hedef 50 kilo olmak.. :)))

Çoookk teşekkür ederim, düğün daha belli değil Aynen düğüne kadar istediğim gibi olmalıyımmm.. 45-46 gibi olmayı düşünüyorum, dedim ya boy kisa olunca ne kadar zayıflarsam o kadar iyi görünürüm diye düşünüyorum..
Kaç yılda verdim o kadarını, aslında çok zor kilo veren biriyim..
Sporu kaç zamandır yapmıyorum, bi ara başka bir topicte arkadaşın biri leslie ile yürümenin faydası olduğunu kendisinin de gördüğünü söylemişti, ben de başladım leslie ile 3 mil yürümeye ama sonra bıraktım.. Sıkılmadıkca keyifli aslında.. Yürüyordum 1 saat falan.. Dilvinle ip atlıyorduk 500-1000 tane gibi..
Bunun dışında squat, mekik gibi şeyler yapıyordum.. Ama maalesef hiç birini uzun süre yapmadımm..

Sağol bitanemmm Güzel bişey..
Yapıcak mısın? Yaparsan benim için de yap olur mu kankaaa
Kolay aslında 7 dakika ne ki, yapılır

çekiştir kuzum sen çekiştirrrr bunun bide özeli var biliyon dimiii

Bilmezzz miyimmmm

neden gec olsunn. hos geldin

tesekkurler, hos buldum :) uzun zamandir tartilmadim bugun diyete basladim. yarin sabah tartilicam, hedefim 45 kg.
her gun callanetics yapicam 2 kez. bugun hic yapmadim ama.
sabah: musli
oglen: zeytinyagli fasulye yedim.
aksam: salata yemeyi dusunuyorum peynirli veya ton balikli.

merhaba kızlar buugn yarım saat doga yuruyusu yaptım bide kahvaltıda yulaf ezmesi ve süt yedim. arada 3-4 kuru kayısı ve ceviz yedım

merhaba kızlar buugn yarım saat doga yuruyusu yaptım bide kahvaltıda yulaf ezmesi ve süt yedim. arada 3-4 kuru kayısı ve ceviz yedım

Harikasın blume doğa yürüyüşü çok güzel kalori yaktırıyor, normal yürüyüşten daha fazla

Kızlar siz diyet sırasında makarna yiyor musunuz? Bugün önünden geçtiğim kafelerin birinden harika bir makarna kokusu geliyordu benim de canım çekti. Zaten ben makarnayı sade haşlanmış yağsız severim. Sizce haşlanmış sade yağsız makarna yenebilir mi bir tabak? Biraz fazla karbonhidrat ama :/ sormadan yapmayayım dedim

ben yiyorum hatta az once salatayla beraber yedim. arkadasim diyetisyene gidiyordu listesinde ton balikli makarna vardi. ben en cok salatanin icinde seviyorum, bol ot ve peynirle. haslanmis makarnanin kalorisi dusuk aslinda. ekmekten de daha doyurucu.
cafelerde falan yeme ama sakin, salata bile yeme deli gibi sos dokuyorlar.
icin rahat etmezse kepekli makarna da olur bi de

ben yıyorum valla önemlı olan mıktarı hem corbada karbonhidrat ona bakarsak :) hatta princ pilavınıda severm ama 4 kasıktan fazla almıyorum. bide benmde bugun acayıp canım yesil sogal peynır dereotu felan cekti bi parca ekmegin arasına koyup yedım dayanamadım yani ama aksam yeme yemicem 5 te felan yemıstım sanırım. ınsallah kılo etkısı yapmaz tam tahıllı ekmekti ceyrek ekmek kadar felandı

