hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kızlar günaydın
Utanarak kilo bildiriminde bulunuyorum
58.0 :mad::mad:
Noldu bana ya kendimi toparlayamıyorum. Regl dönemindeyim tatlı krizlerim çok fazla
Çokmoralimbozuk:cry:
günaydınnn fıstıkımmm:KK24::KK3:
sakın moralini bozmaaaa.... :stop:şöle bir sirkelen ve ben bu kırızleri atlatacagım dee.......:KK58: motive et acık kendini koy verme lütfenn... :KK11:incir tarcına batır ye... yada süt iç tarcınlı...

günaydın cinganlarr:KK25:
napıyorsunuzzzzz..... bakemmmm:cool:
kilo bildirimimm:
gecen hafta:59.6
bu hafta:59.7
100 gr artış var
regl yim ama bugun yarın biter... dun 60 tım bugun 300 gitmiş yavaş yavaş regli şişliğim gidiyo

Kizlarr cokk mutluyum :) :) :):KK49::KK49::KK76::KK70::KK70::KK73::KK73:

Kilo bildirim: 55.9:nazar:
Gecen hafta: 57.6

bu hafta yedigimi ictigimi dikkat ederek cok güzel kilo verdim.. cok mutluyum. Uzun yillardir bu kiloyu görmemistim.. insallah 50yide görürüm :)

Kizlarr cokk mutluyum :) :) :):KK49::KK49::KK76::KK70::KK70::KK73::KK73:

Kilo bildirim: 55.9:nazar:
Gecen hafta: 57.6

bu hafta yedigimi ictigimi dikkat ederek cok güzel kilo verdim.. cok mutluyum. Uzun yillardir bu kiloyu görmemistim.. insallah 50yide görürüm :)
:KK9::KK71:supersiiin bak dikkat edince nadil gidiyor degilmi... hafi bakalimmm ay nen devamini bekliyoruzz:rolleyes:

esra cok iyiyi ya.. masallahhhh masallahhh valla ilk defa bu kadar kilo veriyorsun kac aydir kasi totonu kiss:KK66:))

Ablacım sorma yaa, ben hiçbir zaman haftada 1 kilo vermedim, yani şoktayım. Tartı mı bozuldu acaba demeden edemiyorum ama 10 kez çıktım indim :KK64: Ay eğer doğruysa bu bana nasıl bir moral oldu anlatamam yaaa artık tam gaz devam :KK71:

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 adet peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt :KK70:

:KK48:
Ablacım sorma yaa, ben hiçbir zaman haftada 1 kilo vermedim, yani şoktayım. Tartı mı bozuldu acaba demeden edemiyorum ama 10 kez çıktım indim :KK64: Ay eğer doğruysa bu bana nasıl bir moral oldu anlatamam yaaa artık tam gaz devam :KK71:

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 kase yoğurt, 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: Yulaf kepeği ekmeğine 2 adet peynirli sandviç
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ciğer, 1 kase yoğurt :KK70:

evet ya buraya başladıgından beri böle arka arkaya bu kadar kilo gitmemişti.. neyse ben dilimi ısırıyorum sende totişini kaşıı:KK48::KK48: egzersizde ekle ufaktan ama sınav dönemindesin galiba...:KK59:

:KK48:

evet ya buraya başladıgından beri böle arka arkaya bu kadar kilo gitmemişti.. neyse ben dilimi ısırıyorum sende totişini kaşıı:KK48::KK48: egzersizde ekle ufaktan ama sınav dönemindesin galiba...:KK59:

Evet canım ya maalesef bu sene 2 haftada bir sınavım var yani hep sınav dönemi... Ama okula her gün yürüyerek gidip geliyorum hareket olsun diye, kampüs dolmuşlarına binmiyorum. O da 15-20 dakika filan sürüyor tempolu yürüyorum. Bir de öğle aram uzunsa yemeğe eve gelmeye çalışıyorum. Ne yapalım bu sene de sporum bu olsun.

Ama bu kilo sayende ablacım ya, burası olmasa bu kadar kararlı olamam biliyorsun... Bir de kaç haftadır direniyordu... Ben de kaçamak yapmamaya direniyordum. Mükafatını aldım şükür. Yaşasın DUKAN :KK48:

Evet canım ya maalesef bu sene 2 haftada bir sınavım var yani hep sınav dönemi... Ama okula her gün yürüyerek gidip geliyorum hareket olsun diye, kampüs dolmuşlarına binmiyorum. O da 15-20 dakika filan sürüyor tempolu yürüyorum. Bir de öğle aram uzunsa yemeğe eve gelmeye çalışıyorum. Ne yapalım bu sene de sporum bu olsun.

Ama bu kilo sayende ablacım ya, burası olmasa bu kadar kararlı olamam biliyorsun... Bir de kaç haftadır direniyordu... Ben de kaçamak yapmamaya direniyordum. Mükafatını aldım şükür. Yaşasın DUKAN :KK48:
valla bende senin bu guzel azmin beni gaza getiriyo:KK66: bir seneyi geckin diyetteyim bazen pes edesim geliyo ama sen ( en sadik ve en azimli arkadasim)ve diger arkafaslar verdikce motive oluyorumm:KK66:
baya hareket ediyorsun aslinda...okul temposu yeter sana:))

selam kızlar kaç gündür motivasyondan çok uzak kaldım,geçen hafta kilo vermiştim ama üç gündür odaklanamadım geri aldım 55.0 kiloyum bu hafa ve bugünden itibaren odaklanmamı artırıyorum :)

gunaydin kizlar nasilsiniz bakalimmm:KK66:
regl bitti ama hala dususs yok bende sabah 5 te kizim uyaninca bir paket cubuk krakeri lupletince boyle oluyo:KK48: napim kepekli grisinim bitmisti.. gece boyunca uyanik kaldigim icin aciktim.. :KK45: neyse bugun tekrar ufak egzersizlerle basladim bu hafta artiya tamulum (regl de bitti )yok az da olsa vermem lazim....:KK47: bir elliyi goremedim dedim durdum 60 tan inemedim diye simdide 59 pesimi birakmiyo yapisti kor olasicasi:p bu hafta 58 gorecegim insallahhhh.... hadi bakalimmmm.. bugun herkez icin cok guzel gecsinnnn:KK28::rolleyes:

X