hedef 50 kilo olmak.. :)))

günaydın kızzlarr cuma gününe 1 gün kaldı yarın tartı günü nasılsınız bakalım nasıl hissediyorsunuz?????

kocaman bi günaydın KK'nın çıtır hatunlarıııı
dün o kadar koşuşturmuum ki o kadar yemeye kilo vermişi tartıda yüzüm gülüyo benim bu hafta dün yediklerim

sabah
1 ince dilim tahıllı ekmek
2 tane peynir
biber, maydonoz
çay

öğlene dogru 12:00
2 tane kornet evet yanlış okumuyosunuz öyle sıcaktıki 1 taneyle kalmadık 2.yi yedik üstüne neskafe içtik
ve 3 tane kakaolu luppo şu halley gibi büyük olanlardan

öğlen 14.00
1 porsiyon erişteli mercimekli kesme çorbası
yogurt
3 küçüçük parça ekmek

akşam analı-kızlı film keyfi yaptık yanında 2 bardak limonata şu tank diye geçenlerden
1 dolu avuçta kuru yemiş
ve sarı elma

sabah:08.00
2 dilim tahıllı ekmek
2 ince dilim kaşar
1 acının acısı biber
bunlarla tost yaptım ve yanınada kendi özel az kalorili kahvem eşlik etti

günaydın kızlar
bu aralar kilo vermem yavaşladı gibi
inşallah yarın tartıda yüzüm güler

sen diyetine sporuna devam et kırılma noktasından sonra tekrar inmeye başlayacaktır.

bende bu hafta bi aldın bi verdim kaldığım noktaya geri döndüm :) ama kendimi biliyorum asıl zorlu kısım burası ben 54 ten sonra kilo veremiyorum o kadar inatçı bir metabolizmam varki anlatamam şimdi 53,8 deyim 800 gr mıda bir şekilde veririm ama 53 ün altına inmek beni çok zorlucak ama pes etmek yok tatil mevsimi düğün mevsimi geliyor yazın mutlu olmak için elimden geleni yapıcam kendime hedefte koydum 53 ün altına inince yazlık alış veriş yapıcam ufak ufak :)))

dilviin afiyetler olsun dondurmaları çifter çifter yiyorsun bir tane neyine yetmiyor çok sıcaksa 1 bardak soğuk su iç oda ferahlatır :))) sabret yani sabah iyi başlayıp sonra cozutuyorsun yaza şurda ne kaldı tiril tiril elbiselerin hayalini kur

Son düzenleme:
gunaydinnnn kizlarrrr
nasilsiniz bugunnnn....:)))

ben tatile gidiyorumm suan yoldayiz . antalya kemerde 5 yildizli bir tatil koyu... 4.5 gunlune esimin kongresi var beni evde yalniz birakmak istemedi kızim ve bende gidiyoruz oleyyy:)))... diyeti bozmayi dusunmuyorum en azindan kilo almamaya caliscam.. kendime uygun mutlaka bisey bulurum...yalniz bugun yolada arkadaslarizda kalicaz bir gece.. insallah orda cok israr olmaz.. yarin tartila bilirmiyim bilmiyorum ama olmazsa bugunun sonucunu yazariz... anca sali verileri girerim.. sali doncez.. telden surekli girerim.. sonuclari kaydedicemmm..

günaydın kızzlarr cuma gününe 1 gün kaldı yarın tartı günü nasılsınız bakalım nasıl hissediyorsunuz?????

gunaydin btacimm... gayet iyi gidiyorum bugun sabah tartildim fena degil ole aman aman biseyyok ama az da olsa vermisim.. kahvaltimi az peynir bir haslanmis yumurta cok az ekmekle yaptim . bir fincanda kahve

dilviin kiz btanin dedigi gibi cifter cifter dondurmlar limonatalar bide tank yapay icecek..

Son düzenleme:

şekerim günaydın :)

iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilerim size, ne güzel bir fırsat yakalamışsın valla, tadını çıkarmaya bak. ben geçen sene kemerdeydim, merkezde kaldım, siz hangi otele gidiyorsunuz? senelerdir tatillerimi antalyada geçiririm, az çok oradaki büyük otellerin çoğunu bilirim.

sen arkadaşının ısrarını boşver o birşey diil, oteldeki o açık büfede ne yapacaksın onu söyle :):)

amaaan madem karşında çıktı bir fırsat 3-5 gün, iyi değerlendir, yemekleri muhteşem oluyor otellerin ooohhhh

çok haklısın betacımmm
dışarı çıkınca bozuluyo hep evde olsam iyide
bugun 1 tane yicem sözzzz

gunaydin percik
acik bufe kolay kofte salata balik yerim:))) idere edecem artik... rixos sungate gidiyoruz:)) yemek onemli degil ilk defa kizim esim ben bas basa tatilimiz olacak.. kendimi tutmaya caliscam

elacım keyfini çıkar evde sürekli bebekle ilgilenmek bunaltmıştır hem kızına hem sana değişiklik olur bir kaç gr alırsanda sorun olmaz nasıl olsa azminle başarılı bir şekilde verirsin

