hedef 50 kilo olmak.. :)))

slm kızlar, nasılsınız,okuduğum kadarıyla herkes güzel gidiyor.elacım maaşalah sanada sen inmişsin ben çıkmışım:)hemen hemen aynı noktaya gelmişiz.evet elacım enson geçenlerde adet olmadan önce 58 idim.ne güzel dimi.yazıklar olsun bana 50 ye inme amacındayken 60 çıkma yolundayım esramda gelmiş hoşgelmiş.bayadır sayfalarınızı fırsat buldukça okuyorum.ben ramazan,bayram,tatiller derken aldım başımı gittim.1-2 kilo sanki verdim gibi ama şu sıralarda adet düzensizliğ yaşadağım için ilaç kullandım, belki kullanabilirimde, hipoglisemim vardı ya onda bazı tahlillerde bozuk, yani kilo veremememi tetikliyor mu bilmiyorum. alllahım allahım ne tarafımdan tutsam elimde kalıyor, ama kilo aldığım için çok ama çok ama çokkkk mutsuzum ve bu kiloları vereceğimi hiç sanmıyorum.o yüzden buraya gelipte yazmaya bile yüzüm yok
tatiller biteli o kadar oldu ama hala anlamlı kilo kaybedemedim 60lardan 58e indim ama oda tatil şişkinliğidir.spora başladım,diyet yapıyorum ama yok arkadaş yapışmış sanki gitmiyor.neden olmuyor anlamıyorum ama bu durumdan çok mutsuzum. önümde göbüş, olan kıyafetler olmaz oldu.herkes aa. sen biraz kilomu aldın,göbekten almışsın vs... çok sinirliyim,kendimden nefret ediyorum artık ya

Buraya pek uğrayamıyorum kızlar.
Ne yeyip ne içtiğimi bile bilmiyorum bu hafta. Malum yarın sınav var dualarını esirgemeyin. Hayırlı cumalar. ALLAH'a emanet olun.
ayyyy sinavinda basarilar..Allah emegini daim etsin.. Allah yardimcin olsunnnn betulmmm))
ALLAH razı olsun balım. Elmden geleni yaptım taktir ALLAH'ın...

insallah hayirlisiyla guzel gecer ve guzel sonuclar alirsin

Yaa
Ya bak sinir oluyorum yaaa kaardesim herkes cok zayif olcak diye bisiy yok kendini sev azcikkendine zaman ver en azindan azcik daha

Elaprensess, post: 37084960, member: 537816"]ayyyy sinavinda basarilar..Allah emegini daim etsin.. Allah yardimcin olsunnnn betulmmm))

insallah hayirlisiyla guzel gecer ve guzel sonuclar alirsin[/QUOTE]
Basarili
ALLAH razı olsun elacımmmm , artık bende biraz olsun rahatlamak istiyorum hayırlısıyla....
ALLAH razı olsun elacımmmm , artık bende biraz olsun rahatlamak istiyorum hayırlısıyla....
Betulcummm basarilar Allah yardimcin olsun kuzum

Elaprensess, post: 37084960, member: 537816"]ayyyy sinavinda basarilar..Allah emegini daim etsin.. Allah yardimcin olsunnnn betulmmm))

insallah hayirlisiyla guzel gecer ve guzel sonuclar alirsin
Basarili

Betulcummm basarilar Allah yardimcin olsun kuzum[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun canım.

Melekcim geçmiş olsun canım
Betulcüm sana da başarılar herşeyin hayırlısı olsun hakkında
Tubacım ve elacım ben iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız
Diyetime sabahları dikkat edemesem de akşam yemeğimi hafif yapıyorum
Bu ara sporumu ihmal ettim
Ama kıyafetlerim bol gelmeye başladı
Dün de Görümcem sen zayıfladın mı dedi
Çok mutlu oldum ya

sağol canımmm ALLAH razı olsun

[QUOTEmeyra, post: 37088642, member: 623805"]Melekcim geçmiş olsun canım
Betulcüm sana da başarılar herşeyin hayırlısı olsun hakkında
Tubacım ve elacım ben iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız
Diyetime sabahları dikkat edemesem de akşam yemeğimi hafif yapıyorum
Bu ara sporumu ihmal ettim
Ama kıyafetlerim bol gelmeye başladı
Dün de Görümcem sen zayıfladın mı dedi
Çok mutlu oldum ya[/QUOTE]
Ablam iyiyim , cuma bugun şükür :)) evdeyim odami temizlicem bugun kis halimi sercem falan e haliyle hafta ici oda mahvoluyor haha:)

Ablam iyiyim , cuma bugun şükür :)) evdeyim odami temizlicem bugun kis halimi sercem falan e haliyle hafta ici oda mahvoluyor haha:)[/QUOTE]
Hadi sana kolay gelsin canım

dilekcim yazini okudum

hosgeldin dilekcim hic ole yuzum yok deme her zaman gel buraya.. kizarim haaa...
ole koyvermek yok gitmeye bilir kilolar ama istikrarli ve kararli olduktan sonra mecbur gidiyo.. herkezin metobolizmal hizi farkli demekki sen daha cok mucadele vereceksin... kendine kizip nefret etmek yok bas edilmiyecek bir kilo degil sonucta.. hadi kendini harekete gecir ve aynen devam et canimmm.. biz bunu basara biliriz

tamam canım desteğin için sağol,pazartesiden itibaren başlıyacağım paylaşımlara inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…