881
sabahları yürüyüşe park var yakınımda ordaki aletlere binmek sonra geldiğimde hafif bi kahvaltı gün içerisindede ara öğünlerim vede akşam yemeğim olur saat 7 den sonra bişi yememeye karar verdim akşam abur cuburları çok kilo aldırdı beni( bi kaç güne kadar düzene sokmak istiyorum hayatımı yeme alışkanlığımı bakalım hayırlısı inş verebilirim
fotograf benim değil. daha yapmadım o salatayı annem yapıyo bunu da internette buldum.
ayran detoksu dediğin, içine buğday falan konan şey mi? haşlanmış kabak falan da karıştırsan içine, emziriyorsan sıkıntı çekmezsin.
selam kızlar aranıza katılabilirmiyim yaşım 32 2 kızım var boyum 1,58 kilom 63 destek olursanız sevirim kendimi kötü hissediyorum bu kiloyla hiç bişiyi yakıştıramıyorum :26:
vazgeçmeyeceğiniz kurallar koyduktan ve bunlara uyduktan sonra kilo vermemek imkansız. başarılar :)
selam kızlar aranıza katılabilirmiyim yaşım 32 2 kızım var boyum 1,58 kilom 63 destek olursanız sevirim kendimi kötü hissediyorum bu kiloyla hiç bişiyi yakıştıramıyorum :26:
hosgeldinn
neguzel 2 kizin var ve 63 kilosun ben bitane dogurdum darma duman oldum.. Allah bagislasin kizlarini..tabiki destek oluruzzzzz :112: yarin tarti gunumuzzz... yediklerini kacamaklarini sporlarini payladirsan cok motive olursunn.. insallah vericeksin ...
hosgeldin Dilara. .diyet ailemizin yeni uyesii.bu arada kac kisi olduk elacim??
annemde biraz çil var bende üzülüyorum bende de olsun çil diyeee
cidden nasıl yapabilirim çil yüzümde olsun çok istiyorum
emzirmiyorum ...ya ben 300 400 vermekten biktim bazen hic veremiyorum.. iki gunluk denemk istiyorum sadece kahve seven biriyim ondan erteledim
sole bir detok
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
emzirmiyorum ...ya ben 300 400 vermekten biktim bazen hic veremiyorum.. iki gunluk denemk istiyorum sadece kahve seven biriyim ondan erteledim
sole bir detok
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU
... 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
hün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.karışım yeniden yapılıcak...ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
limon sür hafifliyomuş izlerii öyle duymuştum annemin bi arkadasındanalemsin dilvin ne yapacaksin çilleri? benim burnumun uzerinde de senelerdir var gecirmek icin denemedigim sey kalmadi.
insallahh canimmm :112:tşk ederim sanada başarılar canım inşallah el birliğiyle olucakk
bta yada yazdim pirincle yapilan maskeler var.. birde pirinci suya koyuyorsun geceden sabahada suzup suyunu pamukla suruyorsun bir hafta belki ise yarar sonucta dogal yontem denemekte fayda var netten bak biralemsin dilvin ne yapacaksin çilleri? benim burnumun uzerinde de senelerdir var gecirmek icin denemedigim sey kalmadi.
ben pazartesi baslaya bilirimmelacim bu detoksu deneyen var mi sanki güzel gibi geldi hem cok doyurucu.
pazartesi baslarim hafta sonu esim evde pazartesi dusunuyorummBen de çok merak ettim gerçekten işe yarayıp yaramadığını :44: Ben dukan mı yapsam diyordum ama bir bakayım siz bunu yapacak mısınız kızalr? Ela?
Benide alabilirmisiniz araniza ben ust ustte denebilecek tarzda 4 gebelik gecirdim boyum 1.68 53 kiloyum ve bir turlu gram veremiyorum bazilarina cok iyiyim bazilarina gore zayif ama bana kalirsa baya kilom var biraz takintiliyim sanirim hep 45 ile 48 arasindaydim simdi bu fazla geliyor bana ...
duzenli gelen 8 kisiyiz sanirim ebrusummhosgeldin Dilara. .diyet ailemizin yeni uyesii.bu arada kac kisi olduk elacim??
evet gercekten bazilarina cok yakisiyorr ciller.... kisiye tarz oluyo ... ama leke baska bisey bole dalgali..limon sür hafifliyomuş izlerii öyle duymuştum annemin bi arkadasından
ya ben seviyorum ayrı güzel bi havası var çillerin
evet cok havalı benceeeeevet gercekten bazilarina cok yakisiyorr ciller.... kisiye tarz oluyo ... ama leke baska bisey bole dalgali..
sole bir detok
alintidir:
2 GÜNLÜK AYRAN DETOKSU
Benide alabilirmisiniz araniza ben ust ustte denebilecek tarzda 4 gebelik gecirdim boyum 1.68 53 kiloyum ve bir turlu gram veremiyorum bazilarina cok iyiyim bazilarina gore zayif ama bana kalirsa baya kilom var biraz takintiliyim sanirim hep 45 ile 48 arasindaydim simdi bu fazla geliyor bana ...