selam kızlar,

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. tabi açıklayıcı yazmadığım için lazer türevi birşey olarak düşündünüz. her ne kadar katılmasam da doktoruma göre gözlerim şahin gibiymiş :) yani görmeyle ilgili bir problem yok. ancak göz kapağımda arpacık çıktı ve şalazyon dedikleri kislere dönüştü. maalesef her iki kapakta da var. göz kapağına içten müdahale ederek o kistlerin içini boşaltıyorlar. her türlü yöntemi denedim ama maalesef bünyem yüzünden kiste dönüşmelerine engel olamadım. doktorumun söylediğine göre bazı bünyeler ne yapılırsa yapılsın direk kiste çeviriyormuş. maalesef hoş bir görüntü oluşturmuyorlar. neden olduğunu soracak olursanız zayıf bünye yüzünden oluyormuş. dudak uçuğu gibi, bünye zayıf düşünce oradaki her zaman olan bakteriler güçleniyormuş vücut da kendini koruyamıyormuş. siz siz olun sağlığınızın kıymetini bilin. bu benim 2. operasyonum olacak. 2 sene önce de tek gözümden olmuştum, bu sefer 2 göz birden olacak. göz kapağı olacağı için ilk 24 saat kapalı kalıyor, 24 saatin sonunda bandajları doktor açıp ilk pansumanı yapıyor. tabi göz kapakları davul gibi şişiyor, bandajlar açılsa da farketmiyor, nerden baksanız ilk 48 saat hayat iptal, burnunuzun ucunu bile göremiyorsunuz, onu geçtim yaptığı başağrısı da çok beter. neyse sağlık olsun diyorum beterin beteri var, daha kötü şeyler de olabilirdi. doktor bazı insanların bu operasyonu 5-6 kez geçirmek zorunda kaldıklarını bile söyledi. bu kistlerin göz kapağında kalması tehlikeliymiş aslında. sizlerin de aklında olsun başınıza gelirse hemen gereğini yapın. benim gibi geç kalmayın.

en azından çaresi var, Allah dermansız dert vermesin diyorum. insanlar nelerle uğraşıyorlar, ben en azından ufak bir operasyon olup evimde yatıp dinlenicem. daha kötüsü de olabilirdi, buna da şükür.

makarna konusunda da 1-2 şey yazmak isterim. eğer canınız çok çekiyorsa çok abartmadan haşlama makarna yiyebilirsiniz derler. dışarda yememe konusuna katılıyorum, lezzet katmak için ağır soslarla kremalarla yapıyorlar. ne biliyim spor yapacağınız yada devamında aktiviteli hareketli bir gün geçireceğiniz bir zaman biraz makarna yemenin kimseye zararı olmaz düşüncesindeyim. en azından insan çok fena hissettiğinde arada nefsini köreltmeli diye düşünüyorum. çünkü sonrası daha fena, bu sefer de çok yiyip abartmak mümkün ::)

Tekrar tekrar geçmiş olsun canım, umarım bu kez işe yarar ya :/ Bende de arada arpacık çıkacakmış gibi oluyor, sinyal veriyor şişiyor kızarıyor aynı yerde ama çıkamıyor allahtan. Sen hemencecik iyileşip aramıza dönersin inşallah

Makarna konusunda yazdıklarınıza teşekkürler kızlar. Hemen değil ama bir gün canım yine çok çekerse öğlen yemeğine denk getirip yanında bol salatayla yağsız sade haşlayacağım.

Bugün bir buçuk saat spor yaptım ve yine 720 kalori aldım, sadece bir dolma ve yarım kase yoğurt yedim öğlen, sabah peynir kepek ekmeği domates, akşam da bol yağsız salata ve 1 kepçe (yarım kase) tarhana çorbası, ara öğünlerimin de biri portakal, diğeri kuru kayısı bademdi

Son düzenleme:

cuma gunleri tarti gunumuz canim

Son düzenleme:

kepekli makarnayi oneririmmm:)))

Elacım kepekli makarnayı nereden aldın ben hiç görmedim evimin yakınındaki marketlerde yok :44:

migros kipa gibi marketlarde oluyo... makarna reonlarina bak dikkatli.... filizin ankaranin piyalenin var.... kahverengi rengi boru, burgu ve spagetti( yani cubuk) cesiti var ben direk hasliyip yogurtluyorum uzerine pul biber nane...hic yag kullanmadan kepekli oluncada cok tok tutuyo...
bazen garniturde ekliyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…