çok haklısın betacımmm
dışarı çıkınca bozuluyo hep evde olsam iyide
bugun 1 tane yicem sözzzz

ela napcaz bu dilviin ni evemi kitlesek hergün hergün dondurma kaçamakları ceza şart oldu sana yarın tartıda kilo vereme ela nın önderliğinde ceza alacaksın bu kaçamakların yüzünden artık 2 saat tempolu yürüyüşmü olur 400-500 mekik mi olur cezalarda ceza beğen yaramaz kız seni

gunaydin percik
acik bufe kolay kofte salata balik yerim:))) idere edecem artik... rixos sungate gidiyoruz:)) yemek onemli degil ilk defa kizim esim ben bas basa tatilimiz olacak.. kendimi tutmaya caliscam

rixos'u biliyorum canım, çok güzeldir orası. valla kendinden oldukça emin görünüyorsun valla. benim aynı niyetlerle açık büfeye gidip hiç düşünmediğim planlamadığım şeyleri yediğim çok olmuştur. çünkü sunumları o kadar güzel hazırlıyorlarki insan amaaan şundan da alayım demeden kendini alamıyor :):)
hele benim gibi tatlı canavarlarının işi çok zor :):)

ben de temmuz ayında antalya yolcusuyum bakalım naapcam????

neyse inşallah planladığın gibi olur :) olmazsa da üzülme şekerim, ben senin yerinde olsam kalori vs. hesabı yapmazdım, madem karşında bir fırsat çıkmış keyfini çıkar. herşeyin tadına var, buna yemek, güzel hava, güneş dahil :):)

çok çok güzel yolculuklar dilerim canım, inşallah hep böyle güzel başbaşa tatiller yapma şansınız olur.

ihihihi
valla abla ben kalorisini hesaplayarak yiyorum 1000 kalori alıyorum en fazla ortalama 700-800 kalori yiyorum ki doyuyorum ve açıkınca gidip meyve yiyorum akşam 6'dan sonra bişey yememeye çalışıyorum bugun tartıldım kilo vermişim merak etme ablacann
aç karnına dondurma yemek sakıncalı ama açıkmaya yakın yerseniz ama aç olmayın yerken zararlıymış Akovserim demişti banada tokken yendiğinde metabolizmayı olumlu etkiliyo bende o yüzden her gün yemeye çalışıyorum bilginizeeeeee

günaydın kızlar!
ben anca uyanabildim niye böyle yaptım anlamadım. o yüzden 2 öğün yemeyi düşünüyorum.
bu arada ben daha önceden kilomu söylemediğim için bugün de tartıldım 48.5 çıktım. 50 küsür bekliyordum, inanamadım. spor yapmadığım için çok şişman görünüyorum. hayatımda bir kere ve 1.5 sene önce gördüğüm kız geçen yaz beni tekrar gördüğünde "kilo almışsın, güzel olmuş :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))" demişti. salak kız. anladınız siz nasıl "güzel olmuş" dediğini. (üstelik o gün tartılmıştım hatırlıyorum 47 kiloydum)
neyse boyum kısa olduğu için dombil duruyorum, nisan sonuna kadar 45 olurum herhalde. ama benim en büyük eksikliğim spor. siz çok güzel saatlerce yapıyorsunuz, keşke motive olabilsem.
45e ulaşınca kilomu sabitleyip kas yapıcam inşallah.

maşallah canım iyi gidiyorsun
bende bi ara diyetteyken napsam 53 altına inememiş hatta 53,900 da kalmıştım, tabi şimdi ona razıyım ama nerdeee
gram gram vercem inşallah
bi süreliğine yavaşlıyo malesef zamanla gidecek artık

Elacııım ilk kez başbaşa tatile gidiyormuşsunuz, o kadar da güzel bir yere gidiyorsunuz boşver diyeti miyeti, cozut 3-4 gün bir şey olmaz gelince çok sıkarsın telafi edersin. Bence de tadını çıkarmaya bak bu fırsat kolay kolay ele geçmez

çatlak kız kalori hesaplamak güzel yöntem bende hesaplıyorum ama tatlı abur cubur gibi şeyler yemiyorum daha çok tok tutacak sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum mesela bir çikolata nereden baksan 200 kalori bir tabak sebze yemeği ise 100-150 kalori arası yanına bir dilim kepek yada tam tahıllı ekmekte koyarsan anca 200 kaloriye gelir bir çikolatamı seni uzun süre tok tutar yoksa bi tabak sebze ve bir dilim ekmek mi çikolatayı yersin yarım saat sonra miden kazınmaya başlar başka şeylere yönelirsin yemek yeme ihtiyacı hissedersin yemezsende bu defa vücudun savunmaya geçer kilo vermen zorlaşır

btacım çok alemsin senin bu tavırlarına bayılıyorum :) ama senin bu kızmaların cok işe yarıyor beni haftasonu kaçamağından sonra sen gaza getirdin dikkat ediyorum şimdi baya :)
seninle aynı gidiyor gibiyiz bundan sonra yarışım seninle bakalım sonumuz ne olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…