- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.141
eger vericem kilolarımı diyip durursan tekrar edersen içinde emin ol veriyosun beyninin onu kabul ediyo çünkü yapabilir miyim olur mu ki falanda dee direk vericem de şart kıl bunu beynine
ebrucumm bisey degil gulegulekullan hareketleribol bol yag yaksin incecik ol hemiii:)))
btacimm yapma bole ya zaten dikkat ediyorssin dimi kacamak yok dimi ?yoksa tartiya bakma sen bir bakmissin dusmus sen istikrarini koru lutfennnnnnnnnnnnn moral bozmaaa(
dilviincim fistik afiyet olsun))
renitsaaaa guzel anne adayim benimmm bebek nasil kalp atisini duydunmu? kac haftalik bilgi ver acik hele kis)) sen nasilsinnnnn???
toplam 170 mekik cektim.. 150 ic bacak oldu... biraz yarim sinav..15 dk bacak hareketleri yaptimm.... aksamada yapicam... bakalim...
ton baligi aldim light olandan.. hic denemedim daha once hep normal yedim aksama ton balikli salata yapicamm...
dilviincim fistik afiyet olsun))
Dilviin negatif düşünmemeye çalışıyorum :)) incelicem diyip duruyorum buda şey gibi oldu ben dönyanın en gözel kadınıyım :)))
ela ablacım bizler Türkiye'nin göseliyikkkben dönyanın en gözel kadınıyımalemsin btacimmm
makarna iyi fikir kepekli makarnam var evet evt guzelll olurtesekur ederimmm btacimmm )))
ben dönyanın en gözel kadınıyımalemsin btacimmm
sagol ablacımmm el,mden bu kadar az yemek geliyo
olsun gelecek vaadediyorsun :))
tabikii en güzel kadınsın annemde sende burdaki herkes çok güzeldir eminim
tabikide öyle herkesin ayrı bir güzelliği vardır hem ne demişler çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)))
ela ablacım bizler Türkiye'nin göseliyikkk
bu arada burda yurtdışında yaşayan var mıydı varsada oda güzel ay iyice saçmaladım yorgunluktan uzattım
bugun ev işi yaptım hasta olmama ragmen umarım baya kalori yakmışımdır
aaayyyyy benim ballı kurabiyem gelmişşşHer kese merhaba
Dilvinin önerisi üzerine bu topiği tercih ettim, hem ondan da ayrılamam, ikiz gibi olduk
Ben bu gün 51.5 kiloydum, hedefim 45 aslında.. 50 olmama bişey kalmadı..
Sormak istediğim zayıflamaya aranızda devam edebilir miyim
Her kese merhaba
Dilvinin önerisi üzerine bu topiği tercih ettim, hem ondan da ayrılamam, ikiz gibi olduk
toplam 170 mekik cektim.. 150 ic bacak oldu... biraz yarim sinav..15 dk bacak hareketleri yaptimm.... aksamada yapicam... bakalim...
ton baligi aldim light olandan.. hic denemedim daha once hep normal yedim aksama ton balikli salata yapicamm...
Her kese merhaba
aaayyyyy benim ballı kurabiyem gelmişşş
hoşgeldin kankaacımm
sanki hiç görüşmüyoruz gibi ?
ela prensesimmmmm evet diyin nolurr nolur lüflen lüflennnnnn
hosgeldin canim inşallah hedefine ulaşırsın.
elacim tesekkur ederim iyi dileklerin icin..
arkadaslar bana aciĺll yardim edin lutfen adet oldum psikolojim bozuk.bu hafta hic spor yapamadim diyetim de duzgun gitmiyor ayrica bugun 2 tane börek yedim .bu adet olma olayi beni cok etkiliyor ilk zamanlardan beri agridan nerde dusup bayilacam korkusu oluştuğu icin kendimi yemeye ve agri kesiciye itiyorum.ayrica dua edin ben kotu olursam oglusuma bakacak kimse de yok.
merhaba hosgeldinn
nedemek cookk mutlu oluruzz)))
bu arada benim bir sorum daha olacak, çok alakasız biliyorum ama bu kadar hatun bulmuşken güzel birşeyler öğrenebilirim belki dedim.
günlük olarak kullandığınız parfümleri yazabilir misiniz? ben normalde orjinal kokulardan kullanıyorum, ama her gün kullandığım için bütçemi bazen zorluyor. arada şöyle daha hesaplı ama aynı zamanda kaliteli kolay bulunabilen birşeyler almak istiyorum. şöyle kalıcı aynı zamanda hafif bildiğiniz bir marka var mı? sorduğum açık parfüm diil ama normal marka parfüm. ama illa yabancı marka olacak diye birşey yok. fikir vermesi açısından 50-60 TL'lik birşeyler.
arkadaslar bana aciĺll yardim edin lutfen adet oldum psikolojim bozuk.bu hafta hic spor yapamadim diyetim de duzgun gitmiyor ayrica bugun 2 tane börek yedim .bu adet olma olayi beni cok etkiliyor ilk zamanlardan beri agridan nerde dusup bayilacam korkusu oluştuğu icin kendimi yemeye ve agri kesiciye itiyorum.ayrica dua edin ben kotu olursam oglusuma bakacak kimse de yok.
