-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.801
Oooo senin 50ye cok az kalmiss... tebriklerr..Tartıldım kızlar kilom 52,4 :)
Dukana baslayali 12 gun oldu, 54 ile başlamıştım, arada bayram kaçamağı olmasına rağmen 1,5 kilodan biraz fazla gitmiş çok mutluyum :)
Tebrikler canimTartıldım kızlar kilom 52,4 :)
Dukana baslayali 12 gun oldu, 54 ile başlamıştım, arada bayram kaçamağı olmasına rağmen 1,5 kilodan biraz fazla gitmiş çok mutluyum :)
Oooo senin 50ye cok az kalmiss... tebriklerr..
Tebrikler canim
Tartıldım kızlar kilom 52,4 :)
Aynen ablacım inşallah böyle devam ederwoww süper bu esra o zaman tam senlik dukan amcaa
52 kiloya kadar düsmüsün. 47-48i hayli hayli yaparsin. :)Teşekkür ederim canlarım. Melekcim benim hedefim 50 değil ama 47-48. O yüzden daha yolum var sizin kadar
az kilo cok zorluyo insani ya ben simdiden zorlaniyorum.. ki hala kilomun bir gozu 60 bakarken52 kiloya kadar düsmüsün. 47-48i hayli hayli yaparsin. :)
Üzülme canım ya sen sabırla devam et öyle yada böyle gidecekmerhaba kızlar,
herkes tam gaz gidiyor maaşallah.hergün okuyorum ama yazamıyorum buraya.kızlar ya ben kilo veremiyorum,ne yapacağımı şaşırdım valla.bayramda almıştım 1 haftadır baya sıkıyorum neyseki verdim. günde 1 tahıl falan alıyorum,akşam yemeği yememeye çalışıyorum ama yok arkadaş gitmiyor, gitsede en ufak bir kaçamakta hop geliyor ve ben hep yerimde sayıyorum.bu sabah 57.2 idim...hey gidi günler bir ara 54 ten memnun değilken bakın halime
Selam fıstıkSelam kizlar ben de dikkat ediyorum .:)
selam fıstıklarbugun nasılsınız bakalım.. ben bayramda aldıgım kiloların bir kısmını verdim ama son bir kilo kaldı
sabah 50 mekik birazda bacak hareketi yaptımmbugun daha sıkıcam birazdaha egzersiz yaparsam çok iyi olacak pazartesiye o bir kiloyuda atmak istiyorum..
siz napıyorsunuz bakalımmben şimdi kahve içiyorummm
Kızlarrrr nasılsınız? Bayramdan beri doğru düzgün bildirim yapamadım size. şehir dışında misafirlikteydim. Tartı yoktu malesef. Pazartesi günleri değilde diğer günlerde tartılıp aklımda tutmuştum. Bayram haftası 200 gr almışım malesef. Ama 100 gr mını bugün verdim.
Kilo bildirimim.
Bayram haftası 58.3
Bu hafta 58.2...
2 kilo cok iyi ya esra valla super gidiyorsun.. cok sevindim ya:). regl niye olmadi acaba?? offf insallah sebepsizdir .. yarin sonucu haber et... merak ederimm...Afiyet olsun ablacımmm. Bugün benim kendi tartı günümdü, 52,1 çıktım çok mutlu oldum. 2 haftada tam 2 kilo gitmiş oldu dukanla. Bundan sonra haftada 500 gitse bana yeter :) Bu arada bugün tekrar kadındoğum hocamın yanına gittim çünkü bana verdiği ilaç maalesef işe yaramadı ve tam 4 aydır adet olamıyorum. Tekrar ultrason baktık temiz, hormon da verdim bakalım yarın sonucunu alacağım...
Canım 200 gr almışım almaz olur muyum? Neyse buna şükür. Sınav sonucum daha açıklanmadı ne kpss ne banka sınavı. hayırlısı olursa ne ala olmazsa pekala.nasilsin betulcum iyi bari kilo almamissin massallahhh sanasinavinin sonucu belli oldumu fistikim???
2 kilo cok iyi ya esra valla super gidiyorsun.. cok sevindim ya:). regl niye olmadi acaba?? offf insallah sebepsizdir .. yarin sonucu haber et... merak ederimm...
bende az once regli oldum benim bu hafta vermem zor gibi