hedef 50 kilo olmak.. :)))

elacım senin için cok sevindim böle dönemsiz tatil süper bi moral kaynağı olur senin için ve otelinizde ayrıca güzel bi moral kaynağı tadını çıkar :) iyi tatiller...

valla çok çok çok haklısın ama benim şu sorunum var ben tatlı yiyemiyorum hele çikolatadan midem bulanıyo kokusuna bile dayanamam bazen ikramdır halleydir o tarz seyleri canım isterse yerim
anca dondurma veya arada yiyebiliyorum devamlı ekşi yada acı istiyo canım bu yüzden şekerim düşüyo bazen başım gözüm dönüyo :44:
bende kışın salep müsli meyveyi yiyorum ama yazın dondurmaya yönelince dengeye oluyo bi ara ben diyetteyim diye dondurmada yemiyodum seker düşüyodu yıgılıp kalıyodum derste
en iyisi dondurmak yemek Dilvin diyorum bilmem fikriniz nedir bu konuda

kizlar tek tek alinti yapamadim tesekkur edrim ama ben simdiden bozdum arkasimdayiz ekmeksiz yemek yedim kizlar bide regli olmusum((

kizlar tek tek alinti yapamadim tesekkur edrim ama ben simdiden bozdum arkasimdayiz ekmeksiz yemek yedim kizlar bide regli olmusum((

Aaa aslında regl olman bir bakıma iyi olmuş zaten tartıda fazla çıkacaktın şimdi bu 3 gün kaçamak yaptıktan sonra reglda bitmiş olur ondan sonra 1 hafta dikkat eder öyle tartılırsın :))

Kızlar bugün yine sabah peynir kepek ekmeği, öğlen 2 kepçe tarhana çorbası ve 1 biber dolması, akşam yağsız salata, ara öğünlerimde de birinde 1 portakal, diğerinde kuru kayısı badem yedim. Hafiflediğimi hissediyorum yarın spordan önce tartılacağım çok heyecanlıyım :106:

uyumadan bir saat once form çayi ya da bitki çayı içersen daha da hafif çıkarsın
ben de
sabah: light peynirli tost
oglen: buyuk bir kase yoğurtlu müsli
akşam: 1 kase mercimekli erişte çorbası + brokoli

yine spor yapmadım her tarafım sarkık sarkık zaten bu yaşımda of.

bir de benle birlikte 1 veya 2 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Detoks nasıl yapılıyor canım?

Son düzenleme:
Detoks nasıl yapılıyor canım?

bir sürü çeşidi var. aslında tam olarak detoks denemez ama mesela protein detoksu, yumurta+ananas detoksu, sıvı detoksu vs.
yapmak istersen birlikte seçelim detoksu.
kilo vermen durunca veya kilo vermeyi hızlandırmak isteyince yapılıyor bende çok fazla işe yaramıştı.

Ama bana biraz sağlıksız geldi sürekli aynı şeyleri mi yiyeceğiz 2 gün boyunca :/ sıvı detoksu yine en mantıklısı tabi çorba içiliyorsa. O zaman yine besin alınmış olur

Ama bana biraz sağlıksız geldi sürekli aynı şeyleri mi yiyeceğiz 2 gün boyunca :/ sıvı detoksu yine en mantıklısı tabi çorba içiliyorsa. O zaman yine besin alınmış olur

1 gun de yapılıyor. mesela protein detoksu sabah yumurta, oglen akşam tavuk veya et. yaninda salata yok.
ertesi gün de sıvı detoksu yapılıyor genelde. sabah kefir, oglen aksam corba falan.

1 gun de yapılıyor. mesela protein detoksu sabah yumurta, oglen akşam tavuk veya et. yaninda salata yok.
ertesi gün de sıvı detoksu yapılıyor genelde. sabah kefir, oglen aksam corba falan.

Sen yazdıktan sonra ben baya bir araştırdım. Aslında haftada 1 gün filan yapılırsa baya sağlıklıymış. Mantığıma yattı yani, ama sıvı detoksu. Yani benim araştırmama göre en sağlıklı bulduğum detoks menüsü şuydu:

Sabah: Sıkılmış sebze suyu

Öğlen: Tanesiz sebze çorbası

Akşam: Tanesiz sebze çorbası

Ara öğünlerde: Portakal dışındaki meyve suları. Gün boyu bol bitki çayı, 3 litre su, çay-kahve yasak.

Bu menü bana sağlıklı ve mantıklı geldi gerçekten. Ama camambercim benim annemin gönderdiği yemekler buzdolabında duruyor önce onları bitirmem lazım canım :/ Sen şimdilik kendin yap, ama haftaya bir veya 2 gün de beraber yaparız olur mu :) Hem sen bu kez protein detoksu yap istersen (ben onu yapamam çünkü) hafta içi bir gün de sıvı detoksu yaparız ne dersin?

Aynen ben de haftaya yapmayı düşünüyorum zaten, o zaman tekrar konuşuruz bu detoksu, başka katılmak isteyen olursa onlar da bizimle yapar.

gunaydin percik
acik bufe kolay kofte salata balik yerim:))) idere edecem artik... rixos sungate gidiyoruz:)) yemek onemli degil ilk defa kizim esim ben bas basa tatilimiz olacak.. kendimi tutmaya caliscam
elacim ne kadar guzel bi zamanda gidiyorsun senin adina cok sevindim.
ailenle tadini cikar herseyden ye ama yine de dikkat et cunku insan tatildeyken nerdeyse her gun bir kg aliyor .spor salonu varsa belki kendine vakit bile ayirabilirsin.

Aynen ben de haftaya yapmayı düşünüyorum zaten, o zaman tekrar konuşuruz bu detoksu, başka katılmak isteyen olursa onlar da bizimle yapar.

Tamamdır :) Canım yalnız benim katı meyve sıkacağım yok... Nasıl sıkacağım bu meyve sebze sularını :/ Rondom ve blenderım var, onlarla pratik bir yöntem biliyor musun acaba?

sabah:08.00
2 dilim tahıllı ekmek
2 ince dilim kaşar
1 acının acısı biber
bunlarla tost yaptım ve yanınada kendi özel az kalorili kahvem eşlik etti
öğlene yakın 145 kalorilik meyveli dondurma

öğle yemegi 14.00
6 kaşık makarnayı bolca acılı yogurt ve mısırla yedim bi nevi salat tarzı oldu
2-3 bardak cay

ikindi 17.30
küçük bardaklardaki mısır
4 tane sultani

Tamamdır :) Canım yalnız benim katı meyve sıkacağım yok... Nasıl sıkacağım bu meyve sebze sularını :/ Rondom ve blenderım var, onlarla pratik bir yöntem biliyor musun acaba?

sabah için meyve yeriz öğlen ve akşam da sebze çorbası nasıl? kabaklı dereotlu falan.

sabah için meyve yeriz öğlen ve akşam da sebze çorbası nasıl? kabaklı dereotlu falan.

Olur öyle yaparız :) Ben yine de bir denerim önce rondoda çekip sonra blenderdan geçirmeyi. Böyle bir şeyler denemeyi çok seviyorum oldu mu olacak mı filan heyecanlı oluyor Hem posalarını atmamış oluruz katı meyve sıkacaklarında lifler çöpe gidiyor oysa o lifler ve posalar çok sağlıklı.

ikindi ara öğün olsaydı kötü ama akşam yemeği yerine yemişsin anladığım kadarıyla, o yüzden güzel baya bence :)
dondurmayı her gün mü yiyceksin peki?

evet ya da senin dediğin gibi smoothie tarzı şeyler de içebiliriz. azıcık süt ve buz ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…