hedef 50 kilo olmak.. :)))

fyz alete baktim ayy pek guzelmiss kisss:)) ama ben bunuda alirsam esimmm topa tutar beni:KK1: yurus bandim var. step aletim var su hantal adimli olandan :KK66:) bir buyuk plates topu 2 kucuk plates topu 3 plates lastigi bir pates cemberi, minderi...

fyz alete baktim ayy pek guzelmiss kisss:)) ama ben bunuda alirsam esimmm topa tutar beni:KK1: yurus bandim var. step aletim var su hantal adimli olandan :KK66:) bir buyuk plates topu 2 kucuk plates topu 3 plates lastigi bir pates cemberi, minderi...

ooo ev spor salonuna dönmüş iyice. Bende bi tek ab circle bide plates topu var ama plates topunu daha paketinden çıkarmadım:) Belimi sakatlarım fln diye korktum çünkü:) Neyse bundan sonrasına inş.

gunaydınnnnnnnnnn herkeze :)) :KK3:

günaydın bebiş :KK24:
bugün kendimi çok iyi hissediyorum niyeyse
akşam iki dilim kepek ekmeği arasına salam kaşar ve domatesten oluşmuş bi sandviç yedim
canım yemek yemek istememişti
sabah kahvaltı menüm de aynı
yanına da şekersiz çay
dün akşam hiç spor yapmadım gribim geçsin diye bekliyorum
ama bu akşam leslieye devam :KK34:

günaydın bebiş :KK24:
bugün kendimi çok iyi hissediyorum niyeyse
akşam iki dilim kepek ekmeği arasına salam kaşar ve domatesten oluşmuş bi sandviç yedim
canım yemek yemek istememişti
sabah kahvaltı menüm de aynı
yanına da şekersiz çay
dün akşam hiç spor yapmadım gribim geçsin diye bekliyorum
ama bu akşam leslieye devam :KK34:

aynı sekilde bende kendimi iyi hissediyorumm :))) afiyet olsun bebi :KK54: haaaaa bide gecmis olsunnnn :KK43:((

Benide aranıza alırmısın. Benimde motivasyona ihtiyacım var :) . 6 ay önce evlendm ve hızlı bir şekilde kilo alıyorum zaten çok zayıf değildim ama şu anda 70-71 arası gidip geliyor kilom ve 58 kilo olmak istiyorum. ama en çok kilolarım karın bölgemde :KK43:( bu arada yaşım 26, boyumda 1.66 arkadaşlar.

Benide aranıza alırmısın. Benimde motivasyona ihtiyacım var :) . 6 ay önce evlendm ve hızlı bir şekilde kilo alıyorum zaten çok zayıf değildim ama şu anda 70-71 arası gidip geliyor kilom ve 58 kilo olmak istiyorum. ama en çok kilolarım karın bölgemde :KK43:( bu arada yaşım 26, boyumda 1.66 arkadaşlar.

hosgeldin papatyam... ben uzun suredir diyet yapiyorum ve bir kac kere disinda diyetimi hic bozmadimm... sen de 58 kilo rahatlikla olursun yaz gelmeden.... merak etmeee...

kahvaltim:
1 adet kepek ekmegi
1,5 haslanmis yumurta
2 siyah zeytin
2 ince dilim salam
biraz kasar ve beyaz peynir
bir kupa yesil cay

suanda da sutlu kahve iciyorum...:87:

İnş canım ya ben çok az su içiyordum 1 haftadır 3 litre kadar su içiyorum tabi akşama kadar 6 kez tuvalete gitmek zorunda kalıyorum :))) ve 2 gündür yarım saat bantta yürüyorum. Ama masa başı çalıştığım için akşama kadar hiç kıpramadan oturuyorum. Herkesin kilo vermek için değişik fikirlerini bekliyoruz :KK66:

İnş canım ya ben çok az su içiyordum 1 haftadır 3 litre kadar su içiyorum tabi akşama kadar 6 kez tuvalete gitmek zorunda kalıyorum :))) ve 2 gündür yarım saat bantta yürüyorum. Ama masa başı çalıştığım için akşama kadar hiç kıpramadan oturuyorum. Herkesin kilo vermek için değişik fikirlerini bekliyoruz :KK66:

ooohh başalamışsın bileee :KK52::21: yürüyüşşş yapman çok iyiiii... pazarları tartı günü..... her gün bur da yediklerimizi ve sporlarımızı paylaşıyoruz...

komik geldiii paylaşıyım dedim :))))
$untitled.png

ooohh başalamışsın bileee :KK52::21: yürüyüşşş yapman çok iyiiii... pazarları tartı günü..... her gün bur da yediklerimizi ve sporlarımızı paylaşıyoruz...

O zaman bende bugünden itibaren yediklerimi yazıyım
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
şekersiz açık çay kahvaltım bu kadar dı . pazar günüde kilomu yazacam :)

O zaman bende bugünden itibaren yediklerimi yazıyım
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
4 zeytin
şekersiz açık çay kahvaltım bu kadar dı . pazar günüde kilomu yazacam :)

yaz papatyamm valla buraya yazıcam diye daha dikkat ediyorum yediklerime... :KK9:motive oluyo insan... :KK52:

bende ara öüğn olarak yeşil çayımı içtim kızlar
ama psikolojik olarak mı bilmiyorum
karnım gurulduyo:KK56:
12ye kadar sabretmem lazım:44:

X