canım light olanlarından almakla çok iyi etmişsin, diğerleri çok yağlı oluyor. hem de kullanılan yağ ayçiçek yağı. ben senin yerinde olsam light ton balığımı salatama katar üzerine de azıcık abartmadan zeytinyağı gezdiririm. hem protein hem de sağlıklı yağ almış olursun. belli ölçüde tüketilen zeytinyağı yağ yakımına yardımcı aklında olsun.
kızlaaaaar birkaç gündür giremiyordum, diyet + spor tam gaz devam ediyor bende. 1-2 kere aklım kaydı amaaa dedimki kendi kendime ben şimdi bozarsam kızlara ne yazıcam??? rezil olmak yok, bozdum demek yok tam gaz devam!!!!
spor yaparken yada çok zorlandığımda tatilde giyeceklerimi deniz/havuz kenarında nasıl salına salına yürüyeceğimi hayal ediyorum. çok güzel elbiseler etekler almıştım geçen sene, yaz partilerinde onları giyip nasıl dans edeceğimin hayailni kuruyorum. napiyim şimdilik aklıma başka çare gelmiyor :)
ela'cım gönderdiğin hareketler süper, evde spor yapabilenlere nasıl gıpta ediyorum. benim illa salona gitmem gerek, bana bir amaç oluyor, orda derse girince mecbur yapıyorsun herşeyi evde aynı motivasyonu tutturamıyorum. senin gönderdiğin hareketler salonda hocaların bize yaptırdığı hareketler hep, hepsi de çok faydalı ve etkili.
bu arada ben birşey sormak istiyorum. bu cumartesi sabahtan ufak bir operasyon geçireceğim, sabahın köründe kalkıp tartılıp direk hastaneye gitmeyi planlıyorum. operasyonum gözle ilgili, her iki göz maalesef
o yüzden cumartesi ve pazar günü internete girme şansım olmayacak. kabul ederseniz ben pazartesi günü yazabilir miyim bu haftanın kilosunu. olmaz derseniz artık bu haftayı pas geçerim, bir sonraki cumartesi yazarım ne dersiniz?