hedef 50 kilo olmak.. :)))

bugun her hareketten 100 er egzersizlerimden yaptim.. aksam bakalim devam edebilecekmiyim.. bugun sabah tartildim yine birkac gram almisim diyeti bozmama ragmen .. 5 geri 2 ileri seklinde gidiyorum yine..

kızlaaar ben geldim!
diyeti de koyvermistim ptesiye kadar, hem size köstek olmıyım diye hem de teyzem ameliyat olduğu için foruma girmedim.
bugün pilates topumu aldım, programımı yaptım. kendi gunlugume yazıcam aksama, bakarsınız.
tek kaçamağım kühne salata sosu olucak. içinde baya katkı maddesi var, kalorisi de düşük değil ama salata yemeye alışmak için böyle yapıcam.

kızlaaar ben geldim!
diyeti de koyvermistim ptesiye kadar, hem size köstek olmıyım diye hem de teyzem ameliyat olduğu için foruma girmedim.
bugün pilates topumu aldım, programımı yaptım. kendi gunlugume yazıcam aksama, bakarsınız.
tek kaçamağım kühne salata sosu olucak. içinde baya katkı maddesi var, kalorisi de düşük değil ama salata yemeye alışmak için böyle yapıcam.

hos geldinn :KK3:o soslari bende kullaniyorum camamber köri ve sezari cok seviyorum salataya yag koymiyorum iki yemek kasigi sos kullaniyorum ...ya kofteli ya tavuklu yada parca et koyarak yapiyorum .. etleri ve kofteyi teflonda yagsiz tavuguda haslayarak koydunmu dengeliyo sosu...

Son düzenleme:
hos geldinn :KK3:o soslari bende kullaniyorum camamber köri ve sezari cok seviyorum salataya yag koymiyorum iki yemek kasigi sos kullaniyorum ...ya kofteli ya tavuklu yada parca et koyarak yapiyorum .. etleri ve kofteyi teflonda yagsiz tavuguda haslayarak koydunmu dengeliyo sosu...

aynen ben de sezar sos aldım, bir de kruton yerine kullanmak için wasa aldım. şu ana kadar denemediysen tavsiye ederim, mayasız doğal kıtır ekmek.

teşekkürler her iki dileğin için de :)

bu arada kızının adı mı Ela?

aynen ben de sezar sos aldım, bir de kruton yerine kullanmak için wasa aldım. şu ana kadar denemediysen tavsiye ederim, mayasız doğal kıtır ekmek.

teşekkürler her iki dileğin için de :)

bu arada kızının adı mı Ela?

sezari ben tavuk icin etlerdede kori kullaniyorum.. birde ben tek ogun olarak yiyorum salatalari etli yaptigim icin yaninda corba icmem yada baska bisey.. tamam wasa bakarimm... ben baya baya cesitli salatalar yaparim az misir kornison fenan da katarim bazen... yemekten daha cok seviyorum ve hafif ve doyurucu oluyo..
evet kızımin adi ela deniz iki ismi var..

Son düzenleme:
sezari ben tavuk icin etlerdede kori kullaniyorum.. birde ben tek ogun olarak yiyorum salatalari etli yaptigim icin yaninda corba icmem yada baska bisey.. tamam wasa bakarimm... ben baya baya cesitli salatalar yaparim az misir kornison fenan da katarim bazen... yemekten daha cok seviyorum ve hafif ve doyurucu oluyo..
evet kızımin adi ela deniz iki ismi var..

ben de salatayı öyle bol malzemeli yerim, bugün başladığım diyette de genelde salata yiycem, bazen de sebze yemeği.
çok güzel isim ela :nazar:

ben de salatayı öyle bol malzemeli yerim, bugün başladığım diyette de genelde salata yiycem, bazen de sebze yemeği.
çok güzel isim ela :nazar:

gunaydin camamber:KK1:
tesekkurlerrrr appasi:)))))
hadi bakalimmm basla :KK9:
ben ebru salli yapmistim bir kac sene once toplu egzersizleri gayet guzeldi sen nasil yapicaksin

gunaydin camamber:KK1:
tesekkurlerrrr appasi:)))))
hadi bakalimmm basla :KK9:
ben ebru salli yapmistim bir kac sene once toplu egzersizleri gayet guzeldi sen nasil yapicaksin

Günaydıııın, Eloş'a da günaydın :)
Ben ptesi ve cuma " Ebru Şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun" yapıcam, salı ve perşembe de selülitsavar.
tv programındaki hareketlerinden yapıyor ama daha düzenli yani sürekli Eren'le falan konuşmadığı için :)

günaydın kızlarrr,

haftasonum yine çok yoğundu tüm evin temizliği alışveriş yemek birazda kendime vakit ayırdım.
haftasonu çok hızlı geçiyor yaaa özellikle c.tesi akşamları yattığım yeri bilmiyorum
burda sizin annelik konularınızı okuyunca aman tanrım bebek olunca zonbi gibi olurum herhalde dedim :)
diyetim gayet iyiydi yaptığım minik kaçamakları yazayım eşime petibureli pudingli mozaik pastaya benzer bişi yaptım
pudingi bol bisküvisi az ondan c.tesi bi kibrik kutusundan birazcık büyük dilim yedim
pazarda aynı boyda bir dilim yedim çoğunu eşime yedirdim çok hafif bişi oldu
bide pazar kahvaltısına eşim için yalancı su böreği yaptım ( eşim Erzurumlu çok sever su böreğini) kahvaltıda o börekten 1 dilim yedim
bugün tartıldığımda eksideydim zaten yerkende vicdan yapmadım yemeklerimi azaltarak ve hafif yemekler yiyerek dengeledim :)
inş bu istikrarımı cumaya kadar korurum veeeee hepinize iyi haftalar dilerim bol kalorisiz günler olsun :))
veee bol sporlu günler

