- 14 Eylül 2012
- 5.241
- 1.854
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.241
yani şart degil ama seviyorum bisküvi abur cubur yerine dondurma yiyorumikindi ara öğün olsaydı kötü ama akşam yemeği yerine yemişsin anladığım kadarıyla, o yüzden güzel baya bence :)
dondurmayı her gün mü yiyceksin peki?
btacım çok alemsin senin bu tavırlarına bayılıyorum :) ama senin bu kızmaların cok işe yarıyor beni haftasonu kaçamağından sonra sen gaza getirdin dikkat ediyorum şimdi baya :)
seninle aynı gidiyor gibiyiz bundan sonra yarışım seninlebakalım sonumuz ne olucak :)
günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin
geçen hafta: 58.1
bu hafta: 58.0
fark:-0,100 grm
önümüzdeki hafta insaşşalh spora başlayacagım ama bi türlü fırsat olmuyo umarım ayarlayabilirim :18:
ahahah dondurmacı güzeli bayıldım bunakızzz dondurmacı güzeli spor yaparsan çok daha iyi kilo verirsin tv izlediğin zamanlar boş durma bende zaman bulamıyordum ama yaratmaya başladım akşam evde 19:00 da oluyorum
yemek yiyip toplamak 20:00
ertesi gün için yemek yapmak 21:00
kışın çamaşırları arka odada asıyorum bu yüzden hemen kurumuyor onları topla katla falan 21:30
tv karşısına geçince yaklaşık 1 saat spor yapıyorum dizi izlemezdim spor yaparken izleye izleye dizikolik oldum
tv karşısında spor yapınca sıkılmıyorsunda zamanda çabuk geçiyor fark etmiyorsun denemeni tansiye ederim :))))
ooo maşallahh umarim istedigin fitliğe ve zayıflıga bi an önce adım atarsın arasında bizde olmak dileğiiyleegunaydin arkadaslar gecen hafta 56.5 kg bu hafta 56.2 kg fark 300 gr.iki gun sonra diyete
baslayali 1 ay olacak toplam verdigim kilo 3,1 kg.bu hafta adet oldugum icin fazla veremedim.bu hafta herkese kalorisi az gunler diliyorum.
AranıZda hedefe ulaşan var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
btacım çok alemsin senin bu tavırlarına bayılıyorum :) ama senin bu kızmaların cok işe yarıyor beni haftasonu kaçamağından sonra sen gaza getirdin dikkat ediyorum şimdi baya :)
seninle aynı gidiyor gibiyiz bundan sonra yarışım seninlebakalım sonumuz ne olucak :)
çakılll kilo bildirimini çok merakk ediyorummm (kalp atışı) dııdıt dıııdıt dııııdıııt dıııdııt :))
geçtim seni :) yuppiii
ooo maşallahh umarim istedigin fitliğe ve zayıflıga bi an önce adım atarsın arasında bizde olmak dileğiiylee
bildirim geliyorrr
geçen hafta 59,3
bu hafta 58,2
haftaya 57 görsem yeter bana küsürler umrum değil
1 kg saglıklı olmaz diye düşünüyorum ben ama :44:insallah dilvincim.sen de toparla kendini.dondurmayi ben de cok severim ama frenliyorum kendimi.hem burda olduguna göre sen cok daha iyi kilolar verebilirsin.haftaya en az 1 kg vereceginden eminim.:)
Harikasın haftaya 57 yi goreceginden hic şüphem yok.