- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.121
adında o yüzden elaprenses anladım
yok bi daha yumurtanın ysini agzıma almam anne bu eve yumurta alınmıycak diye cıkıstım kızım bizim sucumuz ne diyo
oyy tam sevilcek zamanları minnagınnn
öğrenci olmayı bende cok seviyorum ama derslerden vakit kalmıyo bi (yandan da asistan olunca) egzersize ev işine o yönü kötü deyse en güzel meslek öğrencilik
abla ben bitki çayı falan mı içsem sürekli bitki çayı içenler incecik
SEM (Search Engine Marketing) internet reklam uzmanı ve network engineer (Ağ-Yazılım Mühendisi) olacagım inşallahevet tam sevilmelik zamani :)))
ne okuyorsun??
ben sabahlari bergamutlu yesil cay iciyorum bitmek uzere elmali varmis onu alicam.. bitsin.. biberiye cayi icenlerde var ...deniye bilirsin bitki cayini ben pek sevmiyorum ama artik aliskanlik halinde sadece sabah tuketiyorum...
SEM (Search Engine Marketing) internet reklam uzmanı ve network engineer (Ağ-Yazılım Mühendisi) olacagım inşallah
bize annem bitki çayını sevidirdi küçüklükten gelen sevgi var alışkanlık var
ya okadar alerjın oluyo niye yedin kızzzz ....
valla çoook geçmiş olsunnnn(((( bıdaha sakın yeme alerjı basıt gibi algılana bilir ama ya başka bişeylerle tüketilince daha kötü olsaydı sakın sakın...
dikkat et dilviincimmm..
fatiha mı valla okumambile bile gitti derim yersen öle bidaha... şaka bi yana Allah korusunnnn AMİNNN
valla en güzel yıllar öğrencilik yıllarııı... hiç sürünüyorum deme... Kıymetini billl
kızımın adı ela deniz .)))14 aylıkk şuan
betacim esinin durumlar nasil degistimi yeri... merak ettim...umarim daha iyidir
annem kendine bana ve babama geceler mutlaka yapar yeşil cay ya içilecek ya içilecekayy insallahhhh olursunnn...dilviincimm...:))) son senen mi staj yaptigina gore...
ben sadece ihlamuru severim... bitki cayiyla aram yok ama dedigim gibi sabah mutlaka iciyorum yesil cay sırf kilo vermek icin katlaniyomama alistim artik...
çok teşekkürler betacımmdilviin çok geçmiş olsun yaa bende bayılırım yumurtaya sabah akşam olsa yerim yani çok seviyorum her halini :))
eger vericem kilolarımı diyip durursan tekrar edersen içinde emin ol veriyosun beyninin onu kabul ediyo çünkü yapabilir miyim olur mu ki falanda dee direk vericem de şart kıl bunu beyninekızlarr ben bu hafta kilo veremicem galiba artıdayım bi türlü eksiye geçemedim(((
cok tesekkur ederim elacim cok güzel ve aydınlatıcı oldu.Eki Görüntüle 1047229
bu hareketi yaparım ebrucum
altaki kol sabitt...yukardaki kolu başının üstünden aşırıp çekip bırakıyosun kolların alt kızmı çalısıyo tamda sarkan kısmı
Eki Görüntüle 1047230
bu duruşta( tam resim bulamadım sadece duruş) lastigi aynı bu sekilde düz yere koy ... lasıgı orta kısmını her iki dizlerimin altına koyuyorum uçlar sag ve sola geliyor.. sonra dabıl kaldırır gibi uçlarından yukarıya çekip bırakıyorum ben sag ve sol kol ayrı zamanlarda yapıyorum ikisini aynı anda değil ...
Eki Görüntüle 1047231
bu hareketi yaparım
Eki Görüntüle 1047243
bide yarım şınav çekerim hem kol hem göğüs için aslında ben göğüz için daha çok yapıyorum ama kollar çok zorlanıyo en fazla 15 yapıyom hammıyım neee
Benide araniza alir misiniz desteginize ihtiyacim var ben de 50 kilo olmak istiyorum
kızlar napiyosunuz
nasıl gidiyo diyetler
kızlarr ben bu hafta kilo veremicem galiba artıdayım bi türlü eksiye geçemedim(((
Aaaaaa Renitsa hamile mi kaçırmışım çoookk tebrik ederim canım önümüzdeki yıl darısı başıma artık :)