hedef 50 kilo olmak.. :)))

Bu sabah tartildim tam 66 geldim ama yarin sabah 65 gorecegimden eminim hatta unurmassam foto da atarim. Cok azimliyim bu sefer 59 u gormek iatiyorum artik bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bende cok idealistim ama olmuyo iste... ya hic evlenmiceksin.. evlenincede cevredekiler yiyip bitiriyo zaten cocuk dusunmuyomusun??? bidi bidi bussuru laf.... kendi cocuguna sabirli oluyosun merak etme.. Allah annene uzun bir omur versin o bakar cocuguna simdikiler ole.. anne babaya baktiriyolar... neyse ya yasin kucuk sen iletle cocuk sonraki is daha.. hele bir isin olsun.. sonra daha
.
biraz teyzem başımın etini yiyo ondan düşündün deyse aklıma bile gelmez böyle seyler :KK1:
hareket zamanı artık bu hantallıkla nasıl biticekse o 50 dkika

Ben 66 kg yum canim :)

Bu sabah tartildim tam 66 geldim ama yarin sabah 65 gorecegimden eminim hatta unurmassam foto da atarim. Cok azimliyim bu sefer 59 u gormek iatiyorum artik bende

yenimi basladin diyete canim insalah bugun 65 olursunnn.. bende bu ayinsonu gorebilsem 59 u ama cok yavas veriyorum artik.. zor.. ole ummustum.. kac haftadir gram gram gidiyo sole bir kilo vetemedim uzun zamandir

Son düzenleme:
begemdin mi betacım senin için yaptım:21::21:
şimdilik bu kadar isim devam etme durumuna göre ekler yada çıkarırım:KK52::KK52:
bu hafta kilo verene kilosunun yanına nazar boncuk bendennn:129:

ellerine sağlık elacım bu hafta nazar boncuk almak için elimden geleni yapıyorum yapıcam :))

:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: hepinize bol yag yakmali guzel bir gun diliyorummmm

günaydınnn kalorisiz bir gün olsun inş.

yenimi basladin diyete canim insalah bugun 65 olursunnn.. bende bu ayinsonu gorebilsem 59 u ama cok yavas veriyorum artik.. zor.. ole ummustum.. kac haftadir gram gram gidiyo sole bir kilo vetemedim uzun zamandir

Canim ben uzun suredir kilo vermeye calisiyorum uyguladigim bir diyet yok spor yapiyorum ve dikkat etmye calisiyorum bu da bu sabahki sonuc

İyi gunler arkadaslar hangi topikte okumustum bir turlu bulamiyorum 4 kasik nohut 4 kasik bugday ayran tarifi vardi bilen varsa yazabilir mi

Canim ben uzun suredir kilo vermeye calisiyorum uyguladigim bir diyet yok spor yapiyorum ve dikkat etmye calisiyorum bu da bu sabahki sonuc

kız bir yerden tutunmuyon dimi:KK9: maişallah 6 gr mı verdin dünden bu yana

İyi gunler arkadaslar hangi topikte okumustum bir turlu bulamiyorum 4 kasik nohut 4 kasik bugday ayran tarifi vardi bilen varsa yazabilir mi
ya ebru ya çakıldı herhalde onu yapan :26: hatırlamıyorum bende denicektim hatta... tarifi nette bak ayran diyeti kk diye
kusura bakma gec gördüm :KK17:
nasılsınız hanımlarr

herkes nerde yaa yoksa abur cuburmu yiyorsunuz bakim hıııııı
valla ben evi toparladım çamaşır astımmm çok fazla atıştırmak isteğim var bugün:KK30: ama grisini peynir tabağı geçiştirdim.... :))))))))))))) dolapta danone çilekli puding duruyo yi beni yi beniii dergibi:KK56: amaaaa yemicem işteeee:KK45:

Son düzenleme:
ben de dün yediğim wasaları eritmek için leslie yaptım 3 mil, 135 kalori yaktım. dün fazladan 500 kalori almışımdır, bugün de dışarda yiycem akşamdan sonra. ama yeme düzenimi değiştirmeden sporla atmaya karar verdim kaçamaklarımı. dün yediklerim ve bugün fazladan yiyeceklerim 1000 kaloriyi bulur. 135i yakıldı, kaldı 865:KK14:
bundan sonra da kaçamak falan yok.
Ebru şallı selülitsavar da yaptım bu arada, ama o zaten spor programımda vardı.

X