hedef 50 kilo olmak.. :)))

persembe aksami yolla cikiyoruz kizlar bayrama esimin memleketine... galiba onumuzdeki hafta ve bu hafta diyetim sekteye ugrayacak:KK43: ne guzel 58 lerdeyim simdi 60 la donerim herhalde:KK17:

Ablacım 60la dönsen bile sen azimlisin verirsin hemencecik. Hem sen artık beslenmeni oturttun, 1 alıp 1 versen de bir şey olmaz bozma moralini sakın. Bir de canım istemiyor de, ben ondan yedim de vs vs bir şekilde sana çok yedirmelerine izin vermemeye çalış :KK36:

Bayramda bol bol su icelim. Yemeklerde önce özelikle.. cok su icelimki az yiyelim.. birde uzun süre cigneyelim. Haliyle az yemis oluruz
ben tatli ve seker yemiceme soz veriyorumm:KK51: kendi evimde olsam kesinlikle bozmam ama yatili gidince israrci olacaklarrr... simdiden telas aldi beni :eek: ama mutsuz olmamak icin.. bir iki kilo gozden cikardim... dondugumde toparlarim nasilsa...diyerek hazirladim psikolojimi...:KK48: neyse su iyi fikir bende yavas yiyeyimmm napalim

Ablacım 60la dönsen bile sen azimlisin verirsin hemencecik. Hem sen artık beslenmeni oturttun, 1 alıp 1 versen de bir şey olmaz bozma moralini sakın. Bir de canım istemiyor de, ben ondan yedim de vs vs bir şekilde sana çok yedirmelerine izin vermemeye çalış :KK36:
evet hazirladim kendimi esram al samda napalim toparlicamm... bende sen gibiyim bir kilo almam icin birgun bozmam yetiyo duzenimi... napalimmn... verecez arada boyle durumlar olacak

Misafirlikte olunca israrci olunuyor. Bir de yatiliya kalcakmissiniz. Cocugu bahane et. Onunla ilgilen. Az yemek yemis olursun. Tababigina porsiyonlarini az koy. Meyve sebze bol yemege calis. Kilo vermissin diyen olursa, onlarida motive et. Sunlari yaptim böyle beslendim diye anlat. Kahvaltilari cok hafif yap.. nasil olsa her gittigin yerde bjrsey yiyeceksin. Tatli fazla yemiyorum artik de. Esinin tabagindan bir catal/kasik ye.

Misafirlikte olunca israrci olunuyor. Bir de yatiliya kalcakmissiniz. Cocugu bahane et. Onunla ilgilen. Az yemek yemis olursun. Tababigina porsiyonlarini az koy. Meyve sebze bol yemege calis. Kilo vermissin diyen olursa, onlarida motive et. Sunlari yaptim böyle beslendim diye anlat. Kahvaltilari cok hafif yap.. nasil olsa her gittigin yerde bjrsey yiyeceksin. Tatli fazla yemiyorum artik de. Esinin tabagindan bir catal/kasik ye.
Vayyy çok güzel tüyolar veriyorsun
Evet evet bayramda ben de böyle yapayım:KK36:

kızlar benim çok hoşuma gitti sizlerinde gidebilir diye düşündüm, gerçekten çok anlamlı....

SEÇİM SENİN HAZIRMISINN?????

Kaçamakmı yapacaksın? Önce otur sakinleş ve düşün!!!
Yaz geliyor eğer kacamak yaparsan.....
1.giydiğin hic birsey yakışmayacak.....
2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
5.hava sıcak elbise veya şort giydiğinde bacak araların pişicek..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
Ve o asla senin istediğin bir kıyafet olmayacak..
7.yemege gittiğinde bazıları tarafından lokmaların sayılacak..
8.belki o an ( daha neresine yiyiyor) diye içte ice geçirenler olucak..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..
10. Arabaya binerken sen öne otur biz arkaya sığarız diyenler olucak..
Ve bunun gibi bir cok seni yaralayacak şeyle karşılaşacaksın..

DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Sen özelsin,ben özelim ve hersey bizim elimizde ...
Simdi hedefi düşünelim
1. 38 veya 40 beden olmuşsun
2. Istediğin mağazadan istediğin kıyafeti alabileceksin..
3.arabada istediğin yere oturabileceksin..
4.kimse sana şişko diye bakamayacak arkandan konusamiycak..
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
6.kan ter icinde kalmayacaksın..
7.özel bir gecede kendini harika hissedebilecegin bir elbise giyebileceksin..
8. Herkes senin başarını konusucak bir sürü iltifat ve tebrik alacaksın..
9.seni cekemeyenler ortalarından yarılacak
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
( ben hep dev gibi kalıyordum da )
Kısaca zayıfladığında hersey bambaşka olucak ve sen aynalarla barışacaksın..
Süslenmek zevk vericek.
Kendine güvenin dahada articak..
Herseyyyyy cok cok guzel olucak..

ben tatli ve seker yemiceme soz veriyorumm:KK51: kendi evimde olsam kesinlikle bozmam ama yatili gidince israrci olacaklarrr... simdiden telas aldi beni :eek: ama mutsuz olmamak icin.. bir iki kilo gozden cikardim... dondugumde toparlarim nasilsa...diyerek hazirladim psikolojimi...:KK48: neyse su iyi fikir bende yavas yiyeyimmm napalim

bende çok korkuyorum elacım ya, ya bir gerildimki sorma. tam yeni başlamışken kesin kilo alacağım...off..:KK17:

kızlar benim çok hoşuma gitti sizlerinde gidebilir diye düşündüm, gerçekten çok anlamlı....

