hedef 50 kilo olmak.. :)))

tebrikler dilvin tebdili mekanda ferahlık vardır :))

bu arada herkese günaydınlarrr
günaydın beta başkan (sen yeni gelene özetle profilini soruyomuşsun ya sana beta başkan diyesim geliyo :KK1:)
teşekkürler bu arada hem evin bazı esyalarının yerlerii arada böyle degistirmek beyin fırtınası açısından cok cok iyi oluyomuş ve beyin hafız güçleniyomuş hanımlar bilginizeeeeeeee huu:KK52:

kocaman enerjik dolu bir merhaba diyorumm benim yüzüm tartıda gülüyo bu haftaaa :KK1:
bende cok sık degistiririm odamı annem diğer yerlere elleme diyoo :KK1:

enerjini aldimm :KK3: benimde tartida iyi gidiyo dilviincim haftami telafi ettim..dun 700 gr fazla vardi ... ki cok dikkat etmistim bir gun once ,dunde ole cok dikkat ettim ...bugun birden dusmus :KK9:

günaydın beta başkan (sen yeni gelene özetle profilini soruyomuşsun ya sana beta başkan diyesim geliyo :KK1:)
teşekkürler bu arada hem evin bazı esyalarının yerlerii arada böyle degistirmek beyin fırtınası açısından cok cok iyi oluyomuş ve beyin hafız güçleniyomuş hanımlar bilginizeeeeeeee huu:KK52:

çatlak senii :)) walla benim c.tesi temizliklerim benim hafızam için yeterli c.tesi akşamları o kadar yorgun oluyorum ki tüm hafta işte o kadar yorulmuyorumdur :))

gunaydin btacimm ... :KK3:
evet su perisi belki pc bakamiyordur.. is güc derken... neyse umarim cok iyidir ... evettt egzersiz yaptimmm..:KK9: bugunde yapicammm....

kızlar 19 mayıs tatili p.tesi gününe geliyor bizde o 3 günlük tatilde İst. a gitmeyi planlıyoruz. O zamana kadar 1 kilocuk daha giderse süper olacak :)) ama çok yavaş gidiyor bazen gitmiyor bile

gunaydin btacimm ... :KK3:
evet su perisi belki pc bakamiyordur.. is güc derken... neyse umarim cok iyidir ... evettt egzersiz yaptimmm..:KK9: bugunde yapicammm....

2 gündür hiç birşey yapamıyorum enerjim düşük canım hiç bişi istemiyor halim yok ama bu akşam yapmaya çalışıcam :)

demekki o reglin ödemiymiş sevindim senin adına :)
evet bende senin soyleminle musmutlu oldum:))) insan daha hırslaniyo..

ooo daim olsun prensesimm maşallah :KK1:
sanada daim olsun şikerimm :)))
kızlar 19 mayıs tatili p.tesi gününe geliyor bizde o 3 günlük tatilde İst. a gitmeyi planlıyoruz. O zamana kadar 1 kilocuk daha giderse süper olacak :)) ama çok yavaş gidiyor bazen gitmiyor bile

2 gündür hiç birşey yapamıyorum enerjim düşük canım hiç bişi istemiyor halim yok ama bu akşam yapmaya çalışıcam :)

ya bende de o var bir yere gitmeden once bir telas aliyo.. kiloma takiyorum gitmeden once biraz versem diyorum.. dondugumde en azindan.. aldigim kilo moralimi bozmuyo.. daha bir ay dan fazla var... btacim.. bende tatilden donunce cok yorgun hissediyodumm.. kızın hastaligiydi kosusturma derken yoruldum ama kendimi biraz zorladim hadi biraz daha yap egzersiz dedim kendime azzicik bile yapsam kar dedim... sonucta bugun telafi etmisim ve azda olsa bir kac gr da gitmis usune.. simdi cok enerjik hissediyorum.... bir ay daha sık kendini mutlaka aksamlari biseyler yapmaya calis az da olsa zaten yediklerine dikkat ediyorsun uzun zamandirda yavasladi kilon bakarsin birden duser kilon

Son düzenleme:
kızlar ben dün geceye doğru 4 dilim pizza yedim.
bunu söylüyorum ve çekiliyorum. tekmeleyin tokatlayın.

şimdi;
1 dilimi sağ baldıra
1 dilimi sol baldıra
1 dilimi göbeğe
1 dilimi popoya

git bak bakim aynaya güzel durmuşmu vücudunda 4 dilim seni yaramaz seni :KK20: :KK20:

neeeee 4 dilim pizza mi hemide gece mi ?? :KK22: kız dombili mi olcan basima sen :KK57: gitti popoya pizzalar :99:

yaa işte içimdeki dombili kız yedi :) anladım ki ben öğrenememişim hala zayıf biri gibi yemeyi. öğrendim zannediyordum. mesela 2 dilim yeseydim pizzadan sonra dursaydım bu kadar kötü olmazdı.
1 dilim yiyim diye başladı tabi ki her şey of.

küçük. bir mesajda birkaç mesajı nasıl alıntılıyoruz ya beceremedim :26:
alıntı ile cevapla kısmının yanında kutucuklar var ya + işaretinin oraya bas kimlerin yorumlarını alıntılayacaksan.
camamberim spor yaparsın ceza olarak fazlasıyla artık telafi et pizza bu kat kat kalori demek kalori demek vucudumuzun kat kat olması demek :KK57::99::99::99::99:
peki dün ki menüm nasıldı bişeyler yemek isteyince seni hatıladım hep :KK9::KK9:

Son düzenleme:
alıntı ile cevapla kısmının yanında kutucuklar var ya + işaretinin oraya bas kimlerin yorumlarını alıntılayacaksan.
camamberim spor yaparsın ceza olarak fazlasıyla artık telafi et pizza bu kat kat kalori demek kalori demek vucudumuzun kat kat olması demek :KK57::99::99::99::99:
peki dün ki menüm nasıldı bişeyler yemek isteyince seni hatıladım hep :KK9::KK9:

evet işte hala şişman aklı var bende, "ptesi günü spora başlıcam nasılsa" diye de içimden geçirdim. tam obez aklı, ertele ertele dur.
yazdığım gibiydi işte sabah elma, öğle ve akşam ton balıklı dürüm.
+ 4 dilim pizza :KK43:

hüüüüü :KK43: en vurucu mesaj bu oldu beta, sen güzel pataklıyomuşsun, sağol bacım.

yersen pizzaları böle olur benkii künefenin hastasıyım dün haberlerde künefe haberi yapmışlar offf uzun zamandır yemiyoruz dedim ( 1 yıl falan oldu) eşimde hadi künefe yemeye gidelim o zaman dedi ben mırın kırın ettim ( zaten veremiyorum bari almıyım ) gitmedim 2-3 defa daha ısrar etti sonra baktı ben bahaneler uyduruyorum sustu :KK1: :KK1:

ayyy şimdi yine aklıma geldi offf yaaa

X