hedef 50 kilo olmak.. :)))

kocamannn bir merhabalar ben geri döndüm fakat daha küçük bir hedefle
kilom şuan 54.8
50 kilo olmak istiyorum artık büyük hedefler koyunca mı bilmem feleğim şaşıyo

Canlarim merhaba, ben de bugun tartildim 53,1 kiloyum. Kizlar bunun tamaminin kilo oldugunu da sanmiyorum tam 3 aydir adet olamadim zaten de hastanede oldugum icin hormonlarima filan baktim her sey normal gibi ama bunun icin bitkisel bir çözüm bilen var mi her tarafim sis, tam 3 ay oldu :/

kadin dogumada gitmistin demi... esracimmm...

Sanada elacimmm kilonu koruman cok iyi birsey sana kocaman bravoooo adet olamayan arkadas 3 ay uzun sure ama kist yoksa korkma tatlim

Esra benim bildiğim bol adaçayı ve rezene iyi geliyor.

ödem için diyorsan ben bugün şöyle bir çay yaptım;
1 kabuk tarçın, 10-15 sap (çiftli sap) kiraz sapı, 2 küçük topak rezene (toplam baş parmağın başı kadar falandır), hibisküs 1 tatlı kaşığı (silme), mate (bende sallama vardı, 2 tanesini yırtıp döktüm), yeşil çay (1-1,5 tatlı ıkaşığı) üzerine kaynar su doldurdum (yanlız baya büyük bir cezveydi) 10 dk kadar demlendi(iş yerinde çay kazanının üztüne koydum, direk ateşe koymasam da sıcaktı yani)

sabahtan beri bu çaydan içiyorum, acımsı gibi olursa siyah çay gibi üzerine su çekersin bardağa koyarken. sürekli wcye çıkarıyor akşama daha iyi belli olur bakalım ödemler ne halde olacak..

bir de yumurtalık kistin falan mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…