hedef 50 kilo olmak.. :)))

nasilsiniz kizlar ben bugun 100 gr daha vermisim .. artik yavasladi gibi..pazartesiye 58.5 olamam gibi gozukuyo gitmeden en son dustugum kiloydu.. simdi 59.8 im .. neyse tam gaz devam ediyorum ama egzersiz yok zaman bulamadim hic ..
Yalnız değilsin canım ben de geçen haftadaki kiloma düşemedim
Yarın da kızımın doğum günü var bakalım kendimi tutabilecek miyim

nasilsiniz kizlar ben bugun 100 gr daha vermisim .. artik yavasladi gibi..pazartesiye 58.5 olamam gibi gozukuyo gitmeden en son dustugum kiloydu.. simdi 59.8 im .. neyse tam gaz devam ediyorum ama egzersiz yok zaman bulamadim hic ..

Canlarım kısa zamanda düşersiniz inşallah, bir kaçamağın vücutta tolere edilmesi biraz zaman alıyor maalesef Ben de aynı dertten muzdaripim, bakalım pazartesi tartı gününde neler olacak... İnşallah o zamana kadar toparlamış oluruz.

Benim bugün yediklerim:

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Salçalı kekikli tavuk haşlama, 1 kase yoğurt, yağsız salata

kizinin dogum gunumu var nice guzel yaslara sağlikli....omurlu... mutlu... basarili.. yasasin... Allah hep iyi insanlarla karsilastirsinnn.. Amin

Ay canım çok teşekkürler
Duana binlerce kere amin diyorum
Hepimizin evlatları içinde amin amin amin binlerce kere

Maşallah sana ya
Ne kadr iradelesin

Kizlarr bir kac gündür cok fena bozdzm.. yedimde yedim. Kesim kilo aldim. Brnden hayir yok bu hafta. Adette oldum, Kendimi bir an önce toparlamam lazim. Yoksa 50 kiloyu zor görcem bu gidisle. Mekik cekmeye, spora devam. Söyle 55, 56 olaydim keske

Kimse bayram tatilini bitirmedi heralde, topik çok boş bu aralar

Yarın tartı günü kızlaaar çok heyecanlıyım umarım 52 küsürleri görürüm
benim evde temizlik var ve hafta sonu giremedim ya... ben bayram sinrasi verdim ama bayram oncedi kilom zor gozukuyo sabah 300 daha gitmis... kaldi 1 kilo 100 gr ... 1 kilo 400 gitti... tam gaz diyete davam kacamk suana kadar 0

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 1 kaşık gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber
Öğlen: 1 kase yoğurt
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Akşam: Ton balıklı salata

Fistiklar misafirlerimi yolcu etmis bulunmaktayim
Bir sürü pasta kek yedim ya
Nolcek simdi
Bari bir Saat yürüyeyim de yedigimmbirkac dilim keki eriteyim

Iyi aksamlarrrr :)
Yarim hic tartilmak istemiyorum. Görcek oldugum sayi beni korkutuyor
Kilo vermeliyizzzz. Biraz daha disimizi sikalim. Cok bosladik hepimiz. Daha az ve daha saglikli beslenmeliyiz. Yok bir pohaca yok bir dilim kek yedim demekle olmuyor. O kadar cok kalori varki icinde.. bir lokma bile zararli. Sebze ve meyve agirlikli beslenmeliyiz. Bol domates bol salatalik. Mesela bir dilim beyaz ekmekte 74 kalori var. Bir tane domates. 14 kalori. Yani bu demek oluyorki. Bir dilim yesenizde 5 tane domates kadar oluyorsunuz. Bu yüzden ekmek yemiyelim. Yersekte kizartilmis yiyelim. Kepekli yiyelim. Karninizmi acikti. Al eline bi salatalik.. ye. Tuz yok..hem tok tutuyor. Yemekten önce su ic. Su siseni yaninda dolastir. Günde en az 2 lt unutmayin!!!
Yarindan itibaren daha cok dikkatli davrancam..
Gidicek bu fazlaliklar. Baska caresiii yokk.
Kilo verdikce aynaya daha cok severek bakicaz. Istedigimiz kiyafeti alicaz.. gelsin 36-38 bedenler :)

Aaaaaa ne güzel gaza getirdin beni
Evet pasta börekler cıssss
Aha şuraya yazıyorumKK70:) o cıss olan şeyleri yemeyeceğim ( yesem de bir dilimciği geçmeyecek -allam söz verirken bile taviz veriyorum, olsun canım arada haftada bir kez -
yürüyüşlerimi aksatmayacağım inş haftada en az üç kere

Tartıldımda şimdi gördün mü bak +lardayım. Eeee olacağı buydu yok bayramdı yok doğum günüydü ah Ayşe ah
Yani kilom şu an 56.9

Günaydin :)

Olmazzzz bir dilimcik bile olmaz.. tamamen cikarcaz hayatimizdan. Her bir dilim yiyeyim dediginde aklina 50kilo olmak istedigini getir. Ozaman yemekten vazgecersin. Hedefini hep göz önünde bulundur. 50 oluncaya kadar unutmak yok..
Söyle düsün bir kere. Baskalari 20-30kilo veriyor. Bizim vercek oldugumuz hepimizin asaga yukari 10kilo. Yani diger kisilere göre az. Zaten bak 56 lardaymissin sen.. senin vercek oldugun 6-7kilo. Biraz daha sık disini :)

Bìrbirimizi biraz gazliyalim arkadaslar, yoksa kaptiriyoruz kendimizi. Motive etmemiz lazim..

Bende malesef + lardayim.
Kilo bildirim:57.6

Gelecek haftaya kadar herkes bir kilo vericek ona göre :) :) :)
Yok misafirdi, yok dogum günüydü dinlemem :) :) :) :) :)

Yasakkkkk bize.. 50 olalim ozaman bir dilim yeriz :)

Uppss bir dilimcik de yemeyeceğim o zaman bi bu hafta deneyeceğim bakalım
Yani haftaya 55.9 olacağım haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…