- 27 Ağustos 2013
- 187
- 67
- Konu Sahibi elaprensess
- #6.801
Günaydın canıım :)hosgeldiniz kizlar:))) aysemeyra tugba......,
betul, melek, saskin. dilvin, burcu esraaa gunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canıım :)hosgeldiniz kizlar:))) aysemeyra tugba......,
betul, melek, saskin. dilvin, burcu esraaa gunaydin
esracim sende doktorsun iyi bilirsin... 3 ay uzun bir sure… bence tekrar git doktora.. hem kadin doguma hemde hormonlara tekrar baktir... o an bir sey cikmamis olabilir.. simdi tekrar git yaa ihmal etme..(Canlarim merhaba, ben de bugun tartildim 53,1 kiloyum. Kizlar bunun tamaminin kilo oldugunu da sanmiyorum tam 3 aydir adet olamadim zaten de hastanede oldugum icin hormonlarima filan baktim her sey normal gibi ama bunun icin bitkisel bir çözüm bilen var mi her tarafim sis, tam 3 ay oldu :/
adet duzensizligine iyi geliyormus benim bildigimmmElacimmm ve kizlarrrr soğan suyu kürü duydim rahimi temizliyormus duydunuz mu acaba
Ama onu icmek cok zor elacimm yaa tadi baya kötü imis benim yengem onu icio ardindan mandalina falan yiyorduadet duzensizligine iyi geliyormus benim bildigimmm
valla tadini bilmiyorum tubacimm:)) sadece adet duzensizliginde icildigini duydum.. zaten 21 gunluk galiba sadece icip ara veriyosun.. ama sonucta dogal zararsiz bir yontem insallah ise yariyordur..Ama onu icmek cok zor elacimm yaa tadi baya kötü imis benim yengem onu icio ardindan mandalina falan yiyordu
teşekkürler canım sen kaç kilosun inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın..Emilycim kilona hayran kaldım kutlamak isterim seni
Ya canim ben 60 kiloyum 1 67 boy var gercekten 3 senede bu kadar oldum 50 56 arasiydim aldim simi okul da var nasil diyet spor vakit bulcam bilmiyorum aa bu arada gercekten ince olursak boy sanki uzun gosteriyor kilo asagiya cekiyor biziteşekkürler canım sen kaç kilaradi insallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın..
boy uzun olmayınca ne kadar ince olursak o kadar uzun görünüyoruz o yüzden bende bi kaç kilo vermek istiyorum :))))
Canım mekik karın için yan yağlara etkisi yok galiba yan yağları sıkılaştıran başka hareketler var internette bulabilirsinKizlarr yan yağlar mekik ile gider mi birde göbek basenim yok bacaklarim sıkı ama yan yaglardan muzdaripim
Esra benim bildiğim bol adaçayı ve rezene iyi geliyor.
ödem için diyorsan ben bugün şöyle bir çay yaptım;
1 kabuk tarçın, 10-15 sap (çiftli sap) kiraz sapı, 2 küçük topak rezene (toplam baş parmağın başı kadar falandır), hibisküs 1 tatlı kaşığı (silme), mate (bende sallama vardı, 2 tanesini yırtıp döktüm), yeşil çay (1-1,5 tatlı ıkaşığı) üzerine kaynar su doldurdum (yanlız baya büyük bir cezveydi) 10 dk kadar demlendi(iş yerinde çay kazanının üztüne koydum, direk ateşe koymasam da sıcaktı yani)
sabahtan beri bu çaydan içiyorum, acımsı gibi olursa siyah çay gibi üzerine su çekersin bardağa koyarken. sürekli wcye çıkarıyor akşama daha iyi belli olur bakalım ödemler ne halde olacak..
bir de yumurtalık kistin falan mı var?
esracim sende doktorsun iyi bilirsin... 3 ay uzun bir sure… bence tekrar git doktora.. hem kadin doguma hemde hormonlara tekrar baktir... o an bir sey cikmamis olabilir.. simdi tekrar git yaa ihmal etme..(
progesteron eksikligi felan pko hepsine baktirdin mi ....sanirim.. yurtdisina gitmeden baktirmistin taa o zaman o numu diyorsun eger oysa tekrar git bu sefer baska bir hocana...
netten arastir sogan kuru iyi geliyomus.. corek otu cigenemek..incir suyu icmek..papatya ve biberiye ikisini kaynatip icrmek.… bunlardan hangisine baslarsin bilmiyorum... ibrahim saracoglu ve maranki tariflerine bak … ama mutlaka bir kez daha git doktora..
Evet canim yaa bir gitse yan ve gobek tamam iyiyim yaniCanım mekik karın için yan yağlara etkisi yok galiba yan yağları sıkılaştıran başka hareketler var internette bulabilirsin
Canım bu arada benimde boyum 167 ama hiç 60 kilonun altına inemedim 50 kilo olursam tam olarak zayıf olurum diye düşünüyorum sen 50-56 kg arasındayken hangisinde zayıftın yani ideal kilo olarak sence bizim boyumuza göre kaç kg olmamız lazım (soru biraz uzun oldu ama umarım karışık değildirYa canim ben 60 kiloyum 1 67 boy var gercekten 3 senede bu kadar oldum 50 56 arasiydim aldim simi okul da var nasil diyet spor vakit bulcam bilmiyorum aa bu arada gercekten ince olursak boy sanki uzun gosteriyor kilo asagiya cekiyor bizi