- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.201
günaydın kızzlarr cuma gününe 1 gün kaldı yarın tartı günü nasılsınız bakalım nasıl hissediyorsunuz?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
bu aralar kilo vermem yavaşladı gibi
inşallah yarın tartıda yüzüm güler
kocaman bi günaydın KK'nın çıtır hatunlarıııı
dün o kadar koşuşturmuum ki o kadar yemeye kilo vermişi tartıda yüzüm gülüyo benim bu hafta dün yediklerim
sabah
1 ince dilim tahıllı ekmek
2 tane peynir
biber, maydonoz
çay
öğlene dogru 12:00
2 tane kornet evet yanlış okumuyosunuz öyle sıcaktıki 1 taneyle kalmadık 2.yi yedik üstüne neskafe içtik
ve 3 tane kakaolu luppo şu halley gibi büyük olanlardan
öğlen 14.00
1 porsiyon erişteli mercimekli kesme çorbası
yogurt
3 küçüçük parça ekmek
akşam analı-kızlı film keyfi yaptık yanında 2 bardak limonata şu tank diye geçenlerden
1 dolu avuçta kuru yemiş
ve sarı elma
günaydın kızzlarr cuma gününe 1 gün kaldı yarın tartı günü nasılsınız bakalım nasıl hissediyorsunuz?????
gunaydinnnn kizlarrrr
nasilsiniz bugunnnn....:)))
ben tatile gidiyorumm suan yoldayiz . antalya kemerde 5 yildizli bir tatil koyu... 4.5 gunlune esimin kongresi var beni evde yalniz birakmak istemedi kızim ve bende gidiyoruz oleyyy:)))... diyeti bozmayi dusunmuyorum en azindan kilo almamaya caliscam.. kendime uygun mutlaka bisey bulurum...yalniz bugun yolada arkadaslarizda kalicaz bir gece.. insallah orda cok israr olmaz.. yarin tartila bilirmiyim bilmiyorum ama olmazsa bugunun sonucunu yazariz... anca sali verileri girerim.. sali doncez.. telden surekli girerim.. sonuclari kaydedicemmm..
çok haklısın betacımmmdilviin afiyetler olsun dondurmaları çifter çifter yiyorsun bir tane neyine yetmiyor çok sıcaksa 1 bardak soğuk su iç oda ferahlatır :))) sabret yani sabah iyi başlayıp sonra cozutuyorsun yaza şurda ne kaldı tiril tiril elbiselerin hayalini kur
şekerim günaydın :)
iyi yolculuklar, iyi eğlenceler dilerim size, ne güzel bir fırsat yakalamışsın valla, tadını çıkarmaya bak. ben geçen sene kemerdeydim, merkezde kaldım, siz hangi otele gidiyorsunuz? senelerdir tatillerimi antalyada geçiririm, az çok oradaki büyük otellerin çoğunu bilirim.
sen arkadaşının ısrarını boşver o birşey diil, oteldeki o açık büfede ne yapacaksın onu söyle :):)
amaaan madem karşında çıktı bir fırsat 3-5 gün, iyi değerlendir, yemekleri muhteşem oluyor otellerin ooohhhh
gunaydinnnn kizlarrrr
nasilsiniz bugunnnn....:)))
ben tatile gidiyorumm suan yoldayiz . antalya kemerde 5 yildizli bir tatil koyu... 4.5 gunlune esimin kongresi var beni evde yalniz birakmak istemedi kızim ve bende gidiyoruz oleyyy:)))... diyeti bozmayi dusunmuyorum en azindan kilo almamaya caliscam.. kendime uygun mutlaka bisey bulurum...yalniz bugun yolada arkadaslarizda kalicaz bir gece.. insallah orda cok israr olmaz.. yarin tartila bilirmiyim bilmiyorum ama olmazsa bugunun sonucunu yazariz... anca sali verileri girerim.. sali doncez.. telden surekli girerim.. sonuclari kaydedicemmm..
çok haklısın betacımmm
dışarı çıkınca bozuluyo hep evde olsam iyide
bugun 1 tane yicem sözzzz
gunaydin percik
acik bufe kolay kofte salata balik yerim:))) idere edecem artik... rixos sungate gidiyoruz:)) yemek onemli degil ilk defa kizim esim ben bas basa tatilimiz olacak.. kendimi tutmaya caliscam
ihihihiela napcaz bu dilviin ni evemi kitlesek hergün hergün dondurma kaçamakları ceza şart oldu sana yarın tartıda kilo vereme ela nın önderliğinde ceza alacaksın bu kaçamakların yüzünden artık 2 saat tempolu yürüyüşmü olur 400-500 mekik mi olur cezalarda ceza beğen yaramaz kız seni
sen diyetine sporuna devam et kırılma noktasından sonra tekrar inmeye başlayacaktır.
bende bu hafta bi aldın bi verdim kaldığım noktaya geri döndüm :) ama kendimi biliyorum asıl zorlu kısım burası ben 54 ten sonra kilo veremiyorum o kadar inatçı bir metabolizmam varki anlatamam şimdi 53,8 deyim 800 gr mıda bir şekilde veririm ama 53 ün altına inmek beni çok zorlucak ama pes etmek yok tatil mevsimi düğün mevsimi geliyor yazın mutlu olmak için elimden geleni yapıcam kendime hedefte koydum 53 ün altına inince yazlık alış veriş yapıcam ufak ufak :)))
acik bufe kolay kofte salata balik yerim:))) idere edecem artik... rixos sungate gidiyoruz:)) yemek onemli degil ilk defa kizim esim ben bas basa tatilimiz olacak.. kendimi tutmaya caliscam
ihihihi
valla abla ben kalorisini hesaplayarak yiyorum 1000 kalori alıyorum en fazla ortalama 700-800 kalori yiyorum ki doyuyorum ve açıkınca gidip meyve yiyorum akşam 6'dan sonra bişey yememeye çalışıyorum bugun tartıldım kilo vermişim merak etme ablacann
aç karnına dondurma yemek sakıncalı ama açıkmaya yakın yerseniz ama aç olmayın yerken zararlıymış Akovserim demişti banada tokken yendiğinde metabolizmayı olumlu etkiliyo bende o yüzden her gün yemeye çalışıyorum bilginizeeeeee