hedef 50 kilo olmak.. :)))

• Selam kizlar ,bugun yediklerim: sabah kahvaltı yapamadım . Oglen elma yedim aksam nesfit yoğurt ile ve 1 saar once yesilcay ve form :) sevgiler

Karatay diyorki , bol tereyagi ile yumurta cakin ustune findik fistiklar koyup tuketin ama ekmeksiz, aklim fikrim almadi ekmekle ye daha iyi bol tereyagi ve ustune findik fistik yani yag+ yag...

Karatay diyorki , bol tereyagi ile yumurta cakin ustune findik fistiklar koyup tuketin ama ekmeksiz, aklim fikrim almadi ekmekle ye daha iyi bol tereyagi ve ustune findik fistik yani yag+ yag...
bazı şeyleri saçma geliyo diyodu ki kaşık kaşık zeytin yağı için ıyyyyy.... ekmek meyve pirinç pilavı tüketmeyin diye..meyvesiz hayat nasıl olcak o vitaminleri nerden alcaz

[QUOTE="aysemeyra, post: 37242661, member: çok az yemişsin bacım
Zorlanmıyor musun
Sorun yoksa tebrikler sana
Bi dahakine kahvaltını es geçme emi kuzum[/QUOTE]
Abla kahvalti yapmaya calisiyorum tabiki en onemli öğün , dun gec kalktim yapamadim :) az yicem ya cok acikmiyorum :)

bazı şeyleri saçma geliyo diyodu ki kaşık kaşık zeytin yağı için ıyyyyy.... ekmek meyve pirinç pilavı tüketmeyin diye..meyvesiz hayat nasıl olcak o vitaminleri nerden alcaz
ay cidden yaa hep ara ogunlerde falan meyve oneririliyor / şaşırmış o kadin... : D

Eloşuuumm nerelerdesinnnn yetis bacim iki kilo aldim bayramda.birde 3 4 gundur surekli aclik hissediyom gece gunduz midem kaziniyo.noluyooo banaaa

Eloşuuumm nerelerdesinnnn yetis bacim iki kilo aldim bayramda.birde 3 4 gundur surekli aclik hissediyom gece gunduz midem kaziniyo.noluyooo banaaa
ayy bende 2,5 aldim onu telafi ediyorum .. insan yiyince midesi hemen genisliyo. yeme durtusu mu bozuluyo ne ben zor adapte oldum.... ilk gun cok zor gecti.. yeme istegi bendede oldu.. ama halloldu... kesinlikle diyete basla... zaman kaybetmeden cunku kalici degil daha yetlesmeden kilo... ben iki gunde 1 kilo 100 verdim ki ben 1 kilo ayda zor veriyorum moral bozma hemen kontrol

Evet kilolar yerlesmeden baslamak lazim.beterrimmm yaaa midem kaziniyo surekli.eloss yumurta catlatma ignesi yapildi bayramdan once.ertesi gunu bacaklarimda acayip kasintilar oldu.hani kilo alirsin etlerin yirtilirda kasinir ya oyle iste.acaba ignemi yapti bana boyle

hamile olabilirmisin ne zaman regl igne yi bilmiyorum canim yapada bilir sonucta vucuda disardan birsey enjekte oluyo

kızlar günde kaç öğün yiyiyorsunuz?
ara öğünleriniz varmı?

ben kahvaltıda bir dilim ekmek yiyiyorum.
ara öğün elma
öğlen bi tabak yemek.bir dilim ekmek
ara öğünü hep atlıyorum.
akşam bi tabak yemek ve bir dilim ekmek.
yemekten sonra genelde bişey yemiyorum.
suyu 1 litreden fazla içemiyorum.
günde yarım saat evde yürüyüş yapıyorum.
20 kere mekik çekiyorum.(yeni başladım spora)
dambılla kollarımı güçlendirmeye çalışıyorum

1.60 boyum, kilo:63

doğru yoldamıyım

Kızlar biliyorum çok giremiyorum ama artık ben arada yulafla yoğurt birde salatalık karışımı yapıp yiyorum kahvaltıda tadıda güzel oluyor hem denemeyen varsa denesin :)

İyi akşamlar fıstıklarım, bugün göz hastalıkları sınavım vardı ve güzelce geçtim geldim

Bugün yediklerim:

Sabah: 1 yemek kaşığı gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt
Akşam: Protein salatası (ton balığı, yoğurt, yumurta, bol baharat)

hos geldi n ben iki ogun yiyorum.. ara ogunum olsun mutlaka gibi bir zorlamam yok ama arada acikinca grisini kayisi kurusu bir kase yogur kahve gibi seyler yiyip iciyorum..

Kızlar biliyorum çok giremiyorum ama artık ben arada yulafla yoğurt birde salatalık karışımı yapıp yiyorum kahvaltıda tadıda güzel oluyor hem denemeyen varsa denesin :)
sadece yoguryla yemistim salatalikla denememistim du bir deneyim

afiyet olsun balim nasilsin toparlamismisin?? sinavinda guzel gecmis ohh sevindi.

nasilsiniz kizlar ben bugun 100 gr daha vermisim .. artik yavasladi gibi..pazartesiye 58.5 olamam gibi gozukuyo gitmeden en son dustugum kiloydu.. simdi 59.8 im .. neyse tam gaz devam ediyorum ama egzersiz yok zaman bulamadim hic ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…