hedef 50 kilo olmak.. :)))

eger vericem kilolarımı diyip durursan tekrar edersen içinde emin ol veriyosun beyninin onu kabul ediyo çünkü yapabilir miyim olur mu ki falanda dee direk vericem de şart kıl bunu beynine

Dilviin negatif düşünmemeye çalışıyorum :)) incelicem diyip duruyorum buda şey gibi oldu ben dönyanın en gözel kadınıyım :)))

kaçamak yapmadım nedenini çözemedim acaba cuma günkü tartım mı yanlıştı onuda tek seferde tartılmıyorumki 5-6 defa inip çıkıyorum tartıya hala dikkat ediyorum burakmadım bakalım nolcak

toplam 170 mekik cektim.. 150 ic bacak oldu... biraz yarim sinav..15 dk bacak hareketleri yaptimm.... aksamada yapicam... bakalim...

ton baligi aldim light olandan.. hic denemedim daha once hep normal yedim aksama ton balikli salata yapicamm...

ton balıklı yeşil salata nefissss oluyorr ben şöle yapıyorum

1 adet light ton balığı
havuç rendeliyorum
göbek doğruyorum
birazda makarna haşlıyıp koyuyorum az limon az zeytinyağı tuz

çok doyurucu oluyor hem göze hem mideye hitap ediyor. kalorisini bilmiyorum ama kilo yapmaz hepsi sağlıklı besinler :))))

Son düzenleme:
dilviincim fistik afiyet olsun ))

sagol ablacımmm el,mden bu kadar az yemek geliyo

Dilviin negatif düşünmemeye çalışıyorum :)) incelicem diyip duruyorum buda şey gibi oldu ben dönyanın en gözel kadınıyım :)))

tabikii en güzel kadınsın annemde sende burdaki herkes çok güzeldir eminim
ben dönyanın en gözel kadınıyım alemsin btacimmm
ela ablacım bizler Türkiye'nin göseliyikkk
bu arada burda yurtdışında yaşayan var mıydı varsada oda güzel ay iyice saçmaladım yorgunluktan uzattım
bugun ev işi yaptım hasta olmama ragmen umarım baya kalori yakmışımdır

makarna iyi fikir kepekli makarnam var evet evt guzelll olur tesekur ederimmm btacimmm)))

Afiyet olsun canım :)))

ben dönyanın en gözel kadınıyım alemsin btacimmm

kendimi hep telkin ederken ( üzüldüğümde , bunaldığımda biri canımı sıktığında , moralim bozukken hep güzel şeyler geçiririm kafamda işte tüm bu olanlara 1 yıl sonra gülücem hatta hatırlamayacağım, herşey güzel olacak şeklinde) sonra aklıma o cümle gelir ben dönyanın en gözel kadınıyım sahnesi aklımda canlanır güler geçerim :)

yakmışsındır merak etme :))

Her kese merhaba
Dilvinin önerisi üzerine bu topiği tercih ettim, hem ondan da ayrılamam, ikiz gibi olduk
Ben bu gün 51.5 kiloydum, hedefim 45 aslında.. 50 olmama bişey kalmadı..
Sormak istediğim zayıflamaya aranızda devam edebilir miyim

aaayyyyy benim ballı kurabiyem gelmişşş
hoşgeldin kankaacımm
sanki hiç görüşmüyoruz gibi ?
ela prensesimmmmm evet diyin nolurr nolur lüflen lüflennnnnn

Kızlar bugün dediğim gibi sabah peynir kepek ekmeği, öğlen 1 dolma 1 kase yoğurt, akşam bol salata ve ara öğünlerde elma ile kuru kayısı-badem yedim. Toplam 690 kalori aldım cumartesine kadar böyle gideceğim. Dolma bittikten sonra da normal 1000 kalorilik düzenime dönerim.

