- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
En son ortaokulda 50 kiloydum sanırım :)
simdi kacsin daylightt?? diyet yapiyormusun ?? yaparsan senide burda gormek isterizz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ortaokulda 50 kiloydum sanırım :)
fyz alete baktim ayy pek guzelmiss kisss:)) ama ben bunuda alirsam esimmm topa tutar beni yurus bandim var. step aletim var su hantal adimli olandan ) bir buyuk plates topu 2 kucuk plates topu 3 plates lastigi bir pates cemberi, minderi...
gunaydınnnnnnnnnn herkeze :))
günaydın bebiş
bugün kendimi çok iyi hissediyorum niyeyse
akşam iki dilim kepek ekmeği arasına salam kaşar ve domatesten oluşmuş bi sandviç yedim
canım yemek yemek istememişti
sabah kahvaltı menüm de aynı
yanına da şekersiz çay
dün akşam hiç spor yapmadım gribim geçsin diye bekliyorum
ama bu akşam leslieye devam
bende burdayım ve zayıflamak istiyorum hepimize başarılar yola devamm
t5eşekkür ederim canım:2:aynı sekilde bende kendimi iyi hissediyorumm :))) afiyet olsun bebi haaaaa bide gecmis olsunnnn ((
bende burdayım ve zayıflamak istiyorum hepimize başarılar yola devamm
Benide aranıza alırmısın. Benimde motivasyona ihtiyacım var :) . 6 ay önce evlendm ve hızlı bir şekilde kilo alıyorum zaten çok zayıf değildim ama şu anda 70-71 arası gidip geliyor kilom ve 58 kilo olmak istiyorum. ama en çok kilolarım karın bölgemde ( bu arada yaşım 26, boyumda 1.66 arkadaşlar.
İnş canım ya ben çok az su içiyordum 1 haftadır 3 litre kadar su içiyorum tabi akşama kadar 6 kez tuvalete gitmek zorunda kalıyorum :))) ve 2 gündür yarım saat bantta yürüyorum. Ama masa başı çalıştığım için akşama kadar hiç kıpramadan oturuyorum. Herkesin kilo vermek için değişik fikirlerini bekliyoruz
ooohh başalamışsın bileee yürüyüşşş yapman çok iyiiii... pazarları tartı günü..... her gün bur da yediklerimizi ve sporlarımızı paylaşıyoruz...
O zaman bende bugünden itibaren yediklerimi yazıyım
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
şekersiz açık çay kahvaltım bu kadar dı . pazar günüde kilomu yazacam :)
yaz papatyamm valla buraya yazıcam diye daha dikkat ediyorum yediklerime... motive oluyo insan...
bende ara öüğn olarak yeşil çayımı içtim kızlar
ama psikolojik olarak mı bilmiyorum
karnım gurulduyo
12ye kadar sabretmem lazım:44: