hedef 50 kilo olmak.. :)))

Sizce her gün mü tartılmak iyi yoksa haftada 1 kez mi ? Ben her gün tartılmanın kontrollü olabiliceğini düşünüyorum ama galiba uzmanlar haftada 1 diyor peki sizce?

Sizce her gün mü tartılmak iyi yoksa haftada 1 kez mi ? Ben her gün tartılmanın kontrollü olabiliceğini düşünüyorum ama galiba uzmanlar haftada 1 diyor peki sizce?
ben hergun tartiliyorum.. dayanamiyorum cunku... aslinda hafta bir daha iyi.. stress kilo vermeyi engelliyo.. surekli aklinin kiloda olasi iyi degil deniyo.. ama ben yapamam ya… kontol etmek icin bence hergun tartilmak iyi.. o gun fazla cikarsam ettesi gun daha cok sıkiyorum... ama vermeyince stres yapmiyorda degil.. belki yavas vermemin sebebide budur...

Aynen öyle uzmanlar haftada bir diyor ama bende yapamıyorum. Her gün tartilmazsam daha çok stres oluyorum acaba verdim mi aldim mı diye. Ela nın dediği gibi fazla çıktığımda da çok stres oluyorum. Halbuki o günlük bi şişkinlik olabiliyor bu. Kendine göre ayarla bence. Ben kontrollü gitmeyi daha çok seviyorum bazen iştahım açılıyor tartida +100, 200 gormezsem yemeğe devam ederim, böyle diyette olduğumu hatırlıyorum :)

Ya da bizim için 2 veya 3 günde bir tartılmak gerek.Ben pazartesi bildirimden sonra diğer bildirime kadar 1 hafta tartılmamaya karar verdim bakalım dayanabilicek miyim .Böyle daha çok merak edince o tartılıcağım gün heycanla tartıya çıkmanın güzel bir duygu olucağını düşünüyorum her gün artık monotonlaştı biraz heycan katıyım diyetime

bu da bir yontem tabi eminim cok heycan katar... sabretsem bende ole tartilcam.. ama bazen ben gunde 3,5 ,7 kere tartiliyom nerdeyse…

leslie videolarini indirdi. Bir kac kez yapmisligimda var. Sanada tavsiye ederim spor salonuna bilerek yazilmiyorum, cünkü gitmiyecegimi biliyorum. Yazildigimla kalirim. Evde spor yapmak daha iyi geliyor bna

Ben de her gün tartılıyorum. ünlüleri zayıflatan bir kadın var Şeyda Çoşkun diye Gülben Ergene filan baya kilo verdirmişti,onun bir yazısında okumuştum her gün tartılmayı öneriyordu

Günaydın kızlarrr
Bende her gün aç karnına tartılıyorum , tok karnına fazla çıkıyorum çünkü Sabah ilk işim tartılmak
Bugünü de kaçamaksız halledersem yarın güzel bir rakam yazacağım inşaALLAH... Aşkımla piknik yapacağız bu gün nasipse Hastalığım düzeldi az kaldı nasipse iyileşmeme

Sabah uyanıp tuvalete girdikten sonra tartıldığımız zaman gerçek kilomuzu öğreniyormuşuz zaten bende sabah aç karnına tartılıyorum..

nasilsiniz kizlar yarin kilo bildirim gunu... + lardaydim ohhh onlar gitti sukur odemmis.. bugun gayet iyi gidiyorumm..insalla yarin az da olsa sonuc alirim... siz napiyorsunuz... hafta sonu diye pek giren yok...
betulcum ne guzel piknik yapacakmissinn... ohh bir guzrl eglen.... ben hep evdeydim ama aksam ustu 7 gibi disariya cikariz kizimi gezdirmek icin...

Piknikte iyi yedik ya
Eğlendim canım , aşkımla piknik iptal oldu. Abimlerle gittim. Bunun içinde iptal ettim aşkımla olan pikniği. Akşam aşkımla buluştuk ama gene.
Yarın ben +larda çıkmazsam iyi

leslie videolarini indirdi. Bir kac kez yapmisligimda var. Sanada tavsiye ederim spor salonuna bilerek yazilmiyorum, cünkü gitmiyecegimi biliyorum. Yazildigimla kalirim. Evde spor yapmak daha iyi geliyor bna

Bende evde yapamıyorum diye yazildim. Pilates malzemelerim evde de var ama olmuyor. Onun dışında da yürüyüş yapmaya çalışacağım. Öğretmenim ben okullar açılınca düzenli hayata kavusacagima inanıyorum :)

Bi ara kosmayi basliyacaktim ama yine motive olamamistim. Hep bu tembelligimden aliyorum kilolari zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…