hedef 50 kilo olmak.. :)))

adında o yüzden elaprenses anladım :KK31:
yok bi daha yumurtanın ysini agzıma almam anne bu eve yumurta alınmıycak diye cıkıstım kızım bizim sucumuz ne diyo :KK1:
oyy tam sevilcek zamanları minnagınnn :KK31:
öğrenci olmayı bende cok seviyorum ama derslerden vakit kalmıyo bi (yandan da asistan olunca) egzersize ev işine o yönü kötü deyse en güzel meslek öğrencilik :KK23:
abla ben bitki çayı falan mı içsem sürekli bitki çayı içenler incecik :KK23:

evet tam sevilmelik zamani :)))
ne okuyorsun??
ben sabahlari bergamutlu yesil cay iciyorum bitmek uzere elmali varmis onu alicam.. bitsin.. biberiye cayi icenlerde var ...deniye bilirsin bitki cayini ben pek sevmiyorum ama artik aliskanlik halinde sadece sabah tuketiyorum...

evet tam sevilmelik zamani :)))
ne okuyorsun??
ben sabahlari bergamutlu yesil cay iciyorum bitmek uzere elmali varmis onu alicam.. bitsin.. biberiye cayi icenlerde var ...deniye bilirsin bitki cayini ben pek sevmiyorum ama artik aliskanlik halinde sadece sabah tuketiyorum...
SEM (Search Engine Marketing) internet reklam uzmanı ve network engineer (Ağ-Yazılım Mühendisi) olacagım inşallah :KK31:
bize annem bitki çayını sevidirdi küçüklükten gelen sevgi var alışkanlık var :KK70:

SEM (Search Engine Marketing) internet reklam uzmanı ve network engineer (Ağ-Yazılım Mühendisi) olacagım inşallah :KK31:
bize annem bitki çayını sevidirdi küçüklükten gelen sevgi var alışkanlık var :KK70:

ayy insallahhhh olursunnn...dilviincimm...:))) son senen mi staj yaptigina gore...
ben sadece ihlamuru severim... bitki cayiyla aram yok ama dedigim gibi sabah mutlaka iciyorum yesil cay sırf kilo vermek icin katlaniyom:KK1: ama alistim artik...

:KK53::KK53::KK53::KK53: ya okadar alerjın oluyo niye yedin kızzzz ....
valla çoook geçmiş olsunnnn:KK43:(((( bıdaha sakın yeme:KK45: alerjı basıt gibi algılana bilir ama ya başka bişeylerle tüketilince daha kötü olsaydı sakın sakın...
dikkat et dilviincimmm..
fatiha mı valla okumam :KK1: bile bile gitti derim yersen öle bidaha... şaka bi yana Allah korusunnnn AMİNNN

valla en güzel yıllar öğrencilik yıllarııı... hiç sürünüyorum deme... Kıymetini billl :KK24::KK24:
kızımın adı ela deniz .))):KK16: 14 aylıkk şuan

dilviin çok geçmiş olsun yaa bende bayılırım yumurtaya sabah akşam olsa yerim yani çok seviyorum her halini :))

oyyy yerim ben onu yaa deniz adına bayılırım kız çocuklarınada bayılırım seninki çifte kavrulmuş lokum gibi oldu :)))

betacim esinin durumlar nasil degistimi yeri... merak ettim...umarim daha iyidir

beklemedeyiz genel müdürün uygun olup çağırmasını bekliyoruz inş hayırlısı olur çok sert biridir herkes hem pozisyonundan dolayı hemde mizacından dolayı çok çekinir kendisinden

