- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.661
kızçeni öp yerimizeee
oooo maşallahhhh bende bi kaç tane iç çamaşır aldım ve bi tane eski bedenime uygun gömlek aldım bakalım beni gaza getiricekler mi
hatta bi kaç tane iç çamaşırım eski bedenimden bile küçük görünce iç çekiyorum artık
inşallah güzelim bi an önce olsa çok iyi olucakben henüz alış verişe başlamadım 19 mayıs tatilinde İstanbulda alış veriş yapmayı planlıyorum :)
ama c.tesi kendimi şımartmak için kozmetik alış verişi yaptım yaza yönelik faktörlü nemlemdirici faktörlü bb krem toka falan aldım :))
kız milleti işte alış veriş yapınca mutlu oluyor kendini güzel hissediyor :))
inş en yakın zamanda aldıkların üzerine olur
inşallah güzelim bi an önce olsa çok iyi olucak
valla bana kozmetik alışverişi deme gözüm doymuyo durmadan alıyorum annem de dayanamıyo bana oda alıyo hem kendine hem bana koleksiyon yaptık analı kızlı
ama artık yeter didim nereye kadar didim paranı biriktir istedigin nikon makineyi al didim kendime şuan para biriktiyorum
ben 2 yıl diye biliyorum bazılarında 1 yıl ama bazılarında 2 yıl ben cogunlukla eyeliner rimel sürüp cıkıyorum bazen toprak tonlarında farla eyeliner yapıyorum onun haricinde full makyajı özel günlerde yapıyorum istek geldiği için odabende bir zamanlar sürekli alıyordum sonra son kullanma tarihlerinin max 1 yıl olduğunu öğrendim ( kutularında yazıyor) almayı bıraktım çünkü çoğunu bi kaç defa sürüp bırakıyorum kalıyor köşede dediğin gibi yazık paramıza yani şimdi ihityaçım olan bakım ürünlerini alıyorum makyaj malzeelerinide bittikçe ihtiyacım varsa sürekli kullanıcaksan alıyorum :)
ben 2 yıl diye biliyorum bazılarında 1 yıl ama bazılarında 2 yıl ben cogunlukla eyeliner rimel sürüp cıkıyorum bazen toprak tonlarında farla eyeliner yapıyorum onun haricinde full makyajı özel günlerde yapıyorum istek geldiği için odamakyaj yapmak bi hobidir yaa
dedigin gibi alıyorum alıyorum kalıyo gecen sene cok cok cokkkk severek aldıgım far paletini anca 2 defa kullandım bak yeni aklıma geldi
inşallah güzelim bi an önce olsa çok iyi olucak
valla bana kozmetik alışverişi deme gözüm doymuyo durmadan alıyorum annem de dayanamıyo bana oda alıyo hem kendine hem bana koleksiyon yaptık analı kızlı
ama artık yeter didim nereye kadar didim paranı biriktir istedigin nikon makineyi al didim kendime şuan para biriktiyorum
Merhaba kızlar, hastaydım 2 gündür yazamadım. Ama merak etmeyin kaçırmadım, zaten çok yiyemedim ama annem yine bir şeyler yedirdi tabi. Yine de kaçamak sayılacak kalorili şeyler değil sağlıklı şeylerdi :) Şimdi toparlandım tam gaz devam edeceğim
gecmis olsun esracimmmgrip felanmiydinnn
teşekkür ederim elacıımevet aynen grip veya soğuk algınlığı gibi bir şeydi...
bende öyle ya kendime bişey aldım dayanamadım mesela gecen sene anneme altın yüzük almıştık anneler gününde kardeşimleben o nikon icin ne paralar biriktirdim ne paralardayanayip esim sıkısinca verdim hep kızımin bayram harcliklari felan... bide ben alsammm d90 yada d7000 cok istiyorum..
rimel dayanmıyo ki zaten 6 aya varmaz bitiyo
kutularının üzerinde kutucuk resmi oluyor kapaklı kutu resmi resmin üzerindede rakam yazıyor ne yazıyorsa mesela 12 ise kapağı açıldıktan sonra 12 ay geçerli demekmiş rimeller genelde 6 ay oluyor mesela
bende öyle ya kendime bişey aldım dayanamadım mesela gecen sene anneme altın yüzük almıştık anneler gününde kardeşimle
ben nikon d5100 çok istiyorum ama fiyatını görünce bi hoş oluyorum ögrenciyiz malum iç çekiyoz sadece
sabah 7.30
kayısılı probiyotik activia yogurdun içine taze sarımsak ve acı cin biber tursusu dogradım bolcaa
kayısılı 1 küçük kutu meyve suyu
ara ögün diyelim11:00
1 kornet
kahve molalarında 1 küçük paket crax yedim sade
akşam 15.00
8 parmak köfte
salata
yogurt
2 lokma karadeniz ekmeği
50 dakikalık bi spor videosu var zumba fitness workout diye akşamda nasipse onu yaparım
yagmurda biraz yurudum onun dısında
sabah 7.30
kayısılı probiyotik activia yogurdun içine taze sarımsak ve acı cin biber tursusu dogradım bolcaa
kayısılı 1 küçük kutu meyve suyu
ara ögün diyelim11:00
1 kornet
kahve molalarında 1 küçük paket crax yedim sade
akşam 15.00
8 parmak köfte
salata
yogurt
2 lokma karadeniz ekmeği
50 dakikalık bi spor videosu var zumba fitness workout diye akşamda nasipse onu yaparım
yagmurda biraz yurudum onun dısında
esim bu kıyaklarimi unutmasa dogum gunumde alir insallah yada ben ole umuyorumm(((
umarım ummadıgın kadar harika süper bi hediye alır unutmuş gibi yapıpesim bu kıyaklarimi unutmasa dogum gunumde alir insallah yada ben ole umuyorumm(((
valla ben cok sevdim kızlar bu yogurtlu tursuyuAy Dilvin kahvaltına çok güldüm, dünyanın en orijinal kahvaltısı
Şimdi de dost olup acı söyliycem, bugün yediklerini beğenmedim. Saatler de çok acayip. Ne zaman evinde kalmaya başlıcaksın?
valla abla bence sende dene o yogurdu harika ben pek sevdim kayısılar aşkına
kız o ne öle biber sarmısak meyveli yoğurt offf nasıl yedin onları acı tatlı sarmısak mideni bağırsaklarını bozcan :) öğlen yememişsin akşamı saat 15 de yemişsin sorması ayıp saat 19-20 gibi olunca acıkmıcan mı saatler dengesiz olmuş
elaa unutturma çaktırmadan istediğini göster anlarsın yaa ayy ne güzel makina keşke benim olsa şöyle resimler çekerim resimleri böyle çerçevelerin falan gibi :)) yada bugün kızımızın hallerini görmeliydin aşkım bi şirindi bir muzipti tam böle orjinal foto makinesiyle çekip çekip hatıra diye saklmalıktı :))))
.
tüü tüü tüü maşallah valla tebrikler hem anne hemde böyle fit siniz ben heralde uzaylı gibi olurdummerhaba kızlar
bugün 56,5 çıktım kaç gündür diyet falan kalmadı bende
ama bu hafta 55 i göreceğim kararlıyım inşallahhh
bugün tam bi ay oldu 4,6 kilo gitmiş
tüü tüü tüü maşallah valla tebrikler hem anne hemde böyle fit siniz ben heralde uzaylı gibi olurdum