SEÇİM SENİN HAZIRMISINN?????

Kaçamakmı yapacaksın? Önce otur sakinleş ve düşün!!!
Yaz geliyor eğer kacamak yaparsan.....
1.giydiğin hic birsey yakışmayacak.....
2.fazlaliklarini kapatmak icin ne giyeceğini şaşıracak sonra kendine sinir olacaksın..
3.kiyafet almaya gittiğinde kabinler sana kabir olacak:) kan ter icinde belkide beğenmeden sadece sana oldu diye veya fazlalıklarını kapattı diye gereksiz bir kıyafet alacaksın..
4.yazın sıcağında kilondan dolayı yaptığın küçük hareketlerde bile kan ter icinde kalacaksın..
5.hava sıcak elbise veya şort giydiğinde bacak araların pişicek..
6.herkesin şıkır şıkır giyindigini yerlerde sen,sana baya bol gelen bir kıyafet seçeceksin..
Ve o asla senin istediğin bir kıyafet olmayacak..
7.yemege gittiğinde bazıları tarafından lokmaların sayılacak..
8.belki o an ( daha neresine yiyiyor) diye içte ice geçirenler olucak..
9. 1 porsiyon birsey sipariş vereceksin kendini bilmezsin biri sen onla doyacakmısın diye soracak..
10. Arabaya binerken sen öne otur biz arkaya sığarız diyenler olucak..
Ve bunun gibi bir cok seni yaralayacak şeyle karşılaşacaksın..

DEGER Mi??
Değmez arkadaşım
Sen özelsin,ben özelim ve hersey bizim elimizde ...
Simdi hedefi düşünelim
1. 38 veya 40 beden olmuşsun
2. Istediğin mağazadan istediğin kıyafeti alabileceksin..
3.arabada istediğin yere oturabileceksin..
4.kimse sana şişko diye bakamayacak arkandan konusamiycak..
5. Senin yüzün guzel kilo sana yakışıyor diye kimse sana moral vermeye çalışmayacak..
6.kan ter icinde kalmayacaksın..
7.özel bir gecede kendini harika hissedebilecegin bir elbise giyebileceksin..
8. Herkes senin başarını konusucak bir sürü iltifat ve tebrik alacaksın..
9.seni cekemeyenler ortalarından yarılacak
10. Senin icin Kilo veremez yapamaz dayanamaz diyenlerin ağzına verdigin kilolarla vuracaksın
11.Eşin sana sarıldığında elleri kavuşacak kendini onun kollarında küçücük hissedeceksin
( ben hep dev gibi kalıyordum da )
Kısaca zayıfladığında hersey bambaşka olucak ve sen aynalarla barışacaksın..
Süslenmek zevk vericek.
Kendine güvenin dahada articak..
Herseyyyyy cok cok guzel olucak..
Ay çok beğendim ya nasıl duygulu yazılmış bi yazı
Nedense ağlama isteği oluştu

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çıtır adaylarıboytopikte başlangıç kilosuEylül 1.haftaEylül 2.haftaEylül 3.haftaEylül 4.hafta
elaprensess1.6165.259.159.159.959.3----58.8:nazar:
dilvin1.5360.0x54.855.656.0:KK34::KK67:
esra1.6054.2x53.152.752.5---53.1:KK34::KK67:
maevef1.6059.1x54.7xx
saskin00x.6765.3x62.9x62.7---62.6:nazar:
betulyakup1.6364.959.259.158.358.1---58.1o_O
Tuba35101.6760.0x60.0xx
tr_lelli1.6855.3xxxx
aysemeyra1.6058.0x58.056.657.1---56.9:nazar:
Kimmik1.6356.0xxxx
SEHER251.5769.9xxxx
cenekaa1.6956.7xx55.455.3:nazar:
burcuozzer1.7257.056.055.0x55.0??:cool:
pembejaponbaligi1.6359.5xxxx
flutist1.6253.6xxxx
ChocolateChips1.5558.5xxxx
tanger1.6061.0xx59.058.4:nazar:
melek._191.6059.0x58.257.857.5----57.6:KK57:
Emiily1.6254.2x54.253.753.4:nazar:

[/td] [td]
[/td]
Canm bana 62 yaz en son bide pqzatesilerimi yaziyordk

Kızlar bugün yediklerim:

Sabah: 50 gram light peynir, 2 dilim yulaf kepekli ekmek
Ara: 1 bardak light süt
Öğlen: 1 omlet, 50 gram light peynir
Akşam: Proteinli karışım (ton balığı, haşlanmış yumurta, 3 kaşık yoğurt, bol baharat)
Ara: Yarım kase yoğurt

:)

kesinlikle oyle yapicaginm melekcim kaca bildigim kadar kacis:KK54: super tuyolarrr:KK54:

X