ayy insallahhhh olursunnn...dilviincimm...:))) son senen mi staj yaptigina gore...
ben sadece ihlamuru severim... bitki cayiyla aram yok ama dedigim gibi sabah mutlaka iciyorum yesil cay sırf kilo vermek icin katlaniyom:KK1: ama alistim artik...
annem kendine bana ve babama geceler mutlaka yapar yeşil cay ya içilecek ya içilecek :KK70:
evet son senem fakat ben diğer konulardada uzman olmak istiyorum hem daha yaşım küçük hemde baba evindeyken ders çalışıyorum bi kaç sene daha katlanırım daha iyi yerlere gelirim yani daha bi kaç senem daha var :KK70:
annem bize şu aktarlada satılanlardan yapar kiloluklardan güvendiğimiz yerden alırız daha faydalı der annem aklında bulunsun hemde melisa koyar biraz uykuyu ve sinir sistemini düzenler funda ve biberiye çayıda yag yakar imişşş

kızlarr ben bu hafta kilo veremicem galiba artıdayım bi türlü eksiye geçemedim :KK43:(((

Eki Görüntüle 1047229

bu hareketi yaparım ebrucum
altaki kol sabitt...yukardaki kolu başının üstünden aşırıp çekip bırakıyosun kolların alt kızmı çalısıyo tamda sarkan kısmı:KK52::KK76:
Eki Görüntüle 1047230
bu duruşta( tam resim bulamadım sadece duruş) lastigi aynı bu sekilde düz yere koy ... lasıgı orta kısmını her iki dizlerimin altına koyuyorum uçlar sag ve sola geliyor.. sonra dabıl kaldırır gibi uçlarından yukarıya çekip bırakıyorum ben sag ve sol kol ayrı zamanlarda yapıyorum ikisini aynı anda değil ...

Eki Görüntüle 1047231
bu hareketi yaparım

Eki Görüntüle 1047243

bide yarım şınav çekerim hem kol hem göğüs için aslında ben göğüz için daha çok yapıyorum ama kollar çok zorlanıyo en fazla 15 yapıyom hammıyım neee:KK1:
cok tesekkur ederim elacim cok güzel ve aydınlatıcı oldu.

sabah 7:30
5 yulaflı bisküvi
1 tane neskahve kızlar ben kahveyi artık azcık neskafe gold biraz 50 gram kadar soğuk süt geri kalanınada sıcak su koyuyorum 1 tane esmer küp şekerle yapıyorum daha azıcık oluyo kalorisi aklınızda bulunsun bende içemezdim öyle sıcak sütle falan ama soguk sütle iyi oluyo

öğlen 14.00
1 dilim helva
1 porsiyon mercimekli bulgur pilavı
yogurt
yesillik
4 lokma ekmek

şimdi cayla birlikte 3-4 tane hanım eli
çayım bitsin 1 tane kornet yicem 145 kalori meyveli

ve günü kapatırım :)
çok yemişim gibi hissediyorum :KK1::KK1:

ebrucumm bisey degil gulegulekullan hareketleri:KK1: bol bol yag yaksin incecik ol hemiii:)))

btacimm yapma bole ya zaten dikkat ediyorssin dimi kacamak yok dimi ?yoksa tartiya bakma sen bir bakmissin dusmus sen istikrarini koru lutfennnnnnnnnnnnn moral bozmaaa:KK43:(

dilviincim fistik afiyet olsun :KK66:))

renitsaaaa guzel anne adayim benimmm bebek nasil kalp atisini duydunmu? kac haftalik bilgi ver acik hele kis:KK66:)) sen nasilsinnnnn???

Son düzenleme:
toplam 170 mekik cektim.. 150 ic bacak oldu... biraz yarim sinav..15 dk bacak hareketleri yaptimm.... aksamada yapicam... bakalim...

ton baligi aldim light olandan.. hic denemedim daha once hep normal yedim aksama ton balikli salata yapicamm... :KK9:

Aaaaaa Renitsa hamile mi kaçırmışım çoookk tebrik ederim canım önümüzdeki yıl darısı başıma artık :)

İnşallah tatlım bakalım daha yeniyiz diyoruz önümüzdeki yıl düşünüoruz Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin o duyguyu

X