hedef 50 kilo olmak.. :)))

büyük konuşmak gibi olmasın ama ben anne olmayı istemem çünkü asla anne olmaz benden o yüzden tam gaz işime veriyorum kendimi

bende asla anne olamam diyordum evlenir evlenmez hamile kaldım, oysa hiç düşünmüyorduk
hamileyken çok ağladım ailemin en küçük çocuğuyum daha ben çocuk gibiyim bakamam diye ama şuan ben bile kendime şaşırıyorum
şimdilik işine odaklan sen zamanı geldiğinde istersin ve çok iyi de anne olursun, ben olduysam herkes olur

vay beee
ben el bebek gül bebek yetiştim 5 yaşına kadar galiba yanlış olmasın asla yere oturmamışım toprak hariç annem hiç meslegini yapmamış bana adamış resmen hayatını ama ben yapamam cok zor bu meslegim ve ilerliyorum ben büyük konuşmak istemem ama dur cocuk yapayım ara veriyim gibi bişey diyemem hem zaten bakamam ve bebekten cabuk sıkılırım 15 dakika bi bebege bakamam mesela aglaması falan oy cinnet geciririm o yüzden diyorum ya zombi olurum ben

bende küçüğüm diye üstüme titrerlerdi hep küçüktüm onlara göre ve kendimi hep öyle hissettim :)
hayatımda hiç bebek bakmadım dediğin gibi ağlamasına bile dayanamazdım
ama kendi çocuğun öyle farklı oluyorki
ufacık masum bi melek ve sana muhtaç
herşeyiyle anneye bağımlı ve enneye ihtiyacı var
dünyadaki tüm bebeklerden farklı oluyo sevgisi hatta tüm sevgilerin önüne geçiyor
mesleğinde ilerlerken tabi olmaz ama elbet zamanı vardır
evlimisin bilmem ama benim gibi kaza kurşunu da olabilir :)
o zaman ağlarken istemezken şimdi iyiki olmuş diyorum :) çünkü oğlum hayatımdaki en güzel şey, hiçbişey onun yerini tutamaz

hayır evli degilim 18 yaşındayım dahaa

Kızlar bugün yine bir buçuk saat spor yaptım Yediklerim de sabah 1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği, öğlen 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği, arada 1 portakal, akşam da yağsız bol salata ve yarım kase yoğurt :))

Siz neler yaptınız

hayır evli degilim 18 yaşındayım dahaa

ee daha çok gençsin ohooo 18 yaşındaki düşüncelerimle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var
o zamana kadar neler neler değişir hayatında
ben 25 yaşındayım
24 de evlendim o günlerin kıymetini bil zaten bence erkenden evlenme

zamanı geldiğinde herşey olur

hayır erken evlenme gibi bi düşüncem yok evet bu zamanların tadını çıkarmak gerek hele ögrencilik bambaska cok sviyorum bu halimi zamanı dondursak keskee
oğluşunu öp kocaman yerimeee kaç aylık adı ne paşanın

Bende yazayim. 45 dk yuksek tempo yurudum sabah kibrit kutusu peynir 4 zEytin yarim donates salatalik bir tutam maydanoz ve bir haslanmis yumurtayla 2 dilim ekmek yedim qra ogunum yarim elma oldu. Aksam ise bir kase yesil mercimek. Corbasi ve tavuk ciger soteyle iki dilim ekmek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elacim bu senin elinde hicbirsey için gec kalnis degilsin.

kizlar merhabalar misafirleri yolcu ettik kahvalti fasli ve ev toplama arada gezme derken ancak vakit buldum.bugun kahvaltida mecbur birseyler yedim cunku misafirler gözüme baktilar resmen. ama abartmadim yarin inşallah guzel bi gune basliycam haftayi toparlamam gerek.kalan pogaca ve böcekleri de abimin esine yollayacagim hamile zaten o yesin.bugun esimle dışarı ciktik kendime 28 beden kot aldim biraz dar ama özellikle aldim ki fazlaliklari goreyim diye.hem hirslanirim biraz.

esra çok iyi gidiyosun ya ben acıktım gibi aslında canım sıkılıyo, bi şeyler yesem mi?

Ye canım ye tabi ki. Ceviz ye, kuru meyve ye, badem ye fındık ye, elma portakal ye, yoğurt ye... Bak bir sürü seçenek var seç beğen ye

üşendim ya ona da böyle bi hasta gibiyim naz yapıyorum sanırım. çay içicem.
ha bir de yarın içli köfte yemek zorundayım çünkü çok önceden birisinin yanında hiç yemedim demiştim, o da yarın yapıp getiricek. yemezsem olmaz.

Bir şey olmaz diğer öğününde dengelersin :)

Bende 28 beden kotun icine rahatlikla girebiliyorum artik :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kisss 4 senedir istiyom bu makinayi ben hıyarto kocisim anliyacagi kadar anladi zati artik ben alayim dedim 3 kere para biriktirdim.. birinde hamileydim kızima oda siparis etmistik kartan cekti sıkisti sonra ben verdim birindede iki ay once kart borcumuz vardi o zaman verdim.. dayanamadim napiyom o da almak istiyo ama onceliklerden firsat yok neyse acik daha nazlanim bakimm
merhaba kızlar
bugün 56,5 çıktım kaç gündür diyet falan kalmadı bende
ama bu hafta 55 i göreceğim kararlıyım inşallahhh
bugün tam bi ay oldu 4,6 kilo gitmiş

masallah sana : nazar:

valla bende cok idealistim ama olmuyo iste... ya hic evlenmiceksin.. evlenincede cevredekiler yiyip bitiriyo zaten cocuk dusunmuyomusun??? bidi bidi bussuru laf.... kendi cocuguna sabirli oluyosun merak etme.. Allah annene uzun bir omur versin o bakar cocuguna simdikiler ole.. anne babaya baktiriyolar... neyse ya yasin kucuk sen iletle cocuk sonraki is daha.. hele bir isin olsun.. sonra daha
elacim bu senin elinde hicbirsey için gec kalnis degilsin.

ayy evet ebrusum ama bir hafta nasil yapicam ole sabretmek lazim... ama artik 2 gundur daha az sallayip daha cok pis pisliyorum... dun gece ilk defa 1 kere uyandi dusun dogdugundan beri bir iki kere oldu.. ya artik cok yoruluyo ondan( iki gundur iyice harekeylendi ) yada dun esim yoktu evde( biraz fazla horluyoruz) ondan... ama insallah duzelecek.. uzamaya basladi uyku araliklari...

Son düzenleme:

begemdin mi betacım senin için yaptım
şimdilik bu kadar isim devam etme durumuna göre ekler yada çıkarırım
bu hafta kilo verene kilosunun yanına nazar boncuk bendennn:129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…