- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
-
- Konu Sahibi elaprensess
- #7.581
ben kaplumba hizinda ilerliyorummmbakalimmSelam kizlar naslsnz hedefe ulaşan varmi yaaabBN kaldm 62de
Eloş ben hala bıraktığın gibiyim ders çalışıyorumnapiyonuz cinganlar.. tubis no topigi actin.. telde goremiyomm..
ben kaplumba hizinda ilerliyorummmbakalimmSelam kizlar naslsnz hedefe ulaşan varmi yaaabBN kaldm 62de
Eloş ben hala bıraktığın gibiyim ders çalışıyorum
11 Ekim de banka sınavım var. Bayramdan önce son tekrarları yapıyorum.
Oyyy ALLAH razı olsun kuzum inşaALLAH sende alırsın eline işini hayırlısıyla beraberce müjdeli haberleri veririz burda.ben kaplumba hizinda ilerliyorummmbakalimm
yaaa banka sinavimiiii ayyy hadi insallahhhhhhhhh... insallah olurr yaa... isini bir an once al elinee... bende dua edicem simdi bak sana:))))valla bende calisiyom suan...
bende ders calisiyorumm enerjik hatunnnSen napiyosun citir hatun :)
benim uzun yol betulum.. dah okul bitecek.. neyse o arada ales puani alyim dedim belki kadro felan olur... dursun 3 sene gecerli nasil olsa ben bahar donemine gircem sinava ufaktan calisiyorum kiz hic firsat vermiyo kasimdada var bir sinav son basvuru 1 ekim pas gecicem gibi.. cunku hic hazir degilimOyyy ALLAH razı olsun kuzum inşaALLAH sende alırsın eline işini hayırlısıyla beraberce müjdeli haberleri veririz burda.
Canım bahar dönemindeki puanını etkilemeyecekse ben Kasım daki sınava gir derim.benim uzun yol betulum.. dah okul bitecek.. neyse o arada ales puani alyim dedim belki kadro felan olur... dursun 3 sene gecerli nasil olsa ben bahar donemine gircem sinava ufaktan calisiyorum kiz hic firsat vermiyo kasimdada var bir sinav son basvuru 1 ekim pas gecicem gibi.. cunku hic hazir degilim
Selam kizlar naslsnz hedefe ulaşan varmi yaaabBN kaldm 62de
Ablacim evlendikten sonra mi karar verdin resim okumaya bak bak bana fikir ver hatta :))))benim uzun yol betulum.. dah okul bitecek.. neyse o arada ales puani alyim dedim belki kadro felan olur... dursun 3 sene gecerli nasil olsa ben bahar donemine gircem sinava ufaktan calisiyorum kiz hic firsat vermiyo kasimdada var bir sinav son basvuru 1 ekim pas gecicem gibi.. cunku hic hazir degilim
ooo betulcumm masallah masallahhGünaydın kızlar ,
Sporumu yaptım.
100 sopa hareketi ,
100 basen hareketi ,
100 bacak hareketi ,
200 kalça hareketi.
Lahana suyumu da içtimmm.
Bayram da 57 kilo olur muyum acaba? Neyse hayırlısı olsun diyelim değil mi?
yok kizz ben universte bitirdim ogle evlendim.... evliyken yuksek yaptim simdi doktoradayim.. daha ders asamasindayimm.. kadro icin sinava calisiyorumm ...Ablacim evlendikten sonra mi karar verdin resim okumaya bak bak bana fikir ver hatta :))))
haftayada bayrammmm.. oldumu iki hafaBu hafta veren olmadi galiba. Cougumuz ya aldik yada ayni kilodayiz. bu haftayi pas gecelim biz en iyisi :)
Bayramda bol bol su icelim. Yemeklerde önce özelikle.. cok su icelimki az yiyelim.. birde uzun süre cigneyelim. Haliyle az yemis oluruzhaftayada bayrammmm.. oldumu iki hafa