- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.741
instagramda sonıatlevfıtness de bak yazdım ama görmedinn tabak gibi birşeyle ayaklarının altına koydugu videolarrSüpersin.. ellerine saglik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
instagramda sonıatlevfıtness de bak yazdım ama görmedinn tabak gibi birşeyle ayaklarının altına koydugu videolarrSüpersin.. ellerine saglik
Baktim ama göremedim. Farkli videoluru var ama o tabakli olan yok..instagramda sonıatlevfıtness de bak yazdım ama görmedinn tabak gibi birşeyle ayaklarının altına koydugu videolarr
30 sırada 88. karede :))) tam tabak degil frizbi gibi pembe..Baktim ama göremedim. Farkli videoluru var ama o tabakli olan yok..
Heh tamam simdi gördüm. Kadinin yaptigi her hareket süper.. iste yapabilmek var.. o hareketleredemi baslasam acaba, onun profilinde olanlari...30 sırada 88. karede :))) tam tabak degil frizbi gibi pembe..
sana kim uygun geliyosa ona basla canim ben arda onu takip ediyorum.. tabakli sey ilginc geldi diye soyledim bende plastik kullan at tabaklardan denicem bakalim olacakmiHeh tamam simdi gördüm. Kadinin yaptigi her hareket süper.. iste yapabilmek var.. o hareketleredemi baslasam acaba, onun profilinde olanlari...
Aynen elacım fazlalıkları acil atalım..emiily hic uzulme ayni durumdayim bende hemen basladim bugun o kadar kalici degil o kilo bir iki haftada gider hata bir hafta bile surmeye bilir performansina bagli
Canım ben de karbonhidratı azaltıp özellikle sabahları yumurta haşlaması yemeğe çalışıyorum tok tutuyo diye..ama gün içinde ekmek yediğimde oluyor..canan karatayın kitabı mı canım,çok faydalı şeyler söylüyo o kadın ama biraz abartıyo sanki sinirli bi deTam bir liste oluşturmadım aslında. Kitabı okudum. Ona göre izinli gıdalardan 3 öğün yemek yiyorum (o gün elimde ne varsa) ve ara öğünlerde de sütlü kahve içiyorum :)
Günaydıngunaydinnn kizlarr:) bugun bir kilo gitmis 60 olmusum .. yarin 59 lara duserim oleyyy capuk toparlarim insallahh..
Hoşgeldinn..birinci sayfada sorularının cevabı var canım listeden bakabilirsinMerhaba kizlar.Ben yeniyim.Zarif,ince,guzel bi bayan olmak istiyorum.Evliyim bir cocugum var.Boyum 157,kilom 66.Esime soz verdim 54 kilo olacam diye.Dolaplarin ustune zayif kizlarin resimlerini falan asdim motivasyon olsun diye.Her hafta kilomu yazacagim buraya.Topigi cok okuyamadim.Onun icin kimler zayiflamis,ne kadar zayiflamis,zayiflamaya kimler devam ediyor bilmek istiyorum
Canım ben de karbonhidratı azaltıp özellikle sabahları yumurta haşlaması yemeğe çalışıyorum tok tutuyo diye..ama gün içinde ekmek yediğimde oluyor..canan karatayın kitabı mı canım,çok faydalı şeyler söylüyo o kadın ama biraz abartıyo sanki sinirli bi de
Merhaba kizlar.Ben yeniyim.Zarif,ince,guzel bi bayan olmak istiyorum.Evliyim bir cocugum var.Boyum 157,kilom 66.Esime soz verdim 54 kilo olacam diye.Dolaplarin ustune zayif kizlarin resimlerini falan asdim motivasyon olsun diye.Her hafta kilomu yazacagim buraya.Topigi cok okuyamadim.Onun icin kimler zayiflamis,ne kadar zayiflamis,zayiflamaya kimler devam ediyor bilmek istiyorum
ben de mutlaka egzersiz yapicam... evet tatlim sporu ekletsek iyi olacakGünaydın
Vay be çabuk toparlanıyorsun maşallah sen bu işi çözmüşsün
Ben de başladım bir de sporu eklersem aldığım fazlalıklar gider inş
Tatlım dukan canan karatayın değil, pierre dukan diye fransız bir doktorun. Canan karatayın önerdiği beslenme biçimi bence çok güzel ve sağlıklı, ama sadece kilolu olup normal kiloya inmek isteyenlere kilo verdirebilir, bizim gibi zaten normal kiloda olup zayıf kategorisine girmeye çalışan insanlara kilo verdirmiyor sadece kiloyu koruyor. Onun için ben dukan yapıyorum şuan, ama dediğim gibi karatay bence çok sağlıklı bir beslenme biçimi :) Karbonhidratı azaltmak her diyette en iyi sonuç veren şey. Karatayın tek kötü yanı bence meyve içermemesi. Dukan da içermiyor ama sadece kilo verene kadar. Koruma döneminde içeriyor. Bence meyveler hem lezzetli hem de ölçülü tüketildiğinde sağlıklı :)
Hoşgeldin tatlım Ben sana şöyle söyleyeyim geçen sene 2-3 ay gibi diyet yapıp 54 kilodan 49 kiloya indim çok güzel oldu ama koruyamadım... Kilo vermek korumaktan çok daha kolay inan. Ben verdiğim o kiloyu sigarayı bırakmanın da etkisiyle geri aldım, şimdi tekrar diyete başladım. 3 ay dişini sıksan 12 kilonu rahatça verirsin merak etme. Ama koruma aşamasına çok dikkat et :)
Merhaba kizlar.Ben yeniyim.Zarif,ince,guzel bi bayan olmak istiyorum.Evliyim bir cocugum var.Boyum 157,kilom 66.Esime soz verdim 54 kilo olacam diye.Dolaplarin ustune zayif kizlarin resimlerini falan asdim motivasyon olsun diye.Her hafta kilomu yazacagim buraya.Topigi cok okuyamadim.Onun icin kimler zayiflamis,ne kadar zayiflamis,zayiflamaya kimler devam ediyor bilmek istiyorum