hedef 50 kilo olmak.. :)))

anladim canim... senden bahsettide bize :)))) sen neler yapiyorsun.. yasin kac yarismaya nerden katiliyorsunn :KK1: evlimisin bekarmi :KK1: gelir gelmez bunaltiyim acik seni:)))

Yok yok bunalmam benn :)
19 yaşındayım, Azerbaycandan katılıyorum :)
Nişanlıyım :KK17:
Aslında yaptığım pek te bişey yok, okumuyorum, çalışmıyorum, evdeyim yanii.. Hep zayıf olmayı istemişimdir 58-59 kilodan anca 50-51- e kadar gelebildim, boyum kısa o yüzden hala istediğim gibi olamadım, artık nişanlanınca iş ciddileşti kesin zayıflamam gerek :))))
Dilvinle bi türlü sonunu getiremediğimiz diyeti sporu bir de burda disiplinli olarak yapalım diyoruz..
O benden azimli gelip geçicek beni kiloda :)))

Dilvin, çekiştiriyorum gece -gece seniii :KK17:

Aslında yaptığım pek te bişey yok, okumuyorum, çalışmıyorum, evdeyim yanii.. Hep zayıf olmayı istemişimdir 58-59 kilodan anca 50-51- e kadar gelebildim, boyum kısa o yüzden hala istediğim gibi olamadım, artık nişanlanınca iş ciddileşti kesin zayıflamam gerek :))))
Dilvinle bi türlü sonunu getiremediğimiz diyeti sporu bir de burda disiplinli olarak yapalım diyoruz..

akovsercim nisanlimisin hayirli olsun dugun ne zaman.. 59 dan dusmussun ya ne guzel demek ki verebiliyomussun... bak dugununde olacak bundan iyi sebep mi olur:))):KK9: tahmini kac olmak istiyorsun... ? gecen spora baslicaz dedi dilvin... sen neler yapiyorsun spor olarak...

canım light olanlarından almakla çok iyi etmişsin, diğerleri çok yağlı oluyor. hem de kullanılan yağ ayçiçek yağı. ben senin yerinde olsam light ton balığımı salatama katar üzerine de azıcık abartmadan zeytinyağı gezdiririm. hem protein hem de sağlıklı yağ almış olursun. belli ölçüde tüketilen zeytinyağı yağ yakımına yardımcı aklında olsun.

kızlaaaaar birkaç gündür giremiyordum, diyet + spor tam gaz devam ediyor bende. 1-2 kere aklım kaydı amaaa dedimki kendi kendime ben şimdi bozarsam kızlara ne yazıcam??? rezil olmak yok, bozdum demek yok tam gaz devam!!!!

spor yaparken yada çok zorlandığımda tatilde giyeceklerimi deniz/havuz kenarında nasıl salına salına yürüyeceğimi hayal ediyorum. çok güzel elbiseler etekler almıştım geçen sene, yaz partilerinde onları giyip nasıl dans edeceğimin hayailni kuruyorum. napiyim şimdilik aklıma başka çare gelmiyor :)

ela'cım gönderdiğin hareketler süper, evde spor yapabilenlere nasıl gıpta ediyorum. benim illa salona gitmem gerek, bana bir amaç oluyor, orda derse girince mecbur yapıyorsun herşeyi evde aynı motivasyonu tutturamıyorum. senin gönderdiğin hareketler salonda hocaların bize yaptırdığı hareketler hep, hepsi de çok faydalı ve etkili.

bu arada ben birşey sormak istiyorum. bu cumartesi sabahtan ufak bir operasyon geçireceğim, sabahın köründe kalkıp tartılıp direk hastaneye gitmeyi planlıyorum. operasyonum gözle ilgili, her iki göz maalesef :KK43: o yüzden cumartesi ve pazar günü internete girme şansım olmayacak. kabul ederseniz ben pazartesi günü yazabilir miyim bu haftanın kilosunu. olmaz derseniz artık bu haftayı pas geçerim, bir sonraki cumartesi yazarım ne dersiniz?

geçmiş olsun peri dikkat et kendine göz önemlidir operasyondan sonra hijyen çok önemli bandajları açmak için acele etme tozlu , kalabalık ortamlardan kaçın çabucak iyileş

hosgeldin canim inşallah hedefine ulaşırsın.

elacim tesekkur ederim iyi dileklerin icin..
arkadaslar bana aciĺll yardim edin lutfen adet oldum psikolojim bozuk.bu hafta hic spor yapamadim diyetim de duzgun gitmiyor ayrica bugun 2 tane börek yedim .bu adet olma olayi beni cok etkiliyor ilk zamanlardan beri agridan nerde dusup bayilacam korkusu oluştuğu icin kendimi yemeye ve agri kesiciye itiyorum.ayrica dua edin ben kotu olursam oglusuma bakacak kimse de yok.

