hedef 50 kilo olmak.. :)))

eee kızlarr
hiç kimseden ses yok
çok yediniz galiba yazmıyosunuz
1 kepçe çorba
küçük bi balık ızgara
ve salatayla öğle yemeğimi tamamladım kızlar
ekmek yok tabikii

sac bakimi yaptim kafam suan yagli
bepanten bemix e vitamini badem yagi zeytin yagi bazen bildircin yumurtasi koyuyorum .... zayiflarken guzelleselim dimiii

Son düzenleme:
Merhaba kızlarrrr,

bende 52-53 kg olmak istiyorum. şu an 55,3 kg ım 1 aydır dikkat ediyorum günde ortalama 1200 kalori alıyorum. Her akşam olmasada haftanın 3-4 akşamı 45 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum. çalışan evli bir bayanım ve masa başı çalışıyorum 1 ayda 1kg verebildim. Amacım sağlıklı sarkmadan sıkılaşarak kilo vermek. boyum 159 cm kilolar çok ağır gidiyor. dayanamadığım tek şey tatlılar hergün yediklerimi yazamasamda kilo bildirimlerine bende katılmak istiyorum. 55,3 kg ile merhaba diyorum sizee

merhaba 34 bta nasilsin??? kayboldun bu aralar.. kilo bildirimlerin bekliyoruz canim vermen gereken kilo az mis ne guzelll

sabah kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği bir parça beyaz peynir 1 adet domates 1 adet salatalık 1 haşlanmış yumurta

öğlen yemeğim
2 parça tavuk göğsü 2 kaşık makarna 1 tabak salata (şu makarna ekmek pilavı hayatımdan bir çıkarabilsem otomatik olarak 10 kilo veririm :))

ara da da 4 adet kayısı kurusu yedim şimdide yeşilçay hazırlıyorum sallama siz yeşilçayı nasıl içiyorsunuz içen varmı ?

yoğurdu kendin mi yapıyorsun ?

evet kendim yapiyorum fıstık :)))
evde bebegim oldugu icin gunluk sutten yapyorum...

yesil cayi sabahlari icmeye calisiyorum tadini pek sevmesemde.. duz sade iciyorum... limon sika bilirsin bazilari sogutup buz atip limon sıkıyomus.. bergamutlu da varmis onu da denicemmm

alıntıdır:Yeşil Çay Tarifi:
Yeşil çayı demlerken çubuk tarçın ve karanfil ilave edebileceğiniz gibi kakule, kök zencefil, portakal kabuğu ya da farklı aromalarda kurutulmuş meyvelerle de farklı lezzetler elde edebilir ve çayınızı daha zevkli içebilirsiniz.

1 fincan yeşil çay için;

1 çay kaşığı yeşil çay
2 adet karanfil
1 küçük parça çubuk tarçın
Sıcak su
Çay fincanına malzemeleri koyun. Kaynadıktan sonra sıcaklığı 70-80 dereceye kadar soğuyan sudan fincana ekleyerek 2-3 dakika demlendirin ve çay yapraklarını çıkardıktan sonra çayınızı içebilirsiniz.

Şeker yerine bal ile tatlandırıp içilmesi tavsiye olunur.

merhaba 34 bta nasilsin??? kayboldun bu aralar.. kilo bildirimlerin bekliyoruz canim vermen gereken kilo az mis ne guzelll

ela iş ile ev arasında git gel yapıyorum. vermem gereken kilo az ama inatçı sende göreceksizn kilon azaldıkça vermeside o kadar zor oluyor. inş 52 li kilolara düşerim. Sabah 6,30 da kalkıyorum akşam 7 de eve gidiyorum evde olsam bu kadar acıkmam ve yemem haftasonları dışarı çıkmadığımız zamanlarda haftaiçinden daha az yiyorum iş yerinin yemekleride kalorili besinlerden oluşuyor anlayacağın bende bahane çooookkk ama vericem en azından 53 lü rakamlara düşücem hazirana kadar :)))

bu arada diyet arkadaşım.com dan kalori takibi yapıyorum bu iş yerinde yediğim yemekler hakkında bilinçlenmemi sağlıyor. aslında tüm yediğim besinler hakkında bilgi sahibi oluyorum hiç ummadığımız şeylerde ne kaloriler varmış.

tahmin edebiliyorum canim kilo vermek cok zor azalinca kilo..simdi bile farkediyorum... 85 ken 80'e iki hafta da dusmustum.. simdi... dahada zorlaniyorum biraz egzersiLe hizlandirmaya calisiyorum bakalim tabi senin icin daha zor .. dedigin gibi az kilon.... hazirana kadar verirsin merak etme....is yerinde biraz daha dikkat etmeye calissss....

tesekkurler 34bta bende bakiyimmm

bende öğlen tabldot menü yedim biraz fazla oldu sanırım
1 küçük kase yayla çorbası
ankara tavası diyolar(pilav et karışımı) 1 porsiyon
1 bardak ayran
1 kaşıkda irmik helvası
akşam az yemeye çalşcam

ne güzel bir siteymiş bende sabahtan beri 736 kalori almışım akşamı 1000 e tamamlamak lazım ne yesek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…