hedef 50 kilo olmak.. :)))

ha kızlar unutmadan diyeyim son anda bi önemli dersim cıktı projeyi yarına bitirmem lazım hareket yattı yarın sabah yürümeye calışıcam eve gelir gelmezzde hareket yapmaya calışırım

şuan uyukta durmaya sebep arıyorum
ela ablamı bekletmeyeyim diye siteye bakıyorum arada deyse projeyi bitirmeden uyucam sen olmasan bitmez bu çileee amannn projee:KK52:

yazma artik... kendimi kotu hissederim bak!!! yap su projeni.. git bir kahve yap kendine guzelce .. bitirde bir an once uyu.. ..

ya ne zamandır böyle eglenceli çalışmıyodum geceleri iyi oldu gerçekten teşekkür ederimmm:KK16:
sen uyuyacaksn tutmayayım senii ama :KK1:

tamam ben yatiyorum benim hayatimin projesi uyanmadan yatam garii:KK1: sende fazla oyalanma da yap şu projeni.. sabaha zombi gibi olursunn bak... optummm şikerimmm:103:

Selam kızlar bugün geç girebildim :KK3:

Yediklerim: Sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 tabak haşlanmış makarna, arada 1 portakal, akşam da yağsız salata ve yoğurt

Aranızda hiç dukan yapan oldu mu kızlar? Bizim kilolarımız için atak evresi pek gerekli ve sağlıklı değil ama seyir evresi bana sağlıklı geldi... Şimdikinden iyi sonuç alabilir miyim onu merak ediyorum :KK31:

Seyir evresi nasıl? Atak evresini biliyorum o çok saçma sapan.

Günaydıın kızlar! Bundan sonra foruma az girebilirim, ders çalışmam gerek, düşünmem gereken şeyler de var ama kilo bildiriminde burdayım, menülerimi de toptan yazarım. 2-3 günde bir girerim kesin.
bu arada burda yazmadım ama ben günde 2 tane falan sigara içiyodum, arkadaşlarımla olunca yarım pakete çıkıyodu. bu ptesiden itibaren bıraktım, yüzüme biraz renk gelsin ve de spor yapıyım diye. şimdi hem spor iştahımı açıyor hem de sigarasızlık. eskiden akşam olunca acıkınca bi sigara yakıyodum iyi geliyodu :KK17:
o yüzden zorlanıyorum bu hafta açım. pazar günleri de detoks yapmaya karar verdim. ptesi günü tartıda mutlu olıyım diye, bi de pazar günü sporum yok rahat rahat yaparım.
ilk detoksum kabaklı salatalıklı soğuk çorba olucak.

Günaydıın kızlar! Bundan sonra foruma az girebilirim, ders çalışmam gerek, düşünmem gereken şeyler de var ama kilo bildiriminde burdayım, menülerimi de toptan yazarım. 2-3 günde bir girerim kesin.
bu arada burda yazmadım ama ben günde 2 tane falan sigara içiyodum, arkadaşlarımla olunca yarım pakete çıkıyodu. bu ptesiden itibaren bıraktım, yüzüme biraz renk gelsin ve de spor yapıyım diye. şimdi hem spor iştahımı açıyor hem de sigarasızlık. eskiden akşam olunca acıkınca bi sigara yakıyodum iyi geliyodu :KK17:
o yüzden zorlanıyorum bu hafta açım. pazar günleri de detoks yapmaya karar verdim. ptesi günü tartıda mutlu olıyım diye, bi de pazar günü sporum yok rahat rahat yaparım.
ilk detoksum kabaklı salatalıklı soğuk çorba olucak.
canım Allah kolaylık versin sana
her zaman bekleriz
bende bugun aç karnına yüksek tempolu dans videosu actım yapmaya çalıştım 10-15 dakika soluk soluga kaldım
şimdi azırlanmaya gidiyorum
herkese fit bir gün diliyorum

günaydın kızlarrr cumaya 1 gün kaldı acaba bu hafta sonuçlar nasıl olacak merak içerisindeyim çakılll huuu huuuu ne alemdesin ??? su perisinden hala ses yok bebişli anneler havalar güzel bebişlerinizi hava almaya çıkarın sizede hareket olur :))

bencede arkadaşlar kilo verımı zamanla yavaslıyor ama azım ve kararlılıkla bunların üstesinden gelebılırız dıye dusunuyorum :)

X