Ebrucum benimde regl sancılarım beni delirtiyor dr a gittim hiç bir sıkıntın yok yumurta çatlarken kasılmalar oluyorduz seninkiler biraz fazladır yada ağrı eşiğin düşük dedi bilemiyorum ben de o dönemde çorap patik ne varsa ayaklarıma giyerim en kalın polarlı pijamalarımı giyerim bir majezik içerim ve uyurum sıcak su torbası ayaklarına ve karnına koyabilirsin bu şekilde atlatıyorum ben inş hafif atlatırsın

bu arada benim bir sorum daha olacak, çok alakasız biliyorum ama bu kadar hatun bulmuşken güzel birşeyler öğrenebilirim belki dedim.

günlük olarak kullandığınız parfümleri yazabilir misiniz? ben normalde orjinal kokulardan kullanıyorum, ama her gün kullandığım için bütçemi bazen zorluyor. arada şöyle daha hesaplı ama aynı zamanda kaliteli kolay bulunabilen birşeyler almak istiyorum. şöyle kalıcı aynı zamanda hafif bildiğiniz bir marka var mı? sorduğum açık parfüm diil ama normal marka parfüm. ama illa yabancı marka olacak diye birşey yok. fikir vermesi açısından 50-60 TL'lik birşeyler.

doğrusu bende parfüm konusunda şanssızım kokulardan çok çabuk sıkılıyorum bazı kokular bi süre sonra basıyor beni dediğin gibi hem uygun hem kalıcı hemde devamlı kullanabileceğim bir koku bulamadım ama günlük hayatta Johnsons Baby kolonya kullanıyorum kokusu beni bunaltmıyor ve ferahlatıyor

http://www.7-min.com/
kızlar günlük zayıflamak için ve yogun iş temposu olup yürüyüş yapamayanlar için hazırlanmış bi siteymiş burası 7 dakika egzersiz yaptırıyo zayıflamaya yardımcı bana güzel bişeye benziyo belki faydası olur dedim

Son düzenleme:
geçmiş olsun peri dikkat et kendine göz önemlidir operasyondan sonra hijyen çok önemli bandajları açmak için acele etme tozlu , kalabalık ortamlardan kaçın çabucak iyileş

Ebrucum benimde regl sancılarım beni delirtiyor dr a gittim hiç bir sıkıntın yok yumurta çatlarken kasılmalar oluyorduz seninkiler biraz fazladır yada ağrı eşiğin düşük dedi bilemiyorum ben de o dönemde çorap patik ne varsa ayaklarıma giyerim en kalın polarlı pijamalarımı giyerim bir majezik içerim ve uyurum sıcak su torbası ayaklarına ve karnına koyabilirsin bu şekilde atlatıyorum ben inş hafif atlatırsın

doğrusu bende parfüm konusunda şanssızım kokulardan çok çabuk sıkılıyorum bazı kokular bi süre sonra basıyor beni dediğin gibi hem uygun hem kalıcı hemde devamlı kullanabileceğim bir koku bulamadım ama günlük hayatta Johnsons Baby kolonya kullanıyorum kokusu beni bunaltmıyor ve ferahlatıyor

canim benim adet sancilarim cok kotu otesi geciyor karnim agriyor,soguk soguk terliyorum,ishal oluyorum, usuyorum, halsizlik hat safhada oluyor.karnima torba da koysam cok ise yaramiyor.dogumdan once doktora her ay giderdim bi agri kesici igne vurdururdum oyle gecirirdim.simdi evde agri kesici içiyorum ama biraz daha iyiyim sanki.herkese tesekkur ederim destekleriz icin
bu arada burdan yazilari alintilamayi bilmiyorum o yuzden burdan tesekkur ediyorum herkese.

