hedef 50 kilo olmak.. :)))

regl olduysan 600 gramdan daha fazla vermişsindir kesin

50 kilo olmak başlığını görünce geldim ama yanlış gelmişim ben 42 kilodan 50 ye çıkmak istiyorum

boyun kaç?
aslında bende 45 kiloyu görsem süper olur ahhh ahhh

boyun kaç?
aslında bende 45 kiloyu görsem süper olur ahhh ahhh

1.58 sanırım ölçmüyorum kısayım diye :)
şu an kaç kilosun? görürsün istersen. ben 4 sene önce inebilmiştim 44-45lere. hayatımda ilk defa. ama diyetim çok güzeldi, ben de hevesliydim.
çok acayip güzel olmuştum, basenlerimdeki yağlar gitmişti, hatta bir sabah uyandım baktım yanlarım yok o sabahki sevinci anlatamam :) ben seni gaza getiririm zamanı gelince

maşallah ya ben de 1 buçuk ay önce doğum yaptım 69la doğum yaptım şuan 58.2 kiloyum ve boyum da 1,56 yani çok fazla kilom ama kararlıyım 50 olabilirsem 49u bile görmek süper olacak hele 45 kilo olsam daha ne isterimm

bende o sabaha uyanmak isterimmm

ayyy canım benim aramıazda tam 10 kilo varrr ben yanında dev gibi kalırım
senin boyun kaçç
kızlarrrrrrrrrrr teyzem anneme ingiliz sodasını tavsiye etmiş kuzenimin ögretmeni kullanıyomuş baya faydasını görmüş annemede eve giderken alıcam yapıcam bakalım nolcak bende baslıycam yarım sabah ac karnına

yaaa çok uzun bi cevap yazmıştım kendi eski zayıflamamı anlatan ama silindi
şu an çok sinir oldum. ama özet olarak 58 kilo yeni doğum yapmış birine göre maşallah çok iyi. haziran sonu 49 olursun. sezon sonu indirimleri gelince de 45e yaklaşmış olursun.
ayy of ne güzel yazmıştım, sinirim geçince tekrar yazarım.

kalmazsın ben dombil tekerlek gibiyim. 1.58.

dene bakalım bizde de var ingiliz tuzu da ben pek bir faydası olacağını düşünmüyorum yani böyle şeyler olsa olsa yarım kilo etkiler.

kalmazsın ben dombil tekerlek gibiyim. 1.58.

dene bakalım bizde de var ingiliz tuzu da ben pek bir faydası olacağını düşünmüyorum yani böyle şeyler olsa olsa yarım kilo etkiler.
dombili ben oluyorum cınımm ben 153 ihihihi
boyumdan memnunum ya ben takıntı yapmıyorum kilo başını aldı horon teperek gidiyo
ama pes etmek yokk hemde asla eger taşınırsak baya kilo veririm heralde
sen nasıl besleniyosun genelde
ben yarın baslıycam şu ingiliz tuzuna unutmazsam telaşeden

tüh ya keşke silinmeseydiii
haziran sonuna kadar 49 çok zor çünkü emziriyorum aşırı sıkmıyorum kendimi ama sene sonuna kadar belki inşallah
ama sen müsait olunca yaz yine de

bebisin nasıl bu arada? gaz problemi var mi?

bebeğim şuan kucağımda uyuyor :)
tabi ara ara oluyor bazen çok bazen az ama saatlerce ağladığı olmadı şimdiye kadar çok şükür inşallah da olmaz
ama kucağı çok seviyor 30 güne kadar pek kucakta durmazdı yerinde de uyurdu şimdi hep kucak istiyor, bırakınca ağlıyor:44:
kimyon yiyorum gazı için iyi geliyor emince süte geçtiğinden rahatlıyor

cok sukur olmamasina sevindim. gaz problemi cok kotu allah dusmanima bile vermesin oglumla 3, 5 ay gaz problemi yasadik gunduz sürekli aglardi ben hep ayaktayken kucagimdaydi topuklarim catlamisti resmen.gunduzleri saatlerce sac kurutma makinasini aciyordum susuyordu sonra elektrik cok gelince internetten indirdim mp3e kaydettim oyle dinlettim.simdi bunlar sukur geride kaldi.ilk aylar cok sabir istiyor gercekten.bu surecte akil veren cok olur hic kafana takma.kucaginda rahat ediyorsa birak orda uyusun benim oğlum illa sallayarak uyurdu 6 ay sonra unutturdum simdi kendisi uyuyor hersey annenin elinde.kucuk besikte uyumaya alismisti şimdi 1 aydir kendi yatağında yatiyor.velhasil allah yardimcin olsun kizinla herseyin keyfini cikar ve gunluk tutmayi da unutma.

Merhaba
Bi türlü toparlıyamadım kendimi ne diyete ne spora başlıya bildim.. Dilvin sonunda spora başlıyalım diye-diye kesicek benii
Bu gün ilk bildirimimi yapayım sonra da burdayım inşaAllah, bi yerden başlamak gerek artık.. :)

Bu gün 51.1
Ne güzel 50-ye inmiştim
Önümüzdeki hafta küsürsüz 50 görürüm umarım :18:

günaydın kızlar ilk bildirim benden gelsin
geçen hafta: 58.1
bu hafta: 58.0
fark:-0,100 grm

önümüzdeki hafta insaşşalh spora başlayacagım ama bi türlü fırsat olmuyo umarım ayarlayabilirim :18:

Haftaya bırakma yarın başlayalım bak fena gaza gelmişimmm

İnşaAllah kuzumm :) 49 değil bu arada 45
Bizim boya o gider demedik mii

kanka evet dedikte benim şimdiki ilk hedefim 50 çünkü ben baya kilo aldım bliyosun

benim oğlumun da gaz problemi çok olmasa bile olduğu zamanlar insan çok kötü oluyor o ağladıkça mahvoluyorum inşallah olmaz
hatta kurutma makinesini dinletmiştim bi ara rahatlamıştı, herkes kucağa alıştırma diyor zaten bir aydır pek kucakta durmadı son günler böyle ama benimde ona dokunmak kucağımda uyuması hoşuma gidiyor tabi yine yerinde uyuduğu da oluyor fakat bazen kucakta uyuduğunda bırakınca ağlıyo bebek sonuçta o kadar olur diye düşünüyorumm günlük aklıma gelmemişti ama bugünden itibaren başlıyorummm çok sağol hatırlattığın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…