- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
-
- Konu Sahibi elaprensess
evet kendim yapiyorum fıstık :)))
evde bebegim oldugu icin gunluk sutten yapyorum...
yesil cayi sabahlari icmeye calisiyorum tadini pek sevmesemde.. duz sade iciyorum... limon sika bilirsin bazilari sogutup buz atip limon sıkıyomus.. bergamutlu da varmis onu da denicemmm
bende aranıza katılmak istiyorum..
75 kiloyum 54 kiloya düşmem lazım...
artık piskolojim bozulmaya başladı ..
bebeğimde var emzirdiğim için sıkı bir diyette yapamıyorum ne yapacağımı şaşırdım =(
diyetisyene gitmiştim bebeğim çok hastalandı bırakmak zorunda kaldım çocuk doktoruda 1 yıl diyet yok dedi eşimde bunu duyunca istemedi ..parasını bile ödediğim diyetsyene gidemiyorm..=(
iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtim.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.
bende 200 er makas hareketi yaptim sadece kizim daha uyumadi uyuyunca 400 e tamamlayip mekik felan cekicem yaymadan yazarimmm unutma blume yarisiyozhırslanditiyim seni didim )))
böle yarısınca daha iyi oldu öbür türlü baslıcam d,iyorum dıkkat etmeye sonra bosverıyorum sewdigim bişi görünce suan 3. gün daha bozmadımm yuppisende baya kararlısın düzenli spor tebrikler devam. ben en cok spor kısmını yapamıyorum düzenli. yarın sehir dısına cıkcam bide yazamıyabılırım 2 gün. 2 gün spor yapamıcam yanii :/
olsun yediklerime dikkat et hic olmazsa2 gun birsey degil... benim zamanim olsa yapicamda sole bir bucuk saat en azindan bir saat yurusem hic fena olmayacak :)) yatili misafirim var bir aydir kayinvalidemler bende... yemek ti oydu buydu yapamiyorum... bide bebik:))) bende setler halinde yapmaya calisiyorum .. aklima geldikce yere yatip en az 50 şer hareket... gun boyu zaman oldukca aksam toplayinca baya oluyo sayi ...bacaklarimin inceldigini farkediyorummm :80: yatmadan yazarim kac yaptigimi
oo cok iyisin sen o kadar ugrasın ıcınde birde :) bide bacagım ınceldi hissediyorum dedinya sen bacak inceltici spormu yapıyosun benımde ihtiyacımm var :/
evet blumecik inceltici hareketler ama sadece bacak icin degil... kollarim icin plates lastigi kullaniyorum... mekik karin icin... yarim şinavda gogus icin.. yapiyorum ama agirlikli bacak oluyo...
buraya hedefi 50 kg olanlar mı katılıyor?
bi soru sordum ama cevap alamadım...