hedef 50 kilo olmak.. :)))

Tamam canım benim, mutlaka söylerim sonucu.

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 1 kase yoğurt
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 tane peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Protein salatası (ton balığı, haşlanmış yumurta, yoğurt, bol baharat)

Ayy ailenle tanışacak çok heyecanlıııı İnşallah iyi gider canımm

ayyyy nalla bende heycan yaptım şimdi hadi hayırlısı olur inşallahh Allah tamamına erdirsinnn Aminnnnn............
sınavlarını inşallah olur yaa evlilik oncesiii olursa çok iyi olurr

ayyyy nalla bende heycan yaptım şimdi hadi hayırlısı olur inşallahh Allah tamamına erdirsinnn Aminnnnn............
sınavlarını inşallah olur yaa evlilik oncesiii olursa çok iyi olurr
Hayırlısı cnım. Ay uyuyamıyorum

Daha Kpss açıklanmadan Alan sınavına çalışmaya başladım canım... Hayırlısı ise kaymakamlık ve hakimlik sınavına hazırlanıyorum. Bu sene geçen seneden daha enerjik olmam lazımmmm inşaALLAH

Hormon sonuçlarım geldi kızlar... Her şey normal gibi görünüyor maalesef, sonuç olarak 4 aylık adet olmamamın sebebini bulamıyoruz. Hormon tedavisi başlıyoruz bu sebeple. İlaçta da yan etkilerde şunlar yazıyor: Ödem, kilo artışı, iştah artışı... Bu benim çok moralimi bozdu tam da iyi gidiyorken... Umarım bunlar herkeste görünen yan etkiler değildir.

selam kizlar bugun hic giremedim.. dun gece hic uyumadim kizim uyumadi bir turlu salla salla sabaha kadar esimde nobetciydi.. evde yoktu... butun gece ben ugrastim.... artik sabah 5 te tamamen kalkti oglen 11 e kadar da bir daha uyumadi.. cok yorucuydu oglen kizim yatinca bende yattim 3 saat uyumusuzz.. anca kendime grldim... neyse
sabah esim eve gelirken pohca simit borek getirmis .. birde bana moral olsun diye bir suru kalpli cikolata ama cikolatalari yemedim tabi duruyo hala aferin bana... sabah bir pohca bir kucuk borek birz peynir ve sekersiz cay.. ogleden sonrada bir simit yedim uyaninca cok hamur isi oldu bugun neyse bugun baskada birsey yemedimm.. yemegimde yok belki ufak bir kahvalti yapariz..

bu arada esra sonucunu metak ediyorum vee betulll ne yaptin acaba hazirlik felan ne alemdedir

ayyy bende seni merak ediyordummm... hic bir ilac kilo yapmaz biliyorum tabi hormanal ilaclari bilmem sen uzmansin bu konuda... sen daha iyi bilirsin.. olsa olsa istah acar onuda konturol edersin diye dusunuyorummm....
insallah herkezde gorulen birsey degildir ama sagligin cok onemli.. kilo kismini dusunme...

ayy esra caresiz kaldim niye regl olmuyosun ki sana aktar diycem ama (hem adet icin hem odem)bu sefet ilacta kullanacakmissin beraber nadil olur bilmemm pufffff( ayyy bilemedim sen bir ilaclara basla hele

ayy esra caresiz kaldim niye regl olmuyosun ki sana aktar diycem ama (hem adet icin hem odem)bu sefet ilacta kullanacakmissin beraber nadil olur bilmemm pufffff( ayyy bilemedim sen bir ilaclara basla hele

Canım ablam, bu geçtiğimiz süre içerisinde tadı iğrenç olan bir sürü yöntem de denedim. Soğan kürü denedim, civanperçemi otu denedim vs vs... Ama onlar da işe yaramadı. Hatta hatırlıyorsan hocam başka bir hormon ilacı vermişti bundan tam 1 ay önceydi. O bile işe yaramadı. Şimdi bu ilaç kesin yaptırıyormuş, "daha önce ağır hormon içerdiğinden bunu vermedim onu verdim ama o işe yaramadıysa mecbur bunu kullanacağız" dedi hocam. Bakalım neler olacak Endişen için saol canım benim...

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği
Öğlen: Yulaf kepeğinden havuçlu muffin
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Kabak yemeği, cacık

Ay naptin canim meraktayiz

Selam kızlar ..zayıflamada son söz diye bi kitap ı fark ettim geçenlerde ve okumaya başladım,diyet yok yasak yok,farkındalık kazandıran bi kitaba benziyo..motivasyon dinletileri de var iki üç gündür dinliyorum..isteyen olursa yollayabilirim..her diyet kilo aldırır diiyor ve doğru bence diyeti bırakınca kilolar fazlasıyla geri geliyor
tanıtımı burda
http://zayiflamada-sonsoz.com/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…