- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #1.101
O zaman ben en iyisi yarından itibaren tartı gününe kadar şöyle bir menü yapayım:
Sabah: 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kepek ekmeği (180 kalori)
Ara: 1 elma/1 portakal (70 kalori)
Öğlen: 1 dolma (100 kalori) 1 kase yoğurt (140 kalori)
Ara: 2 kuru kayısı 3 badem (70 kalori)
Akşam: Yağsız bol salata (50 kalori)
Böylece hem günde sadece 1 dolma yemiş olurum ama yanında yoğurt olduğu için doyarım. Hem de az kalori almış olurum cumaya kadar kaçamağımı telafi ederim
kızzlarr mutlu oldum ortalama 4 cm incelmişim ayın 13 nden beri özellikle baldırlarım tam 4 cm incelmiş spora devam bugün hiç halim yok ama akşama gaza getirirsem kendimi yapcam :)))
elaprensess cim kendi bilgisayarım yok o nedenle çok sık giremiyorum 2.ve 3.hafta kiloma 52.5 olarak kaydedebilirsin..bir kilo aldım hiç dikkat etmiyorum o yüzden,şimdi tekrardan dikkat etmeye başlıyorum gelsin 50 kilo ve güzel kıyafetleryediklerim dikkat etmesem de egzersizlerimi aksatmadım o nedenle incelmemde sıkıntı olmadı
sabah 250 kalorilik bir kahvaltı yapmıştım
145 kalorilik meyveli dondurma
akşam yemeğim 16.00
2 yumurta sucuklu
2 ince dilim tahıllı ekmek
2 peynir 3 zeytin
biraz helva
yumurtaya alerjim oldugu için şuan felaket durumdayım ama analı-kızlı epeyden beri başbaşa kalmıyoduk iyi oldu
ama bende kılık kalmadı dudak botokslu gibi 3-4 katı abartısız bide benim dudaklar ince kaşıntıdan ölüyorum
sagol prensesimmgecmis olsunnnn dilviin...dikkat et kendine
ayy gecmis olsun dilviincimmmkızlar 6 tane yulaflı bisküvi yiyorum kakaolu kutu sütle alerji çok kötü yaptı en sonunda gitti midedekiler rahatladım 3 saatir yatıyorum bende bunları yedikten sonra enerjim olursa hareket yaparım yarm saat
sizin gününü nasıldıı
kızzlarr mutlu oldum ortalama 4 cm incelmişim ayın 13 nden beri özellikle baldırlarım tam 4 cm incelmiş spora devam bugün hiç halim yok ama akşama gaza getirirsem kendimi yapcam :)))
bacak icin hangi hareketleri yapıyorsun?ben de bacak ve kollarımin incelmesini istiyorum.kol icin hareket yapan arkadaslar yazabilir mi?
bacak icin hangi hareketleri yapıyorsun?ben de bacak ve kollarımin incelmesini istiyorum.kol icin hareket yapan arkadaslar yazabilir mi?
gunaydin kizlarr
gunaydinn ebrucum
kol icin plates lastigi kullaniyorum ben... sende varsa bir kac hareket soylerimmmm:)))
sen hem annesi hemde çıtır bi hatun benayy gecmis olsun dilviincimmm((
sen huyunu biliyorsun da neden yiyosun yumurtalari
bence daha dikkatli ol.. neyse gecmis... rahatlamissin... tekrar gecmis olsun.. bende kizimla ugrasiyom yatmadi bu saate kadar simdide salliyorum..tek elimlede yazi yaziyorum..cok yoruldum bugun... kizim uyursa biraz mekik bikactanede bacak hareketi yapip yatarimm....
evet elacim bende kullaniyorum 2.kademe.cok memmun olurum benim kollarim hep kalındi gercekten incelir mi acaba
sen hem annesi hemde çıtır bi hatun ben
öğrenciyim ve sürünüyorum
maşallah sanaaa
yumurta konusuna gelince dün vucudum şoka girmiş yaşamam mucizeymiş doktora gidememiştim halim yoktu arkadasıma sordum bi ton azar yedim tabiaklınızda olsun ölürsem bi fatiha okuyuverin
insana yasaklar gayet tatlı geliyo be ablacan
kızının adı nee kaç yaşındaa
adında o yüzden elaprenses anladımya okadar alerjın oluyo niye yedin kızzzz ....
valla çoook geçmiş olsunnnn(((( bıdaha sakın yeme alerjı basıt gibi algılana bilir ama ya başka bişeylerle tüketilince daha kötü olsaydı sakın sakın...
dikkat et dilviincimmm..
fatiha mı valla okumambile bile gitti derim yersen öle bidaha... şaka bi yana Allah korusunnnn AMİNNN
valla en güzel yıllar öğrencilik yıllarııı... hiç sürünüyorum deme... Kıymetini billl
kızımın adı ela deniz .)))14 aylıkk şuan