hedef 50 kilo olmak.. :)))

telafi edecegine eminimmm... benn...

kızzlarr mutlu oldum ortalama 4 cm incelmişim ayın 13 nden beri özellikle baldırlarım tam 4 cm incelmiş spora devam bugün hiç halim yok ama akşama gaza getirirsem kendimi yapcam :)))

elaprensess cim kendi bilgisayarım yok o nedenle çok sık giremiyorum 2.ve 3.hafta kiloma 52.5 olarak kaydedebilirsin..bir kilo aldım hiç dikkat etmiyorum o yüzden,şimdi tekrardan dikkat etmeye başlıyorum gelsin 50 kilo ve güzel kıyafetler yediklerim dikkat etmesem de egzersizlerimi aksatmadım o nedenle incelmemde sıkıntı olmadı

sabah 250 kalorilik bir kahvaltı yapmıştım
145 kalorilik meyveli dondurma
akşam yemeğim 16.00
2 yumurta sucuklu
2 ince dilim tahıllı ekmek
2 peynir 3 zeytin
biraz helva

yumurtaya alerjim oldugu için şuan felaket durumdayım ama analı-kızlı epeyden beri başbaşa kalmıyoduk iyi oldu
ama bende kılık kalmadı dudak botokslu gibi 3-4 katı abartısız bide benim dudaklar ince kaşıntıdan ölüyorum

tamam kayderin simdi pc acik degil birazdan kaydederimm...) canimm

gecmis olsunnnn dilviin...dikkat et kendine

kızlar 6 tane yulaflı bisküvi yiyorum kakaolu kutu sütle alerji çok kötü yaptı en sonunda gitti midedekiler rahatladım 3 saatir yatıyorum bende bunları yedikten sonra enerjim olursa hareket yaparım yarm saat
sizin gününü nasıldıı

ayy gecmis olsun dilviincimmm ((
sen huyunu biliyorsun da neden yiyosun yumurtalari
bence daha dikkatli ol.. neyse gecmis... rahatlamissin... tekrar gecmis olsun.. bende kizimla ugrasiyom yatmadi bu saate kadar simdide salliyorum..tek elimlede yazi yaziyorum.. cok yoruldum bugun... kizim uyursa biraz mekik bikactanede bacak hareketi yapip yatarimm....

Son düzenleme:
kızzlarr mutlu oldum ortalama 4 cm incelmişim ayın 13 nden beri özellikle baldırlarım tam 4 cm incelmiş spora devam bugün hiç halim yok ama akşama gaza getirirsem kendimi yapcam :)))

bacak icin hangi hareketleri yapıyorsun?ben de bacak ve kollarımin incelmesini istiyorum.kol icin hareket yapan arkadaslar yazabilir mi?

sen hem annesi hemde çıtır bi hatun ben
öğrenciyim ve sürünüyorum
maşallah sanaaa
yumurta konusuna gelince dün vucudum şoka girmiş yaşamam mucizeymiş doktora gidememiştim halim yoktu arkadasıma sordum bi ton azar yedim tabi aklınızda olsun ölürsem bi fatiha okuyuverin
insana yasaklar gayet tatlı geliyo be ablacan
kızının adı nee kaç yaşındaa

evet elacim bende kullaniyorum 2.kademe.cok memmun olurum benim kollarim hep kalındi gercekten incelir mi acaba

bu hareketi yaparım ebrucum
altaki kol sabitt...yukardaki kolu başının üstünden aşırıp çekip bırakıyosun kolların alt kızmı çalısıyo tamda sarkan kısmı

bu duruşta( tam resim bulamadım sadece duruş) lastigi aynı bu sekilde düz yere koy ... lasıgı orta kısmını her iki dizlerimin altına koyuyorum uçlar sag ve sola geliyor.. sonra dabıl kaldırır gibi uçlarından yukarıya çekip bırakıyorum ben sag ve sol kol ayrı zamanlarda yapıyorum ikisini aynı anda değil ...

bu hareketi yaparım

bide yarım şınav çekerim hem kol hem göğüs için aslında ben göğüz için daha çok yapıyorum ama kollar çok zorlanıyo en fazla 15 yapıyom hammıyım neee

ya okadar alerjın oluyo niye yedin kızzzz ....
valla çoook geçmiş olsunnnn(((( bıdaha sakın yeme alerjı basıt gibi algılana bilir ama ya başka bişeylerle tüketilince daha kötü olsaydı sakın sakın...
dikkat et dilviincimmm..
fatiha mı valla okumam bile bile gitti derim yersen öle bidaha... şaka bi yana Allah korusunnnn AMİNNN

valla en güzel yıllar öğrencilik yıllarııı... hiç sürünüyorum deme... Kıymetini billl
kızımın adı ela deniz .))) 14 aylıkk şuan

Son düzenleme:
adında o yüzden elaprenses anladım
yok bi daha yumurtanın ysini agzıma almam anne bu eve yumurta alınmıycak diye cıkıstım kızım bizim sucumuz ne diyo
oyy tam sevilcek zamanları minnagınnn
öğrenci olmayı bende cok seviyorum ama derslerden vakit kalmıyo bi (yandan da asistan olunca) egzersize ev işine o yönü kötü deyse en güzel meslek öğrencilik
abla ben bitki çayı falan mı içsem sürekli bitki çayı içenler incecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…