hedef 50 kilo olmak.. :)))

Zayifliyacagima kilo aliyorum.. sporumu yapiyorum. Iki gündür sirkeli suyumu iciyorum ama yok.. bir gram bile veremiyorum. Hep artilardayim.. böyle giderse 60ı görmeme az kaldi. Moralim cok bozuk. Artilari gördükce hirsimda kalmiyor. Bende ters giden ne var anlamadim. Pazartesiden itibaren sadece elma salatalik domates falan yemeyi düsünüyorum. Yoksa imkansiz benim vermem. Her gece agliyasim var,niye veremiyorum diye. Esim bir iki gün az yesin 1,5 kg veriyor.ben haftada verirsem 100gr. Kafayi yicem.

Selam fıstıklarım, bu bayram kaçamaklara dirençliyim hiç yapmadım, umarım böyle devam eder

Bugün yediklerim: (protein sebze günü)

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, domates, salatalık
Öğlen: 1 kase yoğurt, biraz salatalık turşusu
Akşam: 2 şiş az yağlı kebap, 1 kase yağsız salata :)

Kızlar günaydın
Nasıl geçiyor bayramınız
Bugün tartı günü cesaretimi toplayıp çıktım tartıya ve 56,6 gösterdi
Sevindim tatlı börek çikolata ne varsa hüpletmeme rağmen iyiyim gene
Tıkabasa yememeye çalışıyorum sadece

Esracım ne güzel diyetini hiç bozmamışsın tebrikler sana maşallah

Katipp arkadaşımız boylarımız ortalama 160cm old için elli kilo ideal

Melekcim sıkılma canım kasma kendini moralini bozma , bayramdan sonra sıkı bir diyet yaparız hepbirlikte

Tubam, elam ve diğer arkadaşlar neler yapıyorsunuz arada sessss verin

Evet o kadar yemeğe rağmen 62.4 çıktım geçen haftaya göre azım en azından :) sanırım insan kilosunu kafaya takmayınca gerçekten daha kolay kilo veriyor

Canlarım ben bugün tartılamıyorum ailemin evinde tartı yok beni bu hafta pas geçin ancak çarşamba kendi evime dönünce tartılabilirim...

Kızlar ya nerelerdesiniz Bugün yediklerim (saf protein günü):

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: Ciğer kebabı
Akşam: 1 kase yoğurt, 1 dilim yulaf kepeği ekmeği

Hala kaçamak yok

Kilo bildirim: 57.1
Az önce sporumuda yaptim..
Vermisim gecen haftaya göre ama bana göre daha yeterli degil. Bir aydir 2-3 kg vermis oldum ama daha fazla vermem lazim. Daha 50ye cooookk var.. her gün sporumu yapmaya devam ediyorum pes etmek yok..insallah bu ay daha cok veririm ve umarim bir daha geri almam.
Iyiki varsinizm siz olmasaydiniz cooktan pes etmistim..

Slm kızlar bayram öncesi regliydim buna ragmen 57 cıktım bu son iki gündür tartışmadım yarın sabah bakalım kaç göstericem inş almamısımdır.

kizlar nasilsiniz ben bayram boyu giremedim... evime aksam ustu geldim cok sukur.. bu arada bayramda diyetim tamamen gumledi bende bozmusken tam bozdum valla :))) pastalar borekler tatlilar hic bir sekilde pas gecmedim bir senedir hic bu kadar cok yedigimi hayirlamiyorumm neyse bir mola vermis oldum yarin tam gaz basliyorummm.. sanirim 2 .3 kilo aldim ama bir haftada telafi edecegimm soz.. yari sabah tam kilomu yazarimm:)

Geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar nerelerdesiniz? Ben yoğunluktan giremedim. Bir de dün gece bir yakınım tarfik kazası geçirdi. Yarın ameliyata alınacak. Dualarınızı esirgemeyin inşaALLAH...

gunaydin hatunlarr ben tam2,5 kilo alarak gune basladim.. tam 61 kiloyum ama sanirim .. 1 kilosu.. yarin gider cunku wc sorunum vardi... evettt tam gaz basliyorum telafiye...
sabah: 3 kayisi 1 incir bir bardak kahve moral bozmuyorum kendimi hazirlamistim...

Merhaba canlarım. Ben de maalesef bayramın son gününe kadar çok iyi kaçamaksız geldim. Ama dün anneannemin davetinde anneannem bana resmen zorla bir sürü şey yedirdi "diyet de neymiş, şundan da birazcık yiyeceksin" sözleri eşliğinde... Çok iyi gidiyordum... Neyse ben de pazartesi tartı günümüze kadar toparlamış olacağım umarım. Bugün tam gaz devam.

Merhaba arkadaşlar bayramıda iradeli geçirip tatlıları 3 er 5 er yemedim.
58 den aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…