hedef 50 kilo olmak.. :)))

ikindi ara öğün olsaydı kötü ama akşam yemeği yerine yemişsin anladığım kadarıyla, o yüzden güzel baya bence :)
dondurmayı her gün mü yiyceksin peki?
yani şart degil ama seviyorum bisküvi abur cubur yerine dondurma yiyorum
ikindin yemiycektim aslında ama annemle çoştuk baya yoruldum acıktım gidip yedim küçük bi öğün oldu :)

günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin
geçen hafta: 58.1
bu hafta: 58.0
fark:-0,100 grm

önümüzdeki hafta insaşşalh spora başlayacagım ama bi türlü fırsat olmuyo umarım ayarlayabilirim :18:

çakıllll günaydınn yaa üzülüyorum herkes incelme yazın iyi görünme hayali kuruyor kimimiz tatil planlarında kimimiz eski kilosunun özlemini yaşıyor bu kadar mücadele veriyoruz en azından doğru bir şekilde beslenerek yapalım hem vücut direncimiz kırılıp hasta olmayalım hem sağlıklı bir şekilde gitsin kilolar hemde verdiğimiz kiloları 2 ay içinde geri almayalım ne güzel burda paylaşımda bulunuyoruz spor hakkında beslenme hakkında aklımıza takılanları soruyoruz burdaki bulunmamızın amacı birbirimizi frenlemek :)) demek meydan okuyorsun bana hıhhhh azmettim vereceğim o kiloları artık gr gr gidiyor olsa bile çakıll beni yakalayamazki çakıll beni yakalayamazkiii

herkese günaydınlarrr

kilo bildirimi günü hepinizi çok merak ediyorum bende büyük bir değişiklik olmadı zaten ekliyordum bunu 53 lü kilolar benim inatçı kilolarım ama korkmuyorum onlardan bende inatçıyım

geçen hafta 53,8
bu hafta 53,7

verdiğim -100 gr bu hafta biraz bağırsak sorunu yaşadım sanırım strestendi ama baya sıkılaştım baldırlarım eskiden daha çok bıngıl bıngıldı mekikte işe yarıyor dün spor yapamadım yapsaydım tartıda kesin etkisini görürdüm

günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin
geçen hafta: 58.1
bu hafta: 58.0
fark:-0,100 grm

önümüzdeki hafta insaşşalh spora başlayacagım ama bi türlü fırsat olmuyo umarım ayarlayabilirim :18:

kızzz dondurmacı güzeli spor yaparsan çok daha iyi kilo verirsin tv izlediğin zamanlar boş durma bende zaman bulamıyordum ama yaratmaya başladım akşam evde 19:00 da oluyorum
yemek yiyip toplamak 20:00
ertesi gün için yemek yapmak 21:00
kışın çamaşırları arka odada asıyorum bu yüzden hemen kurumuyor onları topla katla falan 21:30
tv karşısına geçince yaklaşık 1 saat spor yapıyorum dizi izlemezdim spor yaparken izleye izleye dizikolik oldum
tv karşısında spor yapınca sıkılmıyorsunda zamanda çabuk geçiyor fark etmiyorsun denemeni tansiye ederim :))))

gunaydin arkadaslar gecen hafta 56.5 kg bu hafta 56.2 kg fark 300 gr.iki gun sonra diyete
baslayali 1 ay olacak toplam verdigim kilo 3,1 kg.bu hafta adet oldugum icin fazla veremedim.bu hafta herkese kalorisi az gunler diliyorum.