elacım tabloda [td][/td] diye yazıların ortasına yazmalısın '' [td]ela[/td] '' gibi iki köşeli pazantezin arasına yazılıyor

kızlar günaydınnn
evi yönetmek ne zor beeee canım cıktı...
bugun otobüste bi arkadasımı gördüm aman Allah'ım o ne zayıflık ne kadar güzel olmuş itiraf ediyorum yaaa off bende öyle zayıf olucam diye inat ediyorum içimden bi yandan da açımm:KK1:

gunaydin betaciiimm:KK3: hafta sonun yogun gecmis anlasilan:))))
tobloyu denerim ben prantezin icine yazmistim. haftalar isimler kilolar insallah denk getiririm cok karsik cunku

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn
evi yönetmek ne zor beeee canım cıktı...
bugun otobüste bi arkadasımı gördüm aman Allah'ım o ne zayıflık ne kadar güzel olmuş itiraf ediyorum yaaa off bende öyle zayıf olucam diye inat ediyorum içimden bi yandan da açımm:KK1:

dilvin günaydın

azmedersen olursun neyin eksik ki :)

bi tane kotum vardı 4 yıldır falan giymiyordum paçaları yıpranmıştı çok seviyordum atamıyordumda :)
bende geçen sene kesip şort yaptım kendime tabi içine sığamadım
zar zor sığdımda çok komik oldu şort sımsıkı oldu kımıldayamıyordum bile
paçalarının bittiği yerdede taşan etler falan durum içler acısıydı
tabi hiç bi yerde giyemedim dün dolapta gördüm
yok kızım daha o kadar zayıflamadın dedim aman deniyim bi en azından ne kadar zayıfladığımı görürüm dedim
ve geçirdim kıçıma tam oldu ne bi gerilme ne alttan taşan etler culk diye oturdu
ben bi mutlu bi sevindirik cuma günkü motivasyon düşmesinin üzerine ilaç gibi geldi :))
şimdi biraz daha kilo verip eski dostum ( kotuma yani yeni şortuma ) daha güzel bi şekilde taşıyacağım bu yaz :))

onun üstüne söz elbisemi denedim ( dar bir elbiseydi) içine toparlayıcı korse giyiniyordum yoksa elbise üzerimde çizik çizik oluyordu yer yer taparlayıcının kumaşı tem fiziğimi düzgün gösteriyordu hemde toparlayıcının kumaşı elbisenin çizik çizik gerilmelerini engelliyordu oda bol geldi ben gardolabın karşısında kendi kendime mini bi defile yaptım :))

.

dilvin günaydın

bi tane kotum vardı 4 yıldır falan giymiyordum paçaları yıpranmıştı çok seviyordum atamıyordumda :)
yok kızım daha o kadar zayıflamadın dedim aman deniyim bi en azından ne kadar zayıfladığımı görürüm dedim
ve geçirdim kıçıma tam oldu ne bi gerilme ne alttan taşan etler culk diye oturdu
ben bi mutlu bi sevindirik cuma günkü motivasyon düşmesinin üzerine ilaç gibi geldi :))
şimdi biraz daha kilo verip eski dostum ( kotuma yani yeni şortuma ) daha güzel bi şekilde taşıyacağım bu yaz :))

onun üstüne söz elbisemi denedim ( dar bir elbiseydi) içine toparlayıcı korse giyiniyordum yoksa elbise üzerimde çizik çizik oluyordu yer yer taparlayıcının kumaşı tem fiziğimi düzgün gösteriyordu hemde toparlayıcının kumaşı elbisenin çizik çizik gerilmelerini engelliyordu oda bol geldi ben gardolabın karşısında kendi kendime mini bi defile yaptım :))

.

tebrikler ya o his çok güzel :21: zaten önemli olan kıyafetlerin nasıl olduğu, ben şu andaki kilomdayken üstüme olan kıyafetler iğrenç duruyo üstümde, yağcık yağcık böyle.
inşallah bu yaz hepimiz rahat rahat şort giyeriz. :KK52:

gunaydin dilvinn:KK3:
kızçeni öp yerimizeee:KK3:

dilvin günaydın

.
oooo maşallahhhh bende bi kaç tane iç çamaşır aldım ve bi tane eski bedenime uygun gömlek aldım bakalım beni gaza getiricekler mi :KK70:
hatta bi kaç tane iç çamaşırım eski bedenimden bile küçük görünce iç çekiyorum artık :KK50:

bugünkü menüm
sabah: 3 çilek+ 4 kaşık müsli + light süt
öğlen: 80 gr normal ton balıklı salata + 2 yemek kaşığı sezar salata sosu + 1 wasa (36 kalori)
akşam: öğlenin aynısı

kahve veya yeşil çay içiyorum aralarda.

spor: ebru şallı 21 gün + callanetics

şimdiden yazıyorum, değişiklik olursa editlerim.

X