kızlar nasılsınız?
ben iyi gidiyor sayılırım, yediklerim iyi genel olarak, miktar olarak bazen fazla kaçırdığım oluyor ama baya spor yapıyorum o yüzden çok da etkilemiyor. oldukça inceldim, kilo kaybı var diyemem esasen, ama karnım, bacaklarım falan taş gibi oldu, biraz arka ve iç bacak ve kalça-basene yoğunlaşmam gerek bu ay.
salonda 800 cal tamamlayıp sonra ağırlığa geçiyorum. haftada 3 gün ağırlık çalışıyorum, genelde 2şer bölge olmak üzere.
böyle işte. kahvaltılarımı sağlam yapıyorum, öğlen de çok hafif yeiyorum, genelde ev yemeği ama pirinç pilavı makarna beyaz ekmek genelde yemiyorum.
makarnayı eve saklıyorum, tam tahıl yapıyorum çünkü evde. onun dışında da pirinç yerine genelde bulgur yapıyorum ve karabuğday ilave ediyorum, baya da tok tutuyor.
meyveyi akşama bırakmıyorum artık neredeyse hiç. ya sabahtan ya öğleden sonra ara olarak tüketiyorum..
böyle işte.. bitki çaylarına devam. ama havaların soğumasıyla suyu azalttım sanki biraz.
bir de işler bir hayli yoğun gidiyor, dönem sonu diye bir olay var bizde, işte dönem sonlarında nefes alamıyoruz desem yeri yani..
sizler nasılsınız, iyi gidiyor gördüğüm kadarıyla.