- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.861
günaydınnn fıstıkımmmKızlar günaydın
Utanarak kilo bildiriminde bulunuyorum
58.0
Noldu bana ya kendimi toparlayamıyorum. Regl dönemindeyim tatlı krizlerim çok fazla
Çokmoralimbozuk
Gecen hafta bende öyleydim.. veremiyordum.karnim sürekli acti.. regl dönemi bitti cok dikkat ettim. Salatalik havuc elma ye. Karnin aciktiginda.Kızlar günaydın
Utanarak kilo bildiriminde bulunuyorum
58.0
Noldu bana ya kendimi toparlayamıyorum. Regl dönemindeyim tatlı krizlerim çok fazla
Çokmoralimbozuk
Sen verirsin! Haftaya kadar dkkat et. 58kusur cikarsin. Pes etmek yokkgünaydın cinganlarr
napıyorsunuzzzzz..... bakemmmm
kilo bildirimimm:
gecen hafta:59.6
bu hafta:59.7
100 gr artış var
regl yim ama bugun yarın biter... dun 60 tım bugun 300 gitmiş yavaş yavaş regli şişliğim gidiyo
Kizlarr cokk mutluyum :) :) :)
Kilo bildirim: 55.9
Gecen hafta: 57.6
bu hafta yedigimi ictigimi dikkat ederek cok güzel kilo verdim.. cok mutluyum. Uzun yillardir bu kiloyu görmemistim.. insallah 50yide görürüm :)
Kılaaar bugün tartıldım inanamadım ya 51,4 çıktım tam 1 kilo vermişim
hosgeldinnn katilirsan bizde seviniriz:)kizlar mrb
araniza katilmak istiyorum?
esra cok iyiyi ya.. masallahhhh masallahhh valla ilk defa bu kadar kilo veriyorsun kac aydir kasi totonu kissKılaaar bugün tartıldım inanamadım ya 51,4 çıktım tam 1 kilo vermişim
esra cok iyiyi ya.. masallahhhh masallahhh valla ilk defa bu kadar kilo veriyorsun kac aydir kasi totonu kiss))
Ablacım sorma yaa, ben hiçbir zaman haftada 1 kilo vermedim, yani şoktayım. Tartı mı bozuldu acaba demeden edemiyorum ama 10 kez çıktım indimAy eğer doğruysa bu bana nasıl bir moral oldu anlatamam yaaa artık tam gaz devam
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 adet peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt
evet ya buraya başladıgından beri böle arka arkaya bu kadar kilo gitmemişti.. neyse ben dilimi ısırıyorum sende totişini kaşııegzersizde ekle ufaktan ama sınav dönemindesin galiba...
valla bende senin bu guzel azmin beni gaza getiriyoEvet canım ya maalesef bu sene 2 haftada bir sınavım var yani hep sınav dönemi... Ama okula her gün yürüyerek gidip geliyorum hareket olsun diye, kampüs dolmuşlarına binmiyorum. O da 15-20 dakika filan sürüyor tempolu yürüyorum. Bir de öğle aram uzunsa yemeğe eve gelmeye çalışıyorum. Ne yapalım bu sene de sporum bu olsun.
Ama bu kilo sayende ablacım ya, burası olmasa bu kadar kararlı olamam biliyorsun... Bir de kaç haftadır direniyordu... Ben de kaçamak yapmamaya direniyordum. Mükafatını aldım şükür. Yaşasın DUKAN