hedef 50 kilo olmak.. :)))

[QUOTE="dilek:915, member: 546765"ka tubacım ben destek arıyorum, senin bir dövmediğin kaldı he kendime zamn vereceğim,sen destek ol yeter..[/QUOTE]
Ablam benimmm destegim sonsuz ama kilon 100 kusur degil kii bak bn 18 yasindayim 50 kiloydum 3 sene de 62 yim yani boyum 1 67 Allahtan ay sana bunu yaarken telefon dustu otobuste hahah oyle abla azimli olnaliyz uniye hazirlaniyorum dikkat etmeyr calsiyorum ama.tabiki veremiyorum yani kilon cok iyi muhtemel benden buyuksun bide :)

[QUOTE="dilek:915, member: 546765"ka tubacım ben destek arıyorum, senin bir dövmediğin kaldı he kendime zamn vereceğim,sen destek ol yeter..
Ablam benimmm destegim sonsuz ama kilon 100 kusur degil kii bak bn 18 yasindayim 50 kiloydum 3 sene de 62 yim yani boyum 1 67 Allahtan ay sana bunu yaarken telefon dustu otobuste hahah oyle abla azimli olnaliyz uniye hazirlaniyorum dikkat etmeyr calsiyorum ama.tabiki veremiyorum yani kilon cok iyi muhtemel benden buyuksun bide :)[/QUOTE]

amannnn kıyamam kız sana telefonda gitti benim yüzümden.ben canım ramazan öncesinde 54 lerdeydim.şimdi 58 gibi.yani bu 3-4 kilo al-ver alışkanlık oldu bende. bide ben çok kolay alan ama çok zor veren biriyim,bundan korkuyorum.evet yaşım 34...sana sınavlarında başarılar dilerim canım. allah emeğini boş çıkarmasın...

amannnn kıyamam kız sana telefonda gitti benim yüzümden.ben canım ramazan öncesinde 54 lerdeydim.şimdi 58 gibi.yani bu 3-4 kilo al-ver alışkanlık oldu bende. bide ben çok kolay alan ama çok zor veren biriyim,bundan korkuyorum.evet yaşım 34...sana sınavlarında başarılar dilerim canım. allah emeğini boş çıkarmasın...[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin ALLAH RAZI OLSUN ablam Amin RABBIM yaridm eder insallah boyun kac ablam merak ettmmm :)))

Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin ALLAH RAZI OLSUN ablam Amin RABBIM yaridm eder insallah boyun kac ablam merak ettmmm :)))[/QUOTE]

canım 164 bu sabahta bir tartılıyım bakim dedim 57.1 geldim.

Bende gec ader oluyorum duzensuz yani doktora da gittim bisiy cikmadi anlamadim

Kızlar artık giremiyorum pek ya yoğunum bu aralar insana zaman geçmicekmiş gibi geliyor ama bi bakıyoruz tartı günü gelip çatıyo hemen umarım hepimiz bu hafta güzel sonuç alırız
Not : son konuşmaları falanda okumadığım için ne var ne yok bilmiyorum yazıyım dedim bi arayı açmadan pek

Canim ya daha yazin gittim eylul gibi kadin bakti kilo almisisn ya dedi belki ondandir bide stres yapıyorum zatrn her daim var ama bu kadar gecikmesi normalmi en son ramazan bayramiydi 27 agustosya oldum bidahada ader gormedim of betul baya bayaa kafama takiyorum

Betul ya karnimda baya şiş adet olmadığımiz zamanlarda normal demi bu sislik

Anladım canım o zaman kilo vermeye başladıkça normale dönecektir inşaALLAH...

Evet o şişlik çok normal bol su içi ve egersiz yap. Yürüyüşte adet olmana yardımcı olacaktır yani bende adet dneminde sancım varsa yürüyüş yapıyorum hemen gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…