hedef 50 kilo olmak.. :)))

kız bir yerden tutunmuyon dimi:KK9: maişallah 6 gr mı verdin dünden bu yana

ya ebru ya çakıldı herhalde onu yapan :26: hatırlamıyorum bende denicektim hatta... tarifi nette bak ayran diyeti kk diye

valla ben evi toparladım çamaşır astımmm çok fazla atıştırmak isteğim var bugün:KK30: ama grisini peynir tabağı geçiştirdim.... :))))))))))))) dolapta danone çilekli puding duruyo yi beni yi beniii dergibi:KK56: amaaaa yemicem işteeee:KK45:

elacım bende dün akşam bişiler atıştırmak istedim pazar günü kefir mayalamıştım yarım su bardağı kefirin içine 3 tane çielk rendeletim oldumu sana aktivia çok sağlıklı ve lezzetli bişi oldu evde ilk defa kefir mayalamıştım devam edicem :))

elacım bende dün akşam bişiler atıştırmak istedim pazar günü kefir mayalamıştım yarım su bardağı kefirin içine 3 tane çielk rendeletim oldumu sana aktivia çok sağlıklı ve lezzetli bişi oldu evde ilk defa kefir mayalamıştım devam edicem :))

kefiri diyetisyenler oneriyo kilo vermeyi hızlandiriyomus.. valla cok iyi yapiyorsun btiskomm:)))

ben de dün yediğim wasaları eritmek için leslie yaptım 3 mil, 135 kalori yaktım. dün fazladan 500 kalori almışımdır, bugün de dışarda yiycem akşamdan sonra. ama yeme düzenimi değiştirmeden sporla atmaya karar verdim kaçamaklarımı. dün yediklerim ve bugün fazladan yiyeceklerim 1000 kaloriyi bulur. 135i yakıldı, kaldı 865:KK14:
bundan sonra da kaçamak falan yok.
Ebru şallı selülitsavar da yaptım bu arada, ama o zaten spor programımda vardı.

valla supersin :KK9: ben dunde bugunde egzersiz yapmadim dun temizlikti oydu buydu derken bugunde bir suru is cikti ama aksama mutlaka 100 er hareketlerimden yapmadan yatmicamm

dilviin bişi sorucam msj yazarken msj ayarlarını ( yazı karakteri , yazı rengi, yazı boyutu) her defasında kendimi ayarlıyorsun yoksa otomatik bişi var mı ?????
canım her defasında ayarlamıyorum kullanıcı kontrol panelinden yapıyorum sabit her defasında aynı şekilde atıyo degiştirene kadar
çok fazla atıştırmak isteğim var bugün:KK30: ama grisini peynir tabağı geçiştirdim.... :))))))))))))) dolapta danone çilekli puding duruyo yi beni yi beniii dergibi:KK56: amaaaa yemicem işteeee:KK45:
ah canımmm bugunde ben hastayım diye herşeyi getiriyolar bitki çayıyla falan ama kahveyle ayakta duruyorum deyse bayılcak gibiyim kötüyüm bende bugun baya bende yemiycem diyorum ama yan yan bakıyorum sonra su içiyorum üstüne :KK9:

kız bir yerden tutunmuyon dimi:KK9: maişallah 6 gr mı verdin dünden bu yana

ya ebru ya çakıldı herhalde onu yapan :26: hatırlamıyorum bende denicektim hatta... tarifi nette bak ayran diyeti kk diye

valla ben evi toparladım çamaşır astımmm çok fazla atıştırmak isteğim var bugün:KK30: ama grisini peynir tabağı geçiştirdim.... :))))))))))))) dolapta danone çilekli puding duruyo yi beni yi beniii dergibi:KK56: amaaaa yemicem işteeee:KK45:

Allah iyiligini versin kizzz :)) bende.diyorun bu ne diyo iki kere okudum mesaji. Tutunmuyorum tabiki :KK66: 600 gr gitti

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

canım her defasında ayarlamıyorum kullanıcı kontrol panelinden yapıyorum sabit her defasında aynı şekilde atıyo degiştirene kadar

nasıl yaptığını anlatırmısın ????????????? panelde nereye girilmeli
tabii anlatırım ama biraz bekler misin kahve almaya inicem gelince yazayım deyse çalışırken bayılıcam uykusuzluktann :KK52:

Kizlar size tavsiyem kalori sayarak diyet yapin acayip ise yariyor mesela ben dun sadece 612 kl aldim ve 400 kl de yaktim sporla eee gitmesinde kalsinmi bu 600 grM :)))

tabiki beklerim :)
1- kullanıcı kontrol paneline gir
2-sol tarafta bölümler mevcur oradan seçenekleri düzenle diyo tıkla
alt taraflarda Konu Görünüm Seçenekleri diyo onun alt kısımlarında Kullanıcı Font: diyo orası yazı karakteri sonrası renk boyut falan görürsün orda ayarla istege göre en aşağıda degişikleri kaydet var tıkla oldu bitti bu kadarr :KK1:
umarım anlatabil mişimdir

Kizlar size tavsiyem kalori sayarak diyet yapin acayip ise yariyor mesela ben dun sadece 612 kl aldim ve 400 kl de yaktim sporla eee gitmesinde kalsinmi bu 600 grM :)))
bilmişlik taslamak istemem ama bende 700-800 kalori alıp kalori sayımı yaparken doktorumuz ve babam bana 1000 kaloriden aşağı alma metabolizman yavaslar geri dönüşü olmayabilir demişti ama ben en fazla 800 alabiliyodum bunu araştırdın mı hiçç güzelim ?

1- kullanıcı kontrol paneline gir
2-sol tarafta bölümler mevcur oradan seçenekleri düzenle diyo tıkla
alt taraflarda Konu Görünüm Seçenekleri diyo onun alt kısımlarında Kullanıcı Font: diyo orası yazı karakteri sonrası renk boyut falan görürsün orda ayarla istege göre en aşağıda degişikleri kaydet var tıkla oldu bitti bu kadarr :KK1:
umarım anlatabil mişimdir

teşekkürler tatlım hemen yapıcam

bilmişlik taslamak istemem ama bende 700-800 kalori alıp kalori sayımı yaparken doktorumuz ve babam bana 1000 kaloriden aşağı alma metabolizman yavaslar geri dönüşü olmayabilir demişti ama ben en fazla 800 alabiliyodum bunu araştırdın mı hiçç güzelim ?

aynen dilvin bende diyet arkadaşımda kalori sayıyorum vee bana günde 1595 kalori günlük limit koyuyor bende tüm gün 1300 kalori falan alıyorum site 1000 kalorinin altındaki beslenmeyi tavsiye etmiyor sağlık açısından

aynen dilvin bende diyet arkadaşımda kalori sayıyorum vee bana günde 1595 kalori günlük limit koyuyor bende tüm gün 1300 kalori falan alıyorum site 1000 kalorinin altındaki beslenmeyi tavsiye etmiyor sağlık açısından

Ben vucudum icin yeterli besinleri aldigimdan eminim kizlar yoksa saglimi riske atmam kilo vermek icin isterseniz bakabilirsiniz diyet gunlugume :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende diyet arkadasim sitesindeyim canim sadece bi dun oyle oldu aslinda kasitli dusunerek de olmadi o kalori yeterli geldi ac degildim ortalama kalorimin 1060 kl oldugunu soyluyor yani gunde ortalama. 1060 kl aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X