Ben size bir şey sormak istiyorum kızlar. Ben her gün 2 kupa kahve içiyorum. Kahveyi de toz nescafe ve kahve beyazlatıcısıyla hazırlıyorum. Sizce o kahve beyazlatıcısının diyete negatif bir etkisi var mı? Kalorisi var mı? Onu katmasam mı acaba :44:

hosgeldin canim inşallah hedefine ulaşırsın.

elacim tesekkur ederim iyi dileklerin icin..
arkadaslar bana aciĺll yardim edin lutfen adet oldum psikolojim bozuk.bu hafta hic spor yapamadim diyetim de duzgun gitmiyor ayrica bugun 2 tane börek yedim .bu adet olma olayi beni cok etkiliyor ilk zamanlardan beri agridan nerde dusup bayilacam korkusu oluştuğu icin kendimi yemeye ve agri kesiciye itiyorum.ayrica dua edin ben kotu olursam oglusuma bakacak kimse de yok.

canım light olanlarından almakla çok iyi etmişsin, diğerleri çok yağlı oluyor. hem de kullanılan yağ ayçiçek yağı. ben senin yerinde olsam light ton balığımı salatama katar üzerine de azıcık abartmadan zeytinyağı gezdiririm. hem protein hem de sağlıklı yağ almış olursun. belli ölçüde tüketilen zeytinyağı yağ yakımına yardımcı aklında olsun.

kızlaaaaar birkaç gündür giremiyordum, diyet + spor tam gaz devam ediyor bende. 1-2 kere aklım kaydı amaaa dedimki kendi kendime ben şimdi bozarsam kızlara ne yazıcam??? rezil olmak yok, bozdum demek yok tam gaz devam!!!!

spor yaparken yada çok zorlandığımda tatilde giyeceklerimi deniz/havuz kenarında nasıl salına salına yürüyeceğimi hayal ediyorum. çok güzel elbiseler etekler almıştım geçen sene, yaz partilerinde onları giyip nasıl dans edeceğimin hayailni kuruyorum. napiyim şimdilik aklıma başka çare gelmiyor :)

ela'cım gönderdiğin hareketler süper, evde spor yapabilenlere nasıl gıpta ediyorum. benim illa salona gitmem gerek, bana bir amaç oluyor, orda derse girince mecbur yapıyorsun herşeyi evde aynı motivasyonu tutturamıyorum. senin gönderdiğin hareketler salonda hocaların bize yaptırdığı hareketler hep, hepsi de çok faydalı ve etkili.

bu arada ben birşey sormak istiyorum. bu cumartesi sabahtan ufak bir operasyon geçireceğim, sabahın köründe kalkıp tartılıp direk hastaneye gitmeyi planlıyorum. operasyonum gözle ilgili, her iki göz maalesef o yüzden cumartesi ve pazar günü internete girme şansım olmayacak. kabul ederseniz ben pazartesi günü yazabilir miyim bu haftanın kilosunu. olmaz derseniz artık bu haftayı pas geçerim, bir sonraki cumartesi yazarım ne dersiniz?

bu arada benim bir sorum daha olacak, çok alakasız biliyorum ama bu kadar hatun bulmuşken güzel birşeyler öğrenebilirim belki dedim.

günlük olarak kullandığınız parfümleri yazabilir misiniz? ben normalde orjinal kokulardan kullanıyorum, ama her gün kullandığım için bütçemi bazen zorluyor. arada şöyle daha hesaplı ama aynı zamanda kaliteli kolay bulunabilen birşeyler almak istiyorum. şöyle kalıcı aynı zamanda hafif bildiğiniz bir marka var mı? sorduğum açık parfüm diil ama normal marka parfüm. ama illa yabancı marka olacak diye birşey yok. fikir vermesi açısından 50-60 TL'lik birşeyler.

merhaba hosgeldinn
nedemek cookk mutlu oluruzz)))

Son düzenleme:
aaayyyyy benim ballı kurabiyem gelmişşş
hoşgeldin kankaacımm
sanki hiç görüşmüyoruz gibi ?
ela prensesimmmmm evet diyin nolurr nolur lüflen lüflennnnnn

