- 28 Eylül 2010
- 1.253
- 292
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.821
nasilsin betulcum iyi bari kilo almamissin massallahhh sanasinavinin sonucu belli oldumu fistikim???
2 kilo cok iyi ya esra valla super gidiyorsun.. cok sevindim ya:). regl niye olmadi acaba?? offf insallah sebepsizdir .. yarin sonucu haber et... merak ederimm...
bende az once regli oldum benim bu hafta vermem zor gibi
Canım 20 gr almışım almaz olur muyum? Neyse buna şükür. Sına sonucum daha açıklanmadı ne kpss ne banka sınavı. hayırlısı olursa ne ala olmazsa pekala.
Elacım bana dua et yarın aşkım ailemle tanışmaya gelecek nasipse. Evlenme kararımızı babama söyledim tanışmak istedi. ALLAH büyük. Çok heyecanlıyım çokkkkk...
Amin sağol EsracımAyy ailenle tanışacak çok heyecanlııııİnşallah iyi gider canımm
Canım 200 gr almışım almaz olur muyum? Neyse buna şükür. Sınav sonucum daha açıklanmadı ne kpss ne banka sınavı. hayırlısı olursa ne ala olmazsa pekala.
Elacım bana dua et yarın aşkım ailemle tanışmaya gelecek nasipse. Evlenme kararımızı babama söyledim tanışmak istedi. ALLAH büyük. Çok heyecanlıyım çokkkkk...
Hayırlısı cnım. Ay uyuyamıyorum
ayyyy nalla bende heycan yaptım şimdi hadi hayırlısı olur inşallahh Allah tamamına erdirsinnn Aminnnnn............
sınavlarını inşallah olur yaa evlilik oncesiii olursa çok iyi olurr
ayyy bende seni merak ediyordummm... hic bir ilac kilo yapmaz biliyorum tabi hormanal ilaclari bilmem sen uzmansin bu konuda... sen daha iyi bilirsin.. olsa olsa istah acar onuda konturol edersin diye dusunuyorummm....Hormon sonuçlarım geldi kızlar... Her şey normal gibi görünüyor maalesef, sonuç olarak 4 aylık adet olmamamın sebebini bulamıyoruz. Hormon tedavisi başlıyoruz bu sebeple. İlaçta da yan etkilerde şunlar yazıyor: Ödem, kilo artışı, iştah artışı... Bu benim çok moralimi bozdu tam da iyi gidiyorken... Umarım bunlar herkeste görünen yan etkiler değildir.
ayy esra caresiz kaldim niye regl olmuyosun kisana aktar diycem ama (hem adet icin hem odem)bu sefet ilacta kullanacakmissin beraber nadil olur bilmemm pufffff ( ayyy bilemedim sen bir ilaclara basla hele
Ay naptin canim meraktayizCanım 200 gr almışım almaz olur muyum? Neyse buna şükür. Sınav sonucum daha açıklanmadı ne kpss ne banka sınavı. hayırlısı olursa ne ala olmazsa pekala.
Canımmmm çok şükür çok güzel geçti . Hep beraber yemek yedik , sonra çaylarımızı içtik. ALLAH'ıma şükürler olsun...Ay naptin canim meraktayiz
eee isteme oldumu yoksa sadece tanismami ???Canımmmm çok şükür çok güzel geçti . Hep beraber yemek yedik , sonra çaylarımızı içtik. ALLAH'ıma şükürler olsun...
İsteme olmadı cnım sadece aşkım geldi ailemle tanışmaya... Babam isteme öncesi tanımak istedi.eee isteme oldumu yoksa sadece tanismami ???
nasil begendimi baban ??? isteme ne zamannn olacak kiz catlatisin adamiİsteme olmadı cnım sadece aşkım geldi ailemle tanışmaya... Babam isteme öncesi tanımak istedi.
Ay cok sevindim senin adinaCanımmmm çok şükür çok güzel geçti . Hep beraber yemek yedik , sonra çaylarımızı içtik. ALLAH'ıma şükürler olsun...
Aminnnn ALLAH razı olsun canımmmm çok ama çok teşekkür ederimmmmAy cok sevindim senin adina
Hersey gönlünce olur ins
Rabbim hakkinda hayirlisini versin
Elammm babam beğendi şükür ALLAH'a...
nasil begendimi baban ??? isteme ne zamannn olacak kiz catlatisin adamiporcuk porcuk yaziyon