30 kalori galiba beyazlatici... valla ben katiyorum.. esracimm.. veremesem ben veremezdim 26 kiloKızlar bugün dediğim gibi sabah peynir kepek ekmeği, öğlen 1 dolma 1 kase yoğurt, akşam bol salata ve ara öğünlerde elma ile kuru kayısı-badem yedim. Toplam 690 kalori aldımcumartesine kadar böyle gideceğim. Dolma bittikten sonra da normal 1000 kalorilik düzenime dönerim.
Ben size bir şey sormak istiyorum kızlar. Ben her gün 2 kupa kahve içiyorum. Kahveyi de toz nescafe ve kahve beyazlatıcısıyla hazırlıyorum. Sizce o kahve beyazlatıcısının diyete negatif bir etkisi var mı? Kalorisi var mı? Onu katmasam mı acaba :44:
pazartesi olur ebrucum bende sali gircem kilolari cunku pazartesi ye kadr pc acamaya bilirim telden gircem bende... hareketlerimi begendigine sevindimm... cok netten bakiyorum platesle ilgili her malzemem var .. kosu bandim.. spor salonuna gitmeye firsatim yok aslinda disipline sokuyo insani... evde erteliyosun.. ama sizin sayenizde yaiyorummmbir itici guc oluyo burasicanım light olanlarından almakla çok iyi etmişsin, diğerleri çok yağlı oluyor. hem de kullanılan yağ ayçiçek yağı. ben senin yerinde olsam light ton balığımı salatama katar üzerine de azıcık abartmadan zeytinyağı gezdiririm. hem protein hem de sağlıklı yağ almış olursun. belli ölçüde tüketilen zeytinyağı yağ yakımına yardımcı aklında olsun.
kızlaaaaar birkaç gündür giremiyordum, diyet + spor tam gaz devam ediyor bende. 1-2 kere aklım kaydı amaaa dedimki kendi kendime ben şimdi bozarsam kızlara ne yazıcam??? rezil olmak yok, bozdum demek yok tam gaz devam!!!!
spor yaparken yada çok zorlandığımda tatilde giyeceklerimi deniz/havuz kenarında nasıl salına salına yürüyeceğimi hayal ediyorum. çok güzel elbiseler etekler almıştım geçen sene, yaz partilerinde onları giyip nasıl dans edeceğimin hayailni kuruyorum. napiyim şimdilik aklıma başka çare gelmiyor :)
ela'cım gönderdiğin hareketler süper, evde spor yapabilenlere nasıl gıpta ediyorum. benim illa salona gitmem gerek, bana bir amaç oluyor, orda derse girince mecbur yapıyorsun herşeyi evde aynı motivasyonu tutturamıyorum. senin gönderdiğin hareketler salonda hocaların bize yaptırdığı hareketler hep, hepsi de çok faydalı ve etkili.
bu arada ben birşey sormak istiyorum. bu cumartesi sabahtan ufak bir operasyon geçireceğim, sabahın köründe kalkıp tartılıp direk hastaneye gitmeyi planlıyorum. operasyonum gözle ilgili, her iki göz maalesefo yüzden cumartesi ve pazar günü internete girme şansım olmayacak. kabul ederseniz ben pazartesi günü yazabilir miyim bu haftanın kilosunu. olmaz derseniz artık bu haftayı pas geçerim, bir sonraki cumartesi yazarım ne dersiniz?
bu arada benim bir sorum daha olacak, çok alakasız biliyorum ama bu kadar hatun bulmuşken güzel birşeyler öğrenebilirim belki dedim.
günlük olarak kullandığınız parfümleri yazabilir misiniz? ben normalde orjinal kokulardan kullanıyorum, ama her gün kullandığım için bütçemi bazen zorluyor. arada şöyle daha hesaplı ama aynı zamanda kaliteli kolay bulunabilen birşeyler almak istiyorum. şöyle kalıcı aynı zamanda hafif bildiğiniz bir marka var mı? sorduğum açık parfüm diil ama normal marka parfüm. ama illa yabancı marka olacak diye birşey yok. fikir vermesi açısından 50-60 TL'lik birşeyler.
Hoşbuldummm
Burdayım o zaman
Hayır okumuyorum..sende mi okuyosun fistik)) dilviinle okuldan felan mi tanisiyorsunuZ...