- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
kahve icmek beni hep bastirir... aclik hisseymiyorum ictikten sonra...motebolizmayida hizlandiriyo...
türk kahvesi mi tatlış
beni sanki daha çok acıktırıyo gibime geliyo:44:
baya anormalim galiba ben
yok turk kahvesi degilll... sutlu n. cafe
bende oglen buyuk bir kase ev yapimi yogurt 2 galeta yedim..
Merhaba kızlarrrr,
bende 52-53 kg olmak istiyorum. şu an 55,3 kg ım 1 aydır dikkat ediyorum günde ortalama 1200 kalori alıyorum. Her akşam olmasada haftanın 3-4 akşamı 45 dk kondisyon bisikleti kullanıyorum. çalışan evli bir bayanım ve masa başı çalışıyorum 1 ayda 1kg verebildim. Amacım sağlıklı sarkmadan sıkılaşarak kilo vermek. boyum 159 cm kilolar çok ağır gidiyor. dayanamadığım tek şey tatlılar hergün yediklerimi yazamasamda kilo bildirimlerine bende katılmak istiyorum. 55,3 kg ile merhaba diyorum sizee
o kadarcık şeyle nasıl doydun yaa
yok turk kahvesi degilll... sutlu n. cafe
bende oglen buyuk bir kase ev yapimi yogurt 2 galeta yedim..
yoğurdu kendin mi yapıyorsun ?
merhaba 34 bta nasilsin??? kayboldun bu aralar.. kilo bildirimlerin bekliyoruz canim vermen gereken kilo az mis ne guzelll
ela iş ile ev arasında git gel yapıyorum. vermem gereken kilo az ama inatçı sende göreceksizn kilon azaldıkça vermeside o kadar zor oluyor. inş 52 li kilolara düşerim. Sabah 6,30 da kalkıyorum akşam 7 de eve gidiyorum evde olsam bu kadar acıkmam ve yemem haftasonları dışarı çıkmadığımız zamanlarda haftaiçinden daha az yiyorum iş yerinin yemekleride kalorili besinlerden oluşuyor anlayacağın bende bahane çooookkk ama vericem en azından 53 lü rakamlara düşücem hazirana kadar :)))
ela iş ile ev arasında git gel yapıyorum. vermem gereken kilo az ama inatçı sende göreceksizn kilon azaldıkça vermeside o kadar zor oluyor. inş 52 li kilolara düşerim. Sabah 6,30 da kalkıyorum akşam 7 de eve gidiyorum evde olsam bu kadar acıkmam ve yemem haftasonları dışarı çıkmadığımız zamanlarda haftaiçinden daha az yiyorum iş yerinin yemekleride kalorili besinlerden oluşuyor anlayacağın bende bahane çooookkk ama vericem en azından 53 lü rakamlara düşücem hazirana kadar :)))
bu arada diyet arkadaşım.com dan kalori takibi yapıyorum bu iş yerinde yediğim yemekler hakkında bilinçlenmemi sağlıyor. aslında tüm yediğim besinler hakkında bilgi sahibi oluyorum hiç ummadığımız şeylerde ne kaloriler varmış.
bu arada diyet arkadaşım.com dan kalori takibi yapıyorum bu iş yerinde yediğim yemekler hakkında bilinçlenmemi sağlıyor. aslında tüm yediğim besinler hakkında bilgi sahibi oluyorum hiç ummadığımız şeylerde ne kaloriler varmış.