Ben size bir şey sormak istiyorum kızlar. Ben her gün 2 kupa kahve içiyorum. Kahveyi de toz nescafe ve kahve beyazlatıcısıyla hazırlıyorum. Sizce o kahve beyazlatıcısının diyete negatif bir etkisi var mı? Kalorisi var mı? Onu katmasam mı acaba :44:
canım gecen gün bana babam kahve beyazlatıcısının kimyasal oldugunu ve çok zararlı oldugunu ve diyetisyeninde önermediğini ve çok kalorili oldugunu söyledi bende sütle içmekten hoşlanmam içemezdim bende kahveyi azıcık azalttım ben yogun içiyodum ve kahve kremasının yerine soguk süt kullanıyorum güzelde oluyo

bu arada benim bir sorum daha olacak, çok alakasız biliyorum ama bu kadar hatun bulmuşken güzel birşeyler öğrenebilirim belki dedim.

günlük olarak kullandığınız parfümleri yazabilir misiniz? ben normalde orjinal kokulardan kullanıyorum, ama her gün kullandığım için bütçemi bazen zorluyor. arada şöyle daha hesaplı ama aynı zamanda kaliteli kolay bulunabilen birşeyler almak istiyorum. şöyle kalıcı aynı zamanda hafif bildiğiniz bir marka var mı? sorduğum açık parfüm diil ama normal marka parfüm. ama illa yabancı marka olacak diye birşey yok. fikir vermesi açısından 50-60 TL'lik birşeyler.

canım annemle ben gerçi ben yeni aldım daha ama annem yıllardır Avon Incandessence kullanır gayet kalıcı ve de hoş bi daha kokluyo insan indirimden 50-55 e alırsın normal fiyatı 60 gibi olması lazım bende amor amor ve britney spears'ın kini kullanıyodum bıraktım ne yalan diyim bunu cok sevdim ve Avon Pur Blanca beyaz olanı seveceginden eminimm o biraz daha uygun fiyatlı ama ben ne zaman sıksam mutlaka birileri bu hangi parfüm diye soruyo mutlakaaa
http://www.bizimkozmetikci.com/302-653-thickbox/avon-incandessence-edp-50-ml-bayan-parfumu.jpg bu ilk çıkan diger bunun serisi ama güzel degil
http://www.kozmetikcim.com/images/Products/p_1786_b.jpg buda ilk çıkan Pur Blanca bana hediye gelmişti 2. şişemi kendim alıcam yakında bitiyo çünkü :KK70:

çekiştir kuzum sen çekiştirrrr bunun bide özeli var biliyon dimiii :KK1::KK1:

parfüm önerileri için çok teşekkür ederim. umarım zevkime uygun birşeyler bulabilirim. şu avon'u aklıma düşürmeniz iyi oldu aslında. tam istediğim fiyatlarda onların kokuları hem de avon iyi bir marka diye biliyorum. annem çok kızıyor, şu parfüme harcadığın parayla yazın 1 hafta 5 yıldızlı otelde tatil yapılır diyo, haksız da diil. napiyim seviyorum, hatta bir taneye takılı kalmıyorum, eee fiyatlar malum, sürekli o kadar para vermek aslında anlamsız, çalışma hayatım sebebiyle sürekli kullanıyorum, hemen bitmiyor belki ama arada daha ucuz alternatiflere yönelmekte de fayda var diyorum :) önemli olan kokunun güzel olması değil mi?

bta'cım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. maalesef aynı operasyonu 2. kez geçireceğim, çok sıkıntılı ama mecburum, hatta doktorum çok geç kaldığımı bile söyledi. ihmal ettim işte. gerekli hijyeni sağlayacağımdan emin olabilirsin. Allah kimseye vermesin sağlık sıkıntısı valla. her iki gözümde 24 saat kapalı kalacak. bandajları doktor açıp ilk kontrolü ve temizliğini yapacak. ilk operasyondan biliyorum bandajlar açılsa da farketmiyor, yine birşey göremiyorsun çünkü gözler davul gibi şiştiği için kapanıyor zaten, morluğunu yazmiyim bile.

neyse bu da hayırlısıyla olup biter inşallah.

parfüm önerileri için çok teşekkür ederim. umarım zevkime uygun birşeyler bulabilirim. şu avon'u aklıma düşürmeniz iyi oldu aslında. tam istediğim fiyatlarda onların kokuları hem de avon iyi bir marka diye biliyorum. annem çok kızıyor, şu parfüme harcadığın parayla yazın 1 hafta 5 yıldızlı otelde tatil yapılır diyo, haksız da diil. napiyim seviyorum, hatta bir taneye takılı kalmıyorum, eee fiyatlar malum, sürekli o kadar para vermek aslında anlamsız, çalışma hayatım sebebiyle sürekli kullanıyorum, hemen bitmiyor belki ama arada daha ucuz alternatiflere yönelmekte de fayda var diyorum :) önemli olan kokunun güzel olması değil mi?

bta'cım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. maalesef aynı operasyonu 2. kez geçireceğim, çok sıkıntılı ama mecburum, hatta doktorum çok geç kaldığımı bile söyledi. ihmal ettim işte. gerekli hijyeni sağlayacağımdan emin olabilirsin. Allah kimseye vermesin sağlık sıkıntısı valla. her iki gözümde 24 saat kapalı kalacak. bandajları doktor açıp ilk kontrolü ve temizliğini yapacak. ilk operasyondan biliyorum bandajlar açılsa da farketmiyor, yine birşey göremiyorsun çünkü gözler davul gibi şiştiği için kapanıyor zaten, morluğunu yazmiyim bile.

tekrar gecmis olsun pericik:KK43:((
benimde olmam lazim lazer bende lens kullaniyorummm...5.75 miyop birerde astimatim var.. :KK43:(( ama ben korkuyorum ... simdilik lenle idare ediyorum...sen neden tekrar olacaksinn??? umarim tekrarlanmaz.... cok gemis olsunnnnn :KK71:

avon bir de oriflame.. peri.. oriflame de guzel.. avonu cok kullanan var... orifleme divine fena degil simdi baktim yazimi duzelterek tekrar yazdimm..

Son düzenleme:

ayyy canım cok cok geçmiş olsun göz sıkıntısını ben bilirim biraz benimde işim bilgisayarda öldürüyor gözlerim koreli gibi benimde gözaltı morlugu kapatıcısı şuyu buyu derken baya ugrasıyoruz biz bayanlar seninkiside zor umarım ameliyattan sonra hiç olmadıgın kadar iyi olursun ve bir daha ameliyata gerek kalmaz :KK50:
avonun bazıları kalıcı degil benim dediklerim kalıcı aklında bulunsun avon temsilcisi varsa cevrende testırlarını kokla
o parfümler sonsuz olsa ve bitmese ne iyi olur dimiiii :KK70: yada uzun süre gitsede kabulumuz :KK70:
bende şişeyi boşaltırım üstüme napimm kalıcı olsun ama gün boyu :KK70:

rica ederimm
kardesimin kermesi vardı gittik annemle herkes öyle bi dıkınıyo ki annemle gülme krizinden zor cıktık :KK70:
hiç mi bedenlerini takmıyolar garipp:KK1:

Aynen ona ben de şaşırıyorum ya... Zayıf olanlara diyeceğim yok ama böyle kilosu olup da çok yiyenleri görünce biraz şaşırıyorum insan güzel görünmek istemez mi :44: Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama buna rağmen diyet yapmadığım zamanlarda bile gece yemek yemezdim, öğlen kalorili bir şey yediysem akşam çok yemezdim filan... Bazı insanlar kilosuyla mutlu demek ki. Ama ben de şaşırıyorum açıkçası.

cok gecmis olsun canim allah acil şifalar versin.

Pericim geçmiş olsuun benden de. Umarım çabucak iyileşir gözlerin...

Aynen ona ben de şaşırıyorum ya... Zayıf olanlara diyeceğim yok ama böyle kilosu olup da çok yiyenleri görünce biraz şaşırıyorum insan güzel görünmek istemez mi :44: Ben hiçbir zaman kilolu olmadım ama buna rağmen diyet yapmadığım zamanlarda bile gece yemek yemezdim, öğlen kalorili bir şey yediysem akşam çok yemezdim filan... Bazı insanlar kilosuyla mutlu demek ki. Ama ben de şaşırıyorum açıkçası.
bana gelmiş bi tanıdıgım ve orada görevli olan biri buraya oturmaya mı geldiniz gelin alın bişeyler demez mii tepem attı arkadas sananeee ben kardeşime bakmaya geldim yesem yerim zaten hem ben sevmem öyle dışarda yapılanları kendilerine yapmıyolar diye o kadınlar eminim yani öylede görünüyo ki özene bezene yapmıyolar baştan savma sevmiyorum dedim aaa öyle deme diye başladı annemde benim halime gülüyo halaa :KK1:
naparsa yapsın herkes diyettekilere karışmasınlarda :KK4:

X