hedef 50 kilo olmak.. :)))

Kizlarr bu ara hic veremiyorum ya.. istahim bir acildi hic sormayin. Kendimi frenlemeyi calisiyorum ama cok zor. Ne yesem ne icsem yariyor. Az sonra spor yapicam. Insallah veririm bu hafta.

Diyorsun :) peki canim laprensess, post: 37151685, member: 537816"]balkonda isitici var onu takip oturduk acik buralada soguk yoksa[/QUOTE]

Canlarım nasılsınız Benim diyetim tam gaz devam ediyor. Bugün yediklerim:

Sabah: Biraz light peynir, 1 haşlanmış yumurta
Ara: 1 fincan sütlü kahve
Öğlen: 2 dilim yulaf kepeği ekmeğine light peynirle sandviç
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: Tavuk haşlama (biraz kekik ve salçayla terbiyeledim)
Ara: 1 fincan sütlü kahve :)

Kizlarr bu ara hic veremiyorum ya.. istahim bir acildi hic sormayin. Kendimi frenlemeyi calisiyorum ama cok zor. Ne yesem ne icsem yariyor. Az sonra spor yapicam. Insallah veririm bu hafta.
tatli istiyorsa inciri tatcina batir ye hep soyluyorum.. cok yeme ama 2 tane tuzlu istiyorsan ufak seylerle gecistir grisini peynir salatalik yogurt...

bayramda nerdesin ailenin yanina giycek misin valla yine super baslamissin

bayramda nerdesin ailenin yanina giycek misin valla yine super baslamissin

Gideceğim ablacım... Evde tüm ısrarlara dayanacağım ama anneannem her bayramda akşam yemeğine alır bizi. Ve yedirmeden bırakmaz Bir tek o akşamdan korkuyorum. Annemle babama dukan yaptığımı söyledim, bana çok ısrar etmeyecekler ama anneannem... Önerileriniz var mı? Hastayım filan mı desem... Umarım zorla yedirmez anneannem

Esra sen ne kadar hirslisin ya canim bravo selam citirlarim bu arada napıyorsunuz bayram yaklasiyorrrrrrr:)

Iyi bari dikkat et bayramda sizin yöre masallah yemekleri tatlilari :)

Evet bizim tatlılar kebaplar Ama yemeyeceğim. İnce ve zarif olmanın bedeli 3 ay damak tadından ödün vermekse bence gayet adil. Ben de 3 ay sabrederim... Umarım çok ısrarcı olmazlar. Yemeyince küsen tipler filan var bilirsin (ANNEANNEM!!!). Bu durum çok sinir bozucu...

gunaydin kizlar bu aksam ustu yola cikicaz tartildim sabah tam 58.5 kiloyum bakalim koruya bilecekmiyimmm....

Ablacım yolun açık olsun ve iyi bayramlar. Seni de eloşu da kocaman kocaman öpüyorum ve sana güveniyorum

anneanneni uzmez yersin sadece o gun bir o gunden birsey olmazz.. sinirini bozma ayyy sana diyorum ama bende oyleyim o yuzden kilo ala bilrim bir hafta eksilmesem bi sey olmaz mantigiyla gidicem... donuste daha iyi baslarim umuduyla gidiyorumm valla... seninde bayramin kutlu olsun. bir tanem elosla opuyoruz seni girerim zaten arara ara

Bugün yediklerim:

Sabah: biraz peynir, 2 dilim yulaf kepekli ekmek
Ara: 1 fincan sütlü kahve
öğlen: omlet
Ara: yarım kase yoğurt
Aksam: protein karışımı (ton balığı, haşlanmış yumurta, 3 kaşık yogurt, bol baharat)
Ara: 1 fincan sütlu kahve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…