Hoşbulduk güzelim
Evet ya uzun zamandır konuşmuyoruz dimiii

Hoşbuldum, çok teşekkür ederim :)
Umarım hepimizz

Canım ben doldurma parfüm kullanıyorum lacoste L-13. Doldurma kullanır mısın bilmiyorum ama ben gayet memnunum, senelerdir kullanırım. Orijinaline param yetmiyor. Kokusunu da seviyorum hem kalıcı hem de ağır değil. Gerçi bu aralar asansörde filan karşılaştığım bir koku var çok hoşuma gidiyor, bir türlü sahibini bulup da soramadım. Bulursam onu alacağım yine doldurma şeklinde.

Ebrucum, ben regl döneminde nesquikli süt içerdim eskiden. Adet sancılarını hafifletiyor çok da güzel işe yarıyor. Artık nesquik yerine biraz kakao veya biraz kahve katıyorum az yağlı süte. Karnı baya rahatlatıyor. Onun dışında ağrın yoğun oluyorsa ne yazık ki ağrı kesiciden başka şansın yok :/ Onun dışında yeme krizlerin için de sağlıklı şeyler tercih etmeye çalışırsan iyi atlatırsın diye düşünüyorum. Belli miktarda kuru yemiş, veya tatlı ihtiyacın çok baskınsa meyveli yoğurt, sade dondurma veya az yağlı sütlaç, muhallebi gibi şeyler tercih edebilirsin. Regl döneminde ara öğünlere özellikle dikkat et ki karnın hiç acıkmasın, hiç krize girme. Ağrı için de dediğim gibi ağrı kesicilere devam et. Mesela hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama majesic kesmiyorsa onun yerine suprafen/brufen deneyebilirsin. Vücut ilaca bağışıklık kazanabiliyor, arada ağrı kesicini değiştir. Bir de dediğim gibi kakaolu/nesquikli/kahveli sütü bir dene. Bol bol kekik, adaçayı gibi bitki çayları iç. Allah korusun bir şey olmaz inşallah, oğluşuna da güzel güzel bakarsın, diyetine de devam edersin. Spor seni rahatsız ediyorsa o dönemde de yapmayıver 5-6 güncük bir şey olmaz.

Ekleme yapayım, karna sıcak su torbası koymak da çok işe yarar sancı konusunda.

Son düzenleme:
30 kalori galiba beyazlatici... valla ben katiyorum.. esracimm.. veremesem ben veremezdim 26 kilo ama selulit yaparmi onu bilmiyorum ben tam bir kahve koligim... ama kahve icersem ogun gibi yada ara ogun gibi yaninda pek bisey yiyip icmem

ebrucum bir doktora gitsen cok agrin oluyosa.. belki uygun bir ilac verir.... allah korusun dua ederiz tabi.. sana bisey olmasin ..spor aslinda adet agrilarina iyi gelir bence denemelisin hafif sicak bir dus ve spor.. cok ta abartma yediklerini.. ilac alti yapsan yeterli bol su ic.. cok mu ilac aliyorsunnn??? alamaya calisan melisa gibi bitkiler icsennn

pazartesi olur ebrucum bende sali gircem kilolari cunku pazartesi ye kadr pc acamaya bilirim telden gircem bende... hareketlerimi begendigine sevindimm... cok netten bakiyorum platesle ilgili her malzemem var .. kosu bandim.. spor salonuna gitmeye firsatim yok aslinda disipline sokuyo insani... evde erteliyosun.. ama sizin sayenizde yaiyorummmbir itici guc oluyo burasi

bende orjinal severim ama ben hergun kullanmadigim icin... ozel bitane var ..otekiler hep cakma.. yada reon urunleri ben cok cabuk sıkılırim kokudan daha koku bulamadim evt bu benim kokum diye bilecek... sen uygun ama orjinal istiyors oriflame yada avon bak ..valla hic aklima gelmiyo o fiyat araliginda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…