hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kizlartr nereye gidiyorsunuz bayramda ben balikesire gidecegim pazar ♥♥♥♥♥♥
Ben yine gurbette vatan hasretiyle yanan ailemden uzak bir Bayram geçireceğim
Hamdolsun yine de eşim çocuklarım arkadaşlarım kayınvalidemler sağolsun onlarlada Bayram güzel

gurbette vatan hasretiyle yanan ailemden uzak bir Bayram geçireceğim
Hamdolsun yine de eşim çocuklarım arkadaşlarım kayınvalidemler sağolsun onlarlada Bayram güzel
  1. Ailen nerde ablam ? Olsun yaa guzel gecer inşallah bayramın canim benim♥ :)

aysemeyra .!.:
Ailem istanbulda
Ben Almanya'da olsun bazı şeyler burda daha samimi
Allah razı olsun inş senin bayramın da güzel geçer
  1. Aaaa Almanya'da nerde yaşıyorsun ablacim ? Benim teyzem waltropta oturuyor. Çok merak ediyorum orayı. Uzulme abla ya ararsin konusursunuz bol bol, hem ne guzel eşin, çocukların var :))

Selam kızlaaar bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği
Ara: 1 fincan sütlü kahve
öğlen: büyük bir kase yoğurt, 1 domates
Akşam: fırında çipura balığı, küçük bir kase salata

Günaydın citirlarim, hepinizin bayrami mübarek olsun. Allah kurbanlarinizi kabul eylesin. Sizi cok seviyorum. Kocaman öpüyorum. *( baklavalarin sadece tadina bakıyoruz:) ) `《♥》~《♥》`

Selam kızlar herkesin bayramı kutluyorum..bayram sonrası kilo kontrolune daha çok dikkat etmemiz gerekicek :))

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
Rabbim hepimize sağlık huzur iyi geçim hayırlı bir ömür versin inş
Hepinize kucak dolusu selamlar

"Emiily, post: 37188664, member: 501787"]Selam kızlar herkesin bayramı kutluyorum..bayram sonrası kilo kontrolune daha çok dikkat etmemiz gerekicek :))[/QUOTE]
seninde bayramin mubarek olsun tatlisim :)

Selam fıstıklarım nasıl geçiyor bayramınız? benim bugün yediklerim:

Sabah: 2 dilim light peynir, 2 dilim yulaf kepeği ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık
Öğlen: Az zeytinyağında ciğer, biraz salatalık turşusu
Akşam: Az zeytinyağlı taze fasulye, 1 kase yoğurt :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…