-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.761
Karatay diyorki , bol tereyagi ile yumurta cakin ustune findik fistiklar koyup tuketin ama ekmeksiz, aklim fikrim almadi ekmekle ye daha iyi bol tereyagi ve ustune findik fistik yani yag+ yag...Canım bearbonhidratı azaltıp özellikle sabahları yumurta haşlaması yemeğe çalışıyorum tok tutuyo diye..ama gün içinde ekmek yediğimde oluyor..canan karatayın kitabı mı canım,çok faydalı şeyler söylüyo o kadın ama biraz abartıyo sanki sinirli bi de
Tubam çok az yemişsin bacım
- Selam kizlar ,bugun yediklerim: sabah kahvaltı yapamadım . Oglen elma yedim aksam nesfit yoğurt ile ve 1 saar once yesilcay ve form :) sevgiler
bazı şeyleri saçma geliyo diyodu ki kaşık kaşık zeytin yağı için ıyyyyy.... ekmek meyve pirinç pilavı tüketmeyin diye..meyvesiz hayat nasıl olcak o vitaminleri nerden alcazKaratay diyorki , bol tereyagi ile yumurta cakin ustune findik fistiklar koyup tuketin ama ekmeksiz, aklim fikrim almadi ekmekle ye daha iyi bol tereyagi ve ustune findik fistik yani yag+ yag...
ay cidden yaa hep ara ogunlerde falan meyve oneririliyor / şaşırmış o kadin... : Dbazı şeyleri saçma geliyo diyodu ki kaşık kaşık zeytin yağı için ıyyyyy.... ekmek meyve pirinç pilavı tüketmeyin diye..meyvesiz hayat nasıl olcak o vitaminleri nerden alcaz
ayy bende 2,5 aldim onu telafi ediyorum .. insan yiyince midesi hemen genisliyo. yeme durtusu mu bozuluyo ne ben zor adapte oldum.... ilk gun cok zor gecti.. yeme istegi bendede oldu.. ama halloldu... kesinlikle diyete basla... zaman kaybetmeden cunku kalici degil daha yetlesmeden kilo... ben iki gunde 1 kilo 100 verdim ki ben 1 kilo ayda zor veriyorum moral bozma hemen kontrolEloşuuumm nerelerdesinnnn yetis bacim iki kilo aldim bayramda.birde 3 4 gundur surekli aclik hissediyom gece gunduz midem kaziniyo.noluyooo banaaa
hamile olabilirmisin ne zaman regl igne yi bilmiyorum canim yapada bilir sonucta vucuda disardan birsey enjekte oluyoEvet kilolar yerlesmeden baslamak lazim.beterrimmm yaaa midem kaziniyo surekli.eloss yumurta catlatma ignesi yapildi bayramdan once.ertesi gunu bacaklarimda acayip kasintilar oldu.hani kilo alirsin etlerin yirtilirda kasinir ya oyle iste.acaba ignemi yapti bana boyle
- Selam kizlar ,bugun yediklerim: sabah kahvaltı yapamadım . Oglen elma yedim aksam nesfit yoğurt ile ve 1 saar once yesilcay ve form :) sevgiler
Ben cok yersem alirim biliyorum kendimi kahvalti yapiyorum artik zatenTatlım gerçekten çok az yemişsin yavaşlatma metabolizmayı
İyi akşamlar fıstıklarım, bugün göz hastalıkları sınavım vardı ve güzelce geçtim geldim
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 yemek kaşığı gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt
Akşam: Protein salatası (ton balığı, yoğurt, yumurta, bol baharat)
hos geldi n ben iki ogun yiyorum.. ara ogunum olsun mutlaka gibi bir zorlamam yok ama arada acikinca grisini kayisi kurusu bir kase yogur kahve gibi seyler yiyip iciyorum..kızlar günde kaç öğün yiyiyorsunuz?
ara öğünleriniz varmı?
ben kahvaltıda bir dilim ekmek yiyiyorum.
ara öğün elma
öğlen bi tabak yemek.bir dilim ekmek
ara öğünü hep atlıyorum.
akşam bi tabak yemek ve bir dilim ekmek.
yemekten sonra genelde bişey yemiyorum.
suyu 1 litreden fazla içemiyorum.
günde yarım saat evde yürüyüş yapıyorum.
20 kere mekik çekiyorum.(yeni başladım spora)
dambılla kollarımı güçlendirmeye çalışıyorum
1.60 boyum, kilo:63
doğru yoldamıyım
sadece yoguryla yemistim salatalikla denememistim du bir deneyimKızlar biliyorum çok giremiyorum ama artık ben arada yulafla yoğurt birde salatalık karışımı yapıp yiyorum kahvaltıda tadıda güzel oluyor hem denemeyen varsa denesin :)
afiyet olsun balim nasilsin toparlamismisin?? sinavinda guzel gecmis ohh sevindi.İyi akşamlar fıstıklarım, bugün göz hastalıkları sınavım vardı ve güzelce geçtim geldim
Bugün yediklerim:
Sabah: 1 yemek kaşığı gojiberry, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 2 dilim light peynir
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt
Akşam: Protein salatası (ton balığı, yoğurt, yumurta, bol baharat)
afiyet olsun balim nasilsin toparlamismisin?? sinavinda guzel gecmis ohh sevindi.