ahahah dondurmacı güzeli bayıldım buna
biz aile kararıyla evimize televizyon almadık belli dizilerimiz var yerli yabancı onları izleriz ailece
annemle bazen analı-kızlı film izleriz o zaman dedigin gibi bnde yarım mekik ip atlamam gibi hareketleri yapıyorum
şimdi bi karar aldım geçen sene ben 49 kilo oldugum zamanlar gece herkes yatınca hareket yapıyodum odam da sonra duş alıp yatıyodum 2 de sabahta derse gidiyodum şimdi yastıga 5 kala (annemin deyimiyle ) uyuyorum artık toplanma vaktidir Dilvin diyorum sizin sayenizde olucak tekrardan 49 olucamm inşallahh

gunaydin arkadaslar gecen hafta 56.5 kg bu hafta 56.2 kg fark 300 gr.iki gun sonra diyete
baslayali 1 ay olacak toplam verdigim kilo 3,1 kg.bu hafta adet oldugum icin fazla veremedim.bu hafta herkese kalorisi az gunler diliyorum.
ooo maşallahh umarim istedigin fitliğe ve zayıflıga bi an önce adım atarsın arasında bizde olmak dileğiiylee

bildirim geliyorrr

geçen hafta 59,3
bu hafta 58,2

haftaya 57 görsem yeter bana küsürler umrum değil

çakılll kilo bildirimini çok merakk ediyorummm (kalp atışı) dııdıt dıııdıt dııııdıııt dıııdııt :))

Son düzenleme:
btacım bu birbirimize meydan okuma bana daha bi cazip geldi :) daha bi sıkıcam kendimi :) ikimiz içinde çok daha heycanlı olur en azından sıkıldığım zaman aman bta yemiodur abur cubur der yemem artık :)

bu arada geçen haftaki kilom 54.0
bu haftaki kilom 53.4 yani -600gr sevindirik oldum azcık :)

geçtim seni :) yuppiii

keşkem dün akşam 53,7 kg olan bünyemi kaldırıp spor yapaydımm yaaa seni gidi çakıl seni haftaya cuma görüşücez bakalımm

tebriklerr benim hedefimde 53,5 un altına inmekti ama haftaiçi olmadı bağırsak problemleri yaşadım biraz bazı inmeler çıkmalar oldu tartıda

bugün küçük bir ödül verip kendime yola devam edicem haftaya sana yetişirim beni bekle anacım :))

ooo maşallahh umarim istedigin fitliğe ve zayıflıga bi an önce adım atarsın arasında bizde olmak dileğiiylee

insallah dilvincim.sen de toparla kendini.dondurmayi ben de cok severim ama frenliyorum kendimi.hem burda olduguna göre sen cok daha iyi kilolar verebilirsin.haftaya en az 1 kg vereceginden eminim.:)

insallah dilvincim.sen de toparla kendini.dondurmayi ben de cok severim ama frenliyorum kendimi.hem burda olduguna göre sen cok daha iyi kilolar verebilirsin.haftaya en az 1 kg vereceginden eminim.:)
1 kg saglıklı olmaz diye düşünüyorum ben ama :44:
belkide ödem gider öyle 1 kg bende rahatlarım
yaz gelse ve meyveler gelse marketlere hormonsuz onlara dayanıcam hemen veririm kilolarıda işte meyve yok sebze yok
önümüzdeki pazartesi kesin yapıcam sporr...

gunaydin gacılar

bugun tartilamadim
ama dunku kilomu yazicam 63.2 gecen hafta 63.8
600 gr vermisim.. aksam regl olmustum... ne kadar oynadi bilmiyorum...

arkadaslardan ciktik suan yoldayiz..
sabah ac karnina kahve ictim ceyrek simit....
dun cok abartmadim... ekmeksiz cok az yemek yedim... cok ince dilimde pasta... bu hafta kilo veremesrm de almamaya caliscam...

günaydın kızlar ben dün 48.5 tim bugün 48.2 çıktım. tartının üstünde biraz daha bekleyince 48.1 oldu o yüzden 48.1 olarak kabul ediyorum :)

45i görmeden arkadaşlarımla görüşmicem, kilo almışsıııın laflarını duymak istemiyorum. zaten kıyafetlerim de üstüme olmuyor. tayt giyince bacaklarımın üst kısmı ve basenlerim rezalet tek kelimeyle. o yüzden spor yapmam lazım aslında bugün yaparım inşallah.

dilviiiin beraber motive olalım hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…