- 21 Mart 2013
- 1.514
- 127
-
- Konu Sahibi elaprensess
Hoşgeldin canım durumun nedir şu an kaç kilosun kaça düşmek istiyosun..iradenin zayıf olduğunu sanmıyorum her insan karar verince yapabilir vazgeçmemek gerekiyo sadece
kızlar merhaba
hepinize başarılar diliyorum
benim de motive olmaya ihtiyacım var
zira irade denen illet bende çok zayıf
beni de aranıza kabul eder misiniz?
tamam... blume sana meydan okuyorumblume bu aralar yavasladi kilo vermem ama sanırim yarismakla daha da spora sarıla bilirim....
ben hergün tartıliyorum :)))
dayanamiyorummmama istetseniz pazar olsun kilo bildirimi... gerci benim icin farketmez...siz belirleyinnn kızlarrr... bilemedimmm ...
ni demek :))) hosgeldin aramiza
kızlar merhaba
hepinize başarılar diliyorum
benim de motive olmaya ihtiyacım var
zira irade denen illet bende çok zayıf
beni de aranıza kabul eder misiniz?
paylasım icin tesekkurler emiily bacim:))))) ben hem hızli hem kalici olsun istiyorum... yasam seklimi degistirdim... umarim devam ederimm.... hayatimda gazli icecekler cikti .. ekmegimi degistirdim.. ekmek az yiyorum tercihen sabahlari... tatli yememeye calisiyorum... arada dondurma haric... onceden bir cikolata yerdimmm.. anlatamamhareketlerimi artirdim ve mutlaka egzersiz yapmaya calisiyorum
hizli kilo vermek istememin sebebi 90 kilo kabus gibiydi... dusunmek istemiyorumm.. suan dizim agriyor kilodan kalma bir sorun.. 57 -63 arasi gidip gelirken birden hamile kaldim... ve nasil oldu bilmiyorum.. 101 gordumm... vucudum catladi ani kilo alinca gogsumde cok sarkti... allahtan simdi daha iyiyim... gecen yaz 85 kiloydum bebegimle tatile gittik ve ben tatil boyunca hic denize girmedim 2 hafta boyunca catlaklarim yeniydi kirmiziydi o zamanlar ... ve sadece hamile kiyafetlerim oluyodu.. beni bir sene gormeyenler cok sasirdilar... cok kilo almissim diye..simdi haziran olmadan kilo vermek incecik olmak ve bunuda devam ettirmek istiyorumm.. kilo vucudumda kalıci olmadan...
bu arda hala eski kiyafetlerime giremedimm...
Evlenmeden önce ideal kilom 53dü. Evlendiğimde 55dim. Sonra git gide 1er 1er arttı tartıdaki rakamlar. 60olduğumda üzülürken hemen kilo vermem gerek derken 65 oldum. Eşim 70e de gidersin böyle dediğinde yok artık daha neler derken şimdi 70i de gördümBoyum 1,63 benimde. 50 olmasa da en azından 55i görmek istiyorum tartıda. Beni de alın aranıza, gaza ihtiyacım var:)
Girersin canımmerak etme burda bir grupta bi evli bayan vardı şimdi üyeliğini kapattırdı bir kaç ayda nasıl değişti bambaşka oldu onu görseydin ilham verici olurdu..yukarıda çok önemli bişey söylemişssin " yaşam şeklini değiştirmek" kesinlikle daha doğru bir tanımlama olamazdı..hızlı vermek istiyosan bol bol sıvı tüket akşam az ye emziriyosan gece atıştırma sakın..yürüyüş yapabiliyorsan mutlaka yap kesinlikle tavisye ederim yarım saat hızlı yürüyüş muhteşem olur..kısa zamanda eskisinden daha iyiolcaksın inşallah
hosgeldin canım aramıza
62 kiloyum öncelikli hedefim 55
boyum 167
yemek konusunda hiç iradem yok dayanamıyorum
bikaç gündür leslie yapmaya başladım
hoşbuldumm canım
ee napıyoruz belli bi programınız var mı
hergün yediklerimizi yazacak mıyız
tartı günümüz hangi gün olacak:26:
aklımda deli sorular
heyecanlıyım
Çok kilon yok senin biraz sıkılaşma bir kaç kilo yemek konusunda kendini tutamıyorsan karbonhidratlı tükettğini tahmin ediyorum çoğunlukla ve göbek ve basende yoğunlaşma olabilir,en çok göbektekarbonhidratı fazla olan yiyecekler çabuk acıktırır ve hemen depo edilir..sebze meyve tavuk kırmızı et balık türü beslenirsen daha faydalı olur canım,öğün arasında çok acıkıyorsan tok tutcak şeyler ye mesela tarçınlı yoğurt iştahı kapatır ..
hergun yazalimmm yediklerimizi tarti gununu siz belirleyinnn kislar... pazar hafta sonu olsun belki haftaya iyi baslamak icin sebep olur... yada sizin istediginiz.. ben her sekilde uyarim..simdi bebisimi aşıya goturcem gelince yazarimmm
beslenme düzenimi yazayım canım
ekmek yok kadar az o da kepek ekmeği yerim
3 litreden fazla su tüketirim kendimi engellemeye çalışırım hatta
çayımı falan şekersiz tüketirim
asıl problemim bağırsak sorunum var
tuvalete haftada 1 çıkıyorum
mantı pasta dersen tabiki onları da çok seviyorum ama
o kadar da abartılı yemem
hadi bakalım şeytan bunun neresinde:26:
çık işin içinden çıkabilrsen
hoşbuldumm canım
ee napıyoruz belli bi programınız var mı
hergün yediklerimizi yazacak mıyız
tartı günümüz hangi gün olacak:26:
aklımda deli sorular
heyecanlıyım
bencede pazar iyi. bende sporla birlikte yedıklerıme dikkat edicem bellı bi diyet uygulamıcam zaten kendi diyetım dıyelımsen spor olarak ne yapıcaksın elaprenses. ben ip atlama ve yürüyüs düsünüyorum
hergun yazalimmm yediklerimizi tarti gununu siz belirleyinnn kislar... pazar hafta sonu olsun belki haftaya iyi baslamak icin sebep olur... yada sizin istediginiz.. ben her sekilde uyarim..simdi bebisimi aşıya goturcem gelince yazarimmm
Bağırsak sorunum var derken hastalık filan değil insallah..su içmen iyi..metabolizmanın biraz daha hızlanması lazım sanırım,bitki çaylarını ihmal etme aç karnına sabah kalkınca ılık su iç azıcık limon kat..bir de başka bir sorun varsa doktora görün istersen..yaşam şeklin nasıl peki hareketli hareketsiz?
hoşbuldum canım
tebrik ediyorum seni
o iradenin yarısını da bana gönder
bende almayı düşünüyorum ama evde yer yok onu koymayaben egzersizler yapicam cesitli vucudu sıkilastirmaya yonelik yuruyus bandimda var firsat bulutsam yuricem platesle ilgili her aletim varrr...
Bence pazar olsun..kızlar sizce uygun mu pazar bildirim yapalım?