- 14 Mayıs 2012
- 3.309
- 2.937
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.841
kizmiyom fistikimm cok merak ettim yalnizcaEloşum ben bu hafta gene şehir dışındayım. Gittiğim yerde tartı yok malesef.Öbür haftanın bildirimini bugünden yapsam olur mu?
Sabah tartıldım 57.9 çıktım....
evet katiliyorum bu konuda surekli diyet motobolizmayi bozuyo ve tekrar yefikce kilo aliyor insan... bu surec boyle devam ediyor... fatkindaligimi hedefime ulasinca kazanirim insallah... yasam tarzi olusturdum sayilir... kotu cogu aliskanliklarimdan uzagim uzun zamandir.. kolalar beyaz ekmek seker vs.. bir bakayim paylasima..Selam kızlar ..zayıflamada son söz diye bi kitap ı fark ettim geçenlerde ve okumaya başladım,diyet yok yasak yok,farkındalık kazandıran bi kitaba benziyo..motivasyon dinletileri de var iki üç gündür dinliyorum..isteyen olursa yollayabilirim..her diyet kilo aldırır diiyor ve doğru bence diyeti bırakınca kilolar fazlasıyla geri geliyor
tanıtımı burda
http://zayiflamada-sonsoz.com/
Amin ALLAH razı olsun canım benimmmmkizmiyom fistikimm cok merak ettim yalnizcaayyy baban begen mis cok sukur hadi Rabbim tamamini da nasip etsin insallahh..Aminnn..
vaww 57 yi gormusunnnnyuuhuuu istemede fistik gibi olursun.. nisandada afet
Aynen canım bence senin farkındalığın oluştu yaşam şeklin değişti bunu sağlayabilmek önemli zatenevet katiliyorum bu konuda surekli diyet motobolizmayi bozuyo ve tekrar yefikce kilo aliyor insan... bu surec boyle devam ediyor... fatkindaligimi hedefime ulasinca kazanirim insallah... yasam tarzi olusturdum sayilir... kotu cogu aliskanliklarimdan uzagim uzun zamandir.. kolalar beyaz ekmek seker vs.. bir bakayim paylasima..
İsteme olmadı cnım sadece aşkım geldi ailemle tanışmaya... Babam isteme öncesi tanımak istedi.
ALLAH razı olsun canım...Hayırlı olsun canım ben de çok sevindim
Kızlar bugün yediklerim:
Sabah: 1 kaşık gojiberry, 1 kase yoğurt
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 tane peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Salça soslu tavuk
Pes etmek yok.. sakinn... kilo veremiyorum diye sakin abur cubura dayanma. Gecenlerde bende öyleydim. Veremiyom diye üzülüyordum. Adet dönemi oldugu icin veremiyorsun, atlat bi bak kilolar nasil gitcek. Zayifladigini düsün, güzel kiyafetler aldigini düsün.icinde ne kadar güzel duracagina düsün.nasılsınız kızlar benim regl devam.. malesef kilo artışım varyıldım yeminlen neyse kaçamak yok.. herşey yolunda umarım gider... siz napıyorsunuz hata sonu baklaım... ben evdeyim belki akşam ustu çıkarım hava çok yagmurlu burda
Sakın cnım pes etmek yoknasılsınız kızlar benim regl devam.. malesef kilo artışım varyıldım yeminlen neyse kaçamak yok.. herşey yolunda umarım gider... siz napıyorsunuz hata sonu baklaım... ben evdeyim belki akşam ustu çıkarım hava çok yagmurlu burda
yok pes etmedim betulum ama biraz dun aksam gec saatte yedim 10 gibi...Sakın cnım pes etmek yok
Bende şehir dışındayım ankarada. Misafirlikteyim burada. Dikkat ediyorum. Az yiyorum. Bende yengem çalıştığından evde yok. Ders çalışıyorum. Değişiklik yok yani bende.
Süpersin Elamyok pes etmedim betulum ama biraz dun aksam gec saatte yedim 10 gibi...
bugun tartida hala artiyimama yinede umutsuz degilim bazen reglimde 1/1,5 aliyodum bu sefer fazla degil...
bu sabah kahvalti etmedim ogle yemeginde 1 yufkaya yagsiz peynirli gozleme yedim yanindada yesil cay...
esime ispanakli yagli yaptim kendimde sadrce beyaz peynir ve teflon tavada... yarin tarti gunu bakalim dusecekmi??
yok pes etmedim betulum ama biraz dun aksam gec saatte yedim 10 gibi...
bugun tartida hala artiyimama yinede umutsuz degilim bazen reglimde 1/1,5 aliyodum bu sefer fazla degil...
bu sabah kahvalti etmedim ogle yemeginde 1 yufkaya yagsiz peynirli gozleme yedim yanindada yesil cay...
esime ispanakli yagli yaptim kendimde sadrce beyaz peynir ve teflon tavada... yarin tarti gunu bakalim dusecekmi??
Kızlar misafirlikteyim. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Ama spor yapamıyorum. 2 gündür sadece günde 1 set , 25 adet yarım mekik çekebiliyorum
Canım aynen çok zor oluyor ama kendimi frenliyorum. Hayır yemeyeceğim demeyi biliyorum. Yediremiyorlar kalorili şeyleri... Dün meyveyi zor yedirdiler o da kilo yapma diye yedim. Ama geç saatte yedim. Bir şey olmaz diye düşünüyorum ama...Betülcüm bu bile hiç yoktan iyidir, yediklerine dikkat ettiğin için de tebrikler, misafirlikte zor oluyor normalde :)
Canlarım bugün yediklerim:
Sabah: 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: Dukan usulü şekersiz puding
Akşam: DukanBurger
Bulduğum bu tarifler sayesinde hem haftasonu midem bayram etti (hamburgerimi de yedim tatlımı da) hem de diyetimin dışına çıkmamış oldum çok mutluyumBakalım yarın tartıda neler olacak çok heyecanlıyım...
Canım aynen çok zor oluyor ama kendimi frenliyorum. Hayır yemeyeceğim demeyi biliyorum. Yediremiyorlar kalorili şeyleri... Dün meyveyi zor yedirdiler o da kilo yapma diye yedim. Ama geç saatte yedim. Bir şey olmaz diye düşünüyorum ama...
Sende süpersin canım. Tarifler süper.
Bu arada sevgilim bana diyor ki aşkım iyice zayıfladın. Çok iyi gidiyorsun dedi. ALLAH razı olsun o da bana çok destek...
Yani canım. Destek heleki sevdiğinden çok önemli. Zaten diyet yapan bizler söz konusu kilo olunca bazen gereğinden fazla hassas oluyoruz...Onun destek olması çok iyi. Ben geçen sene diyet yapıyorken erkek arkadaşım (şimdi ayrıldık) bana hiç destek olmuyordu. Beraber dışarı çıktığımızda sinirleniyordu ben diyet şeyler yeyince. Destek olmadığı gibi köstek olduğu için onun yanında diyet yapmak benim için çok zor oluyordu, sürekli laf ediyordu filan. Kendisi zayıftı ve ne yese kilo almıyordu, e herkesin metabolizması o kadar hızlı olacak değil ya, allah allah