- 18 Temmuz 2008
- 1.460
- 239
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.441
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yemek düzenini değiştirme, bu hafta toplam 2 saat yürüyüş falan yap ekstradan. yoksa kafayı yersin böyle her şeyi çok takmaya başlarsan. ben yeme bozukluğu atlattım aman değiştirme yeme düzenini derim.
Öyle mi dersin :/ Yalnız şunu çok ciddi anladım. Hafif beslenmek insana çok hafif hissettiriyormuş! Haftasonu yediklerimden ne kadar rahatsız oldum anlatamam. Bugünkü pasta da aynı şekilde, midem yeni yeni rahatladı. Ama sanırım pişmanlık işini fazla abartıyorum çok takıyorum gerçekten...
Bugün yediklerim sabah 1 dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği, arada 1 elma, öğlen 1 kase kabaklı sebze çorbası, arada 8 badem, sonra hiç hesapta olmadığı halde 1 dilim yaş pasta , akşam da onu tolere etmek için sadece 1 haşlanmış yumurta yedim. Toplam 985 kalori. Ama sağlıksıız
ama çok güzellerrrAyyy Dilviiin ben seni falakaya yatırcam!
1 tane kek 135 kalori
1 tane kornet 145 kalori
4 tane jelibon ortalama 25 kalori
BU NEEEEE!!!!! kalorisi önemli değil artık yahu onların içinde ne pis şekerler ne pis yağlar var. selülit yapıyo hep.
bu hafta şekerli bi şey yeme artık lütfen
ya kornet bana ilaç gibi panzehir gibi geliyo napiyim boncugumya takma gerçekten, bazen öyle tatlı bi şey yiyince metabolizman şaşırıyo falan. belli olmaz, sen normal düzeninde devam et.
DİLVİN KORNET DİYETİ YAPIYO ONUN RAHATLIĞINA BAK BİRAZ
ya kornet bana ilaç gibi panzehir gibi geliyo napiyim boncugum
ben şunu anladım ben zayıflayıp hedefime ulaşırsam burdaki hrkes manken olur çıkaryukarda gönderdiğim resimlere baktın mı? onlardan yap.
benim canım genelde tatlı istemez zaten ben tuzlu-acı falan severim.
-giymek istediğin kıyafetin var mı hiç, al ona biraz bak. aç mangonun sitesini, asos'u falan onlara bak.
-kahve iç.
-esneme hareketleri yap.
-en kötüsü: iğrenç kurbağa falan yiyen japonların videolarını izle
bu arada ben bunların hiçbirini yapmıyorum. benim yaptığım şey şu: akşam akşam bi şeyler yemek isteyince MAL GİBİ OTURUP HİÇ YERİMDEN KALKMIYORUM hahahahahaha. bilgisayar karşısı olur, tv karşısı olur, telefon olur, kitap vs...
ben şunu anladım ben zayıflayıp hedefime ulaşırsam burdaki hrkes manken olur çıkar
ben gece ders çalışırken özellikle cok acıkıyorum annemde bişeyler getirince gidiyo yani
Eki Görüntüle 1058080
Yarın sıkı bi diyete başlıyorum ve böyle vücuda sahip olunca her açıdan foto çekip paylaşcam :)
Bi arkadaşım sabah aç karnına ve akşam 8 gibi bi elma yiyiyor. Ve akşam 5 ten sonra yemek adına bişi yemiyo. Tek ağır yemeği öğle dürüm falan. Acıkınca gevrek yiyiyo.
Gelelim en can alıcı noktaya 25 günde 6 kilo vermiş ee tabi hergün y2 saat kadar yürüyo.
inşallah güzelim sen böyle diyince cok pis gaza geldim anlatamamsu iç, annene söyle getirmesin bi şey. bi haftada alışırsın akşam yememeye.
benim bi arkadaşım var lisede çok şişmanlamıştı bi de voleybolcu uzun boylu biri. ben ona söylüyodum kilo ver diye, o da diyodu ki "hapı var, ameliyatı var en kötü ihtimalle" hahahaha. onun da annesi ders çalışırken çikolata falan getiriyodu, al ye zihnin açılsın, azıcık bi şey zaten diye. neyse sonra bi yıl falan görüşmedik, zayıflamış baya güzel olmuş. tatlı söylemiştik birlikte yemek için ona ağır geldi.
ve ben çok iştahlıyımdır mesela, o benden de iştahlıydı, yemek yerken nasıl zevk alıyodu anlatamam.
her şey alışkanlık meselesi bi hafta dişini sık.
inşallah güzelim sen böyle diyince cok pis gaza geldim anlatamam
evet canim hayirlisi.bizimki de cok zeki maşallah baba gibi herseye karsi ilgisi var.neyse ülkemizin boyle zeki cocuklara ihtiyaci var.insallah yegenin de cok iyi yerlere gelir.onlar bizim gelecegimiz.bu arada aklima birsey geldi:ben bankada çalışırken kucuk bir cocuk( tahminen 4 yasindaydi) geldi konusmaya basladik bi kac soru sordum derken sen burda mi oturuyorsun dedim bana verdigi cevap: -ben salak miyim neden bankada oturayim oldu ve ben o an anladim ki kullandigim her kelimeyi dusunerek kullanmaliyim yeni nesil cokk zeki valla.hayırlısını dileyelim ama çok zeki bir bebekti herşeyi hemen kapar çok çabuk öğreniz çabuk yürüdü çabuk konuştu tuvalet eğitimi hiç zor olmadı nasıl öğrendi anlamadık :) halada öyle şimdi 9 yaşında büyümüşte küçülmüş afacan teknolojiyi annesinden babasından daha iyi takip ediyor :)))
ayyy masallahh dogum gunune az kalmisss... emekliyomu.. yuruyunce daha zor oluyo ya... benimki yeni yeni yurumeye basladi...oglum bir hafta sonra 11aylik olacak.elacim gunde 3 litre su icince mecburen gidiyorum lavaboya. simdilik iyi gibi inşallah birsey olmaz.
çakıl bendede durum aynı 1-2 küçük kaçamak yaptım almadım ama vermedimde bağırsak gel gitlerim var tartıda + çıkabilirim ((
bağırsak sorunu bende de var düzenli diil maalesef oda şişkinlik yapıyor rahatsız ediyor
ben keten tohumu ve gun kurusu kaysi yiyorum sende ise yararmi bilmem bana iyi geliyo
Kızlar bugün bir arkadaşımın evine gittim, annesi gelmiş... Annesi bana zorla 1 dilim yaş pasta yedirtti yemezsen çok ayıp olur dedi yemek zorunda kaldım yaa inanamıyorum
Hem de büyük bir dilimdi, baktım kalorisi 500müş...
esracimmm cok takma olan olmus yemissin..birazdaha dikkat edersin yarinn..
napiyosunuz kisslarr ben cok pis basladim diyete cumaya kadar telafi edip toparlamam lazim aksam firinda yagsiz (sadece yagli kagit) levrek ve kucuk kase salata yedim ...
bugunluk egzersiz yok cok yorgun hissediyorum...
esracimmm cok takma olan olmus yemissin..birazdaha dikkat edersin yarinn..
kaç kilodan kaç kiloya düşmüş sorması ayıp?
ah canım yeni görüyorum bugun ben napacagımı sasırdım saguktan aklım durdu