- 14 Mayıs 2012
- 3.310
- 2.937
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.621
Hatun naber :)Fit hatunum♥
Hoşgeldin fıstıkKizlar napiyosunuz ben geldimm
betul po145487 .!.:Hatun naberE]
Bebegim fit hatunum , iyiyim kitap okuyorum, sizi ozledim de bi geliverem dedim gari :) ♥♥♥♥♥♥
Abammmm , canim afiyet olsun. Ohh kizimiz alıştı mi okula ?Hoşgeldin fıstık
Ben şu anda tarçınlı yeşil çayımı içmiş bulunuyorum
Çocuklarımda uyudular kafa dinliyorum çok şükür
Sizler neler yapıyorsunuz
bende kizcemi uyuttu.. simdi balkonda kahve iciyorum.Eloş nasılsın canımmm
ayy bende uyuttum o kadar yorgun oluyorum ki ama kiz uyuyunca bana bir enerji geliyoHoşgeldin fıstık
Ben şu anda tarçınlı yeşil çayımı içmiş bulunuyorum
Çocuklarımda uyudular kafa dinliyorum çok şükür
Sizler neler yapıyorsunuz
Aaa kahve mı ne güzel bizim buralar soğudu canım benim ya...bende kizcemi uyuttu.. simdi balkonda kahve iciyorum... arada calisirsam bakalim siz napiyorsunuz... ya kizlar telden begenim yapamiyorum sizede olemi pc acikken bakarsam pc de yapa biliyorumm
Sağolasın canımAbammmm , canim afiyet olsun. Ohh kizimiz alıştı mi okula ?
Dimi aynenayy bende uyuttum o kadar yorgun oluyorum ki ama kiz uyuyunca bana bir enerji geliyo
Ama ben telefondan giriyorum hepbende kizcemi uyuttu.. simdi balkonda kahve iciyorum... arada calisirsam bakalim siz napiyorsunuz... ya kizlar telden begenim yapamiyorum sizede olemi pc acikken bakarsam pc de yapa biliyorumm
Kiz hava buz ne balkonu hasta olcan fit hatun :)bende kizcemi uyuttu.. simdi balkonda kahve iciyorum... arada calisirsam bakalim siz napiyorsunuz... ya kizlar telden begenim yapamiyorum sizede olemi pc acikken bakarsam pc de yapa biliyorumm
Canm haklisn valla siizi cok ihmal ettm bana brn yrni formata alisamadmelaprensess .!.:yiyomussun yaa hatun kisitabi veremen . 62 yazicam.. hadi bakalimmm 60 gorelimnmm iki kilocuk sonra gelsin 50 lerrr gaza getireyim bari... kacak seher
Canm ben yedm bu hafta rahatsizdm sporda yapamadm almadigma suktediyomBu hafta veren olmadi galiba. Cougumuz ya aldik yada ayni kilodayiz. bu haftayi pas gecelim biz en iyisi :)
balkonda isitici var onu takip oturduk acik buralada soguk yoksaAaa kahve mı ne güzel bizim buralar soğudu canım benim ya...
Evet canım bende telefondan beğeni yapamıyorum.
yok olmam fistikim... isticiyi acmistim acikKiz hava buz ne balkonu hasta olcan fit hatun :)
ayy benim daha iki senem mi varDimi aynen
Canları sağolsun gerçi benimkiler büyüdüler en küçüğü dört yaşında
Biraz uslandılar mı ne
betulde yapamiyomus... zaten yazip cevapla dedigimde hata var diyo yazdigimi yollmiyo ama brn siteden cikip giriyorum yollamis...Ama ben telefondan giriyorum hep
Beğeni yapabiliyorum
Yo yarım sene ya da bir sene sonra düzelirayy benim daha iki senem mi vardun gece 1 de bir basladik hareketlenmeye..surekli salladim yatirdik en son sabah 5 te tamamen uyandi sabahta 7 de uyudu ben anca kendime geliyorum...
kizlar bu arda sabah kahvalti etmedim 2 girisini biraz peynir yedim gece boyuncadada oyle devam etmisti zaten uyumadigim icin surekli grisini kasar yedim arda tahmini 7 kayisi ve 6 incir yedim sabah 1, kilo almisim
İlginçbetulde yapamiyomus... zaten yazip cevapla dedigimde hata var diyo yazdigimi yollmiyo ama brn siteden cikip giriyorum yollamis...