- 14 Mayıs 2012
- 3.310
- 2.937
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.641
ne güzel balımmm üşütme gene de dikkat etbalkonda isitici var onu takip oturduk acik buralada soguk yoksa
tatli istiyorsa inciri tatcina batir ye hep soyluyorum.. cok yeme ama 2 taneKizlarr bu ara hic veremiyorum ya.. istahim bir acildi hic sormayin. Kendimi frenlemeyi calisiyorum ama cok zor. Ne yesem ne icsem yariyor. Az sonra spor yapicam. Insallah veririm bu hafta.
Canlarım nasılsınızBenim diyetim tam gaz devam ediyor. Bugün yediklerim:
Sabah: Biraz light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 2 dilim yulaf kepeği ekmeğine light peynirle sandviç
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: Tavuk haşlama (biraz kekik ve salçayla terbiyeledim)
Ara: 1 fincan sütlü kahve :)
bayramda nerdesin ailenin yanina giycek misin valla yine super baslamissin
Esra sen ne kadar hirslisin ya canim bravo selam citirlarim bu arada napıyorsunuz bayram yaklasiyorrrrrrr:)
Iyi bari dikkat et bayramda sizin yöre masallah yemekleri tatlilari :)
gunaydin kizlar bu aksam ustu yola cikicaz tartildim sabah tam 58.5 kiloyum bakalim koruya bilecekmiyimmm....
anneanneni uzmez yersin sadece o gun bir o gunden birsey olmazz.. sinirini bozma ayyy sana diyorum ama bende oyleyim o yuzden kilo ala bilrim bir hafta eksilmesem bi sey olmaz mantigiyla gidicem... donuste daha iyi baslarim umuduyla gidiyorumm valla... seninde bayramin kutlu olsun. bir tanem elosla opuyoruz seni girerim zaten arara araEvet bizim tatlılar kebaplarAma yemeyeceğim. İnce ve zarif olmanın bedeli 3 ay damak tadından ödün vermekse bence gayet adil. Ben de 3 ay sabrederim... Umarım çok ısrarcı olmazlar. Yemeyince küsen tipler filan var bilirsin (ANNEANNEM!!!). Bu durum çok sinir bozucu...
Ablacım yolun açık olsun ve iyi bayramlar. Seni de eloşu da kocaman kocaman öpüyorum ve sana güveniyorum
Merhaba canımgunaydin kizlar bu aksam ustu yola cikicaz tartildim sabah tam 58.5 kiloyum bakalim koruya bilecekmiyimmm....
saol fistikimmmMerhaba canım
Hadi hayırlı yolculuklar
Vav 58.5 a düşmüşsün inş almazsın
Yani nasıl olsa böyle güzel bir topik varsaol fistikimmminsallah almam alirsamda burda sizin sayenizde veririm napalimmn
gunaydin kizlar bu aksam ustu yola cikicaz tartildim sabah tam 58.5 kiloyum bakalim koruya bilecekmiyimmm....
Kizlartr nereye gidiyorsunuz bayramda ben balikesire gidecegim pazar ♥♥♥♥♥♥