hedef 50 kilo olmak.. :)))

Hayirdir kizini sadece kontrolemi götürdün??

Az önce bjr kac hareket yaptim üst bacaklarim cok kalin. Nefret ediyorum. Oturdummu, yaglar yagiliyor sankk 4 bacak sanirsin.. hergün yapmaya caliscam. Insallah faydasini görürüm. Paslanmisim yillardir hareketsiz kaldigimdan. Her harekette kitir kitir knaks diye seslr cikti..
cok faydasini goruceksin lutfen devam etmeye calissss.. evet rutin kontrol onemli birsey yok

kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 kepek ekmegi
1 kk peynir
1 parmak buyuk kasar
1 yesil biber
yarim domates
ve yesilcay
kavalti oncesi yarimm muz yedimmm..

Kızlar yarın sınavım var o yüzden doğru düzgün giremiyorum... Dün yediklerim:

Sabah: 2 kepek ekmeğine peynirli domatesli sandviç
Öğlen: Salata, 1 kase yoğurt
Akşam: Tavuk haşlama
3 bardak süt.

Bugün yediklerim (ve yiyeceklerim)(çünkü yarın akşama dek giremem)
Öğlen: Fırında karnabahar, kabak, mantar, patlıcan
Akşam: 2 kase yoğurt
3 bardak süt.

Hepinizi öpüyorum, bana sınavda iyi şanslar dileyin canlarım :)

kızlar nasılsınız?

ben iyi gidiyor sayılırım, yediklerim iyi genel olarak, miktar olarak bazen fazla kaçırdığım oluyor ama baya spor yapıyorum o yüzden çok da etkilemiyor. oldukça inceldim, kilo kaybı var diyemem esasen, ama karnım, bacaklarım falan taş gibi oldu, biraz arka ve iç bacak ve kalça-basene yoğunlaşmam gerek bu ay.

salonda 800 cal tamamlayıp sonra ağırlığa geçiyorum. haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum, genelde 2şer bölge olmak üzere.

böyle işte. kahvaltılarımı sağlam yapıyorum, öğlen de çok hafif yeiyorum, genelde ev yemeği ama pirinç pilavı makarna beyaz ekmek genelde yemiyorum.

makarnayı eve saklıyorum, tam tahıl yapıyorum çünkü evde. onun dışında da pirinç yerine genelde bulgur yapıyorum ve karabuğday ilave ediyorum, baya da tok tutuyor.

meyveyi akşama bırakmıyorum artık neredeyse hiç. ya sabahtan ya öğleden sonra ara olarak tüketiyorum..
böyle işte.. bitki çaylarına devam. ama havaların soğumasıyla suyu azalttım sanki biraz.

bir de işler bir hayli yoğun gidiyor, dönem sonu diye bir olay var bizde, işte dönem sonlarında nefes alamıyoruz desem yeri yani..

sizler nasılsınız, iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla.

kızlar nasılsınız?

ben iyi gidiyor sayılırım, yediklerim iyi genel olarak, miktar olarak bazen fazla kaçırdığım oluyor ama baya spor yapıyorum o yüzden çok da etkilemiyor. oldukça inceldim, kilo kaybı var diyemem esasen, ama karnım, bacaklarım falan taş gibi oldu, biraz arka ve iç bacak ve kalça-basene yoğunlaşmam gerek bu ay.

salonda 800 cal tamamlayıp sonra ağırlığa geçiyorum. haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum, genelde 2şer bölge olmak üzere.

böyle işte. kahvaltılarımı sağlam yapıyorum, öğlen de çok hafif yeiyorum, genelde ev yemeği ama pirinç pilavı makarna beyaz ekmek genelde yemiyorum.

makarnayı eve saklıyorum, tam tahıl yapıyorum çünkü evde. onun dışında da pirinç yerine genelde bulgur yapıyorum ve karabuğday ilave ediyorum, baya da tok tutuyor.

meyveyi akşama bırakmıyorum artık neredeyse hiç. ya sabahtan ya öğleden sonra ara olarak tüketiyorum..
böyle işte.. bitki çaylarına devam. ama havaların soğumasıyla suyu azalttım sanki biraz.

bir de işler bir hayli yoğun gidiyor, dönem sonu diye bir olay var bizde, işte dönem sonlarında nefes alamıyoruz desem yeri yani..

Helaaaaaal valla :)

Kızlar yarın sınavım var o yüzden doğru düzgün giremiyorum... Dün yediklerim:

Öğlen: Salata, 1 kase yoğurt
Akşam: Tavuk haşlama
3 bardak süt.

Bugün yediklerim (ve yiyeceklerim)(çünkü yarın akşama dek giremem)
Öğlen: Fırında karnabahar, kabak, mantar, patlıcan
Akşam: 2 kase yoğurt
3 bardak süt.

Hepinizi öpüyorum, bana sınavda iyi şanslar dileyin canlarım :)
sınavda başarılarrr canımmmm:KK74:

kızlar nasılsınız?

maşşallahh burcuma:KK49: spor felannn ne guzel gidiyorsunn... :KK15: ölctünmu ölcülerini.. öle kontrol et.. tartıda belli olmaya bilirr:KK51:

napıyonuz gacılar..... benim bugude fena degildi... kaçamak yok... spor da yook bugun amaaaa bende bır kız varrrrr:KK48: yetiyooo yanii... siz napıyorsunuzz... :KK8:

X