- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.741
evet canım bide ben bütün gün matematikle ugrasıyorum artık kalori saymaya hiç hevesim kalmıyo onda matematikten sonraaynen dilvin bende diyet arkadaşımda kalori sayıyorum vee bana günde 1595 kalori günlük limit koyuyor bende tüm gün 1300 kalori falan alıyorum site 1000 kalorinin altındaki beslenmeyi tavsiye etmiyor sağlık açısından
kilo çizelgesi yapıcam ama kiloma ulaşınca tamamen kaldırılıyo dimi yani eskisi gibi oluyo o imza kısmı çizelgenin oldugu yer ?aşkolsun tabiki sorabilirsin:))
tatlım yanlış anlama ben bildigimi söyledim yani ben o aralar cok halsiz oluyodum mesela bütün gün ayaktaydım görev gereği ama inat ediyodum bazen 400-500 kalori aldıgım olmustur ama dediğim gibi cok cok halsizdim müsait bi zamanda mutlaka bakıcam günlüğüne tatlım emin olBen vucudum icin yeterli besinleri aldigimdan eminim kizlar yoksa saglimi riske atmam kilo vermek icin isterseniz bakabilirsiniz diyet gunlugume :)
evet canım bide ben bütün gün matematikle ugrasıyorum artık kalori saymaya hiç hevesim kalmıyo onda matematikten sonra
kilo çizelgesi yapıcam ama kiloma ulaşınca tamamen kaldırılıyo dimi yani eskisi gibi oluyo o imza kısmı çizelgenin oldugu yer ?
tatlım yanlış anlama ben bildigimi söyledim yani ben o aralar cok halsiz oluyodum mesela bütün gün ayaktaydım görev gereği ama inat ediyodum bazen 400-500 kalori aldıgım olmustur ama dediğim gibi cok cok halsizdim müsait bi zamanda mutlaka bakıcam günlüğüne tatlım emin ol
çizelgedeki linki silersin istediğin kiloya ulaşınca oda gider:))
dur bende yapıyım anlatımı vardı KK'da sagol beta baskannevet canım bide ben bütün gün matematikle ugrasıyorum artık kalori saymaya hiç hevesim kalmıyo onda matematikten sonra
çizelgedeki linki silersin istediğin kiloya ulaşınca oda gider:))
dur bende yapıyım anlatımı vardı KK'da sagol beta baskann
benim yazı karakterlerim olmadı yaaa kullanıcı kotrol panelinde kayıtlı ama yazdığımda çıkmıyor
degisikleri kaydet butonuna bastın mı emin misin ?benim yazı karakterlerim olmadı yaaa kullanıcı kotrol panelinde kayıtlı ama yazdığımda çıkmıyor
tekrar yap bakayım baska seceneklerden
degisikleri kaydet butonuna bastın mı emin misin ?
tekrar yap bakayım baska seceneklerden
evet kayıtlı ama çıkmıyor
hayatım tekrar dene bakayımevet kayıtlı ama çıkmıyor
hayatım tekrar dene bakayım
şimdi tekrar denedim hatta siteye tekrar griş yaptım ama olmuyor
şimdi tekrar denedim hatta siteye tekrar griş yaptım ama olmuyor
yok yaa beceremedim aslında herşeyi olmuş gibi görülüyor ama mesaj yazınca çıkmıyor anlayamadım neyse yardımların için teşekkür ederim :)
rica ederim istersen editöre mesaj at canım sistemsel bi sorunsa onlar çözeryok yaa beceremedim aslında herşeyi olmuş gibi görülüyor ama mesaj yazınca çıkmıyor anlayamadım neyse yardımların için teşekkür ederim :)
rica ederim istersen editöre mesaj at canım sistemsel bi sorunsa onlar çözer
aaa hiç aklıma gelmedi yapıyım onlar çözsün :)
bu ara ben müşteri hizmetleriyle kanka oldum deyse benimde gec aklıma gelirdiiaaa hiç aklıma gelmedi yapıyım onlar çözsün :)
valla supersinben dunde bugunde egzersiz yapmadim dun temizlikti oydu buydu derken bugunde bir suru is cikti ama aksama mutlaka 100 er hareketlerimden yapmadan yatmicamm
ama kuzum hepsi minicik şeyler kalorisini göz önünde bulunduruyorumya şu dilvin'e kızın biraz arkadaşlar coco pops, kornet, popkek hepsi bir günde, nasıl diyet yapıyon dilvin
Allah iyiligini versin kizzz :)) bende.diyorun bu ne diyo iki kere okudum mesaji. Tutunmuyorum tabiki600 gr gitti
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
birazda kilo verirken bağışıklığı kuvvetlendirmesi ve sindirimi düzenlemesi için yaptım
canım her defasında ayarlamıyorum kullanıcı kontrol panelinden yapıyorum sabit her defasında aynı şekilde atıyo degiştirene kadar
ah canımmm bugunde ben hastayım diye herşeyi getiriyolar bitki çayıyla falan ama kahveyle ayakta duruyorum deyse bayılcak gibiyim kötüyüm bende bugun baya bende yemiycem diyorum ama yan yan bakıyorum sonra su içiyorum üstüne
ben de callanetics yapmaya üşeniyorum çok.
ebru şallı'ya yıllar boyu laf attım ama çok haksızmışım onu görüyorum. şu ana kadar denemediysen denemeni tavsiye ederim. çok motive edici bi hoca. ne mala anlatır gibi anlatıyo ne de çok katı. ben iki gündür hevesle yapıyorum.
valla abla o kadar sey vardı yemedim iyi az yedim bugun derken siz bunları dediniz yine kendime höhh dedimkornetin ustune mi ictin suyu kiz dilviin hakkaten susatmistir simdi seni yemisin gene top keki